Reklama

Reklama

VOD (1)

Dva ostří bývalí policajti z Texasu mají za úkol vypátrat a zabít nechvalně známé zločince Bonnie a Clydea. Kriminální drama podle skutečných událostí. (Netflix)

Videa (1)

Trailer

Recenze (317)

dO_od 

všechny recenze uživatele

// Od režiséra Zakladatele a Zachraňte pana Bankse přichází... krimi drama ze staré školy o honu na Bonnie a Clyda? Spíš vyžehlená nuda bez tempa a napětí, kde dialogy nedosahují zdaleka takové kvality, aby to na nich mohlo stát, a herci jsou tím jediným důvodem, proč jsem u toho vydržel až do konce. Tahle rána šla hodně mimo. 5/10 ()

Radek99 

všechny recenze uživatele

Hodně příjemná staromilská žánrovka - oldschoolová gansterská road-movie na vděčné téma Bonnie a Clyde, ovšem tak trochu z druhé strany ,,zákona"... Řemeslně dobře natočená, skvěle gradovaná a závěr byl opravdu dost silný - fenomén celebritizace psanců z éry Divokého západu postupně nabyl tehdy na prahu 30. let 20. století téměř dnešní podoby... ()

Reklama

Cervenak 

všechny recenze uživatele

Solídny prenasledovací western, akurát banditi a muži zákona presedlali do fordov a Divoký západ nahradil stredozápad zmietaný hospodárskou krízou. Výborná dobová atmosféra, výborné ústredné duo (najmä Woody) a síce nie strhujúco, ale poctivo rozpovedaný príbeh so záverom, ktorý vyznie ešte silnejšie ako v slávnom Pennovom filme. ()

Malarkey 

všechny recenze uživatele

Netflix si opět našel dobrého režiséra a solidní námět. K tomu opět přidal herecký koncert v podobě Kevina Costnera a Woody Harrelsona a divák by si mohl říct, že může počítat s kvalitním filmovým zážitkem. Škoda ale, že na dvě a půl hodiny má film rozvláčnou a velice pomalou atmosféru, kterou jistě neoceníte v druhé polovině filmu. Nápad je každopádně skvělý. Líbil se mi. Za shlédnutí to jistě stojí. Pár scén je opravdu parádních, ale představil bych si zkrácení filmu klidně o hodinu a vůbec nic by se nestalo. ()

castor 

všechny recenze uživatele

Vrátím se, slibuje manželce někdejší eso na odpočinku Frank Hamer, když v jejím novém Fordu opouští teplo domova a vydává se na žádost hlavounů dopadnout bandu Bonnie a Clydea. Holt když řádí ti nejhorší zločinci, musí se po jejich stopě vydat ti nejlepší policajti. Jsme ve třicátých letech a legendární bankovní lupiči stejně jako velká hospodářská krize nechvalně zasahují do mnoha životů, musí tak nastoupit stará dobrá škola v podání mrzouta Kevina Costnera a jeho cynického exparťáka Woodyho Harrelsona. Pánové už mizerně střílí, nic moc neuběhnou, pochybují o sobě. Rozhodují ale zkušenosti. Dva bývalí texaští rangeři s jasným cílem dokáží místy zaujmou, vesměs je to ale utahaná sázka na jistotu. S ohledem na jméno režiséra se ani není moc čemu divit. John Lee Hancock má za sebou nudné dojáky a prezentuje se nevýraznou režií. Dramaturg snad chyběl. Bad guys dostávají zoufale málo prostoru. Komorní kriminálka bez silnějších scén. ()

Galerie (5)

Zajímavosti (13)

  • Celosvětová premiéra proběhla 10. března 2019 na filmovém a hudebním festivalu South by Southwest v Austinu (Texas, USA). (BMW12)
  • The Highwaymen je na základě skutečných událostí a zaměřuje se na dopadení zločinců Bonnie Parkera a Clydea Barrowa, kteří byli v letech 1931 až 1934 označeni za nepřátele veřejnosti. Oba dva zemřeli při policejní akci 23. května 1934. Na jejich pohřby přišlo dohromady 35 000 lidí. (MATADOR)

Související novinky

Reklama

Reklama