Reklama

Reklama

VOD (1)

Dva ostří bývalí policajti z Texasu mají za úkol vypátrat a zabít nechvalně známé zločince Bonnie a Clydea. Kriminální drama podle skutečných událostí. (Netflix)

Videa (1)

Trailer

Recenze (314)

Lacike 

všechny recenze uživatele

Ďalší nezáživný film z produkcie Netflixu. U nich snáď fakt chýba nejaký dramaturg. Strašne pomalý rozťahaný film v ktorom pár starých páprdov pátra po slávnej dvojici zločincov. Chémia medzi Harrelsonom a Costnerom funguje tak z 50%. Proste sú to dvaja unavený ľudia, ktorý už nie sú zaujímaví ani samostatne a a ani spolu sa príliš nedopĺňajú. Ich pátranie je straľne nezáživné. Bonnie a Clyde tu sú zase úplne upozadení a a o ich zločinoch sa dozvedáme prakticky len sprostredkovane. Vďaka tomu som sa ani netešil na to ako ich dostanú. Pochvalu si zaslúži bezchybná výprava filmu. Ale napriek tomu film postráda dobovú atmosféru. Je to celý čas strašne sterilné. Akčné scény tu vlastne ani nie sú. Výsledkom je pomalá detektívka, ktorú neutiahne ani špičkové herecké obsadenie. Netflix na poli filmov znova sklamal. 5/10. ()

Morholt 

všechny recenze uživatele

Rozvážně vyprávěná oldschoolovka řízlá westernem, která se může opřít jak o fantastickou dvojici Costner-Harrelson, tak o Bonie a Clydea. Legendární pár se tu sice jen mihne, ale fakt že dvojice ex-Rangerů nahání právě je, dělá strašně moc. Jsem toho názoru, že pokud by byl film čistokrevnou fikcí, tak by šla procenta výrazně dolů a to i přesto, že se jedná o zručnou filmařinu. Nicméně o fikci nejde, takže není co řešit. 80% ()

Reklama

D.Moore 

všechny recenze uživatele

Tyhle filmy miluji - tichá pomalá melancholie, nostalgické vzpomínání na staré časy, skrznaskrz sympatické hlavní postavy a jejich zajímavý příběh. Jak to dopadne, ví nebo tuší snad každý, ale o cíl cesty tady nejde - jde o tu cestu. The Highwaymen jsou zkrátka skvělý "moderní" western o dvou vysloužilých kovbojích a jejich (poslední?) fušce a Kevin Costner i Woody Harrelson v něm doslova září (velké díky komukoliv, koho napadlo dát tyhle dva dohromady). Od Bonnie a Clyda si film drží odstup, ale je to jen ku prospěchu věci - nestrhávají na sebe tolik pozornosti a působí jako plíživé nevypočitatené zlo (nejblíže se k nim dostaneme, když se k nim dostanou i Hamer a Gault, ale to už je samozřejmě na vše pozdě), nebezpeční tím, co už udělali a co udělat mohou, i tím jaké celebrity se z nich staly. V celém tom zdánlivě jasném a známém příběhu je spousta otazníků i vykřičníků, které pořád platí, a já mám dojem, že to je nejen nejlepší netflixovský film, jaký jsem zatím viděl, ale i jeden z nejlepších filmů vůbec. Třeba scénu s Clydovým otcem bych si mohl pouštět pořád dokola. ()

Fr 

všechny recenze uživatele

,,PÍŠE SE ROK 1934, A VY CHCETE POSLAT NA BONNIE A CLYDEA KOVBOJE?…“ /// Westernová pátračka. Hudba, prostředí Ameriky 30tejch let, nejslavnější gangsteři Bonnie a Clyde,… ale sláva má patřit jinýmu duu - dědkům – Franku Hamerovi a Maneymu Gaultovi. Oba jsou takový, jak jsem si představoval. Staří kovbojové, místo koní Fordku, místo technickýho zázemí – zkušenosti. Nevím, jak moc je to všechno podle skutečnosti. Vo to asi půjde ve druhý řadě. Každej bude hlavně zvědavej na Costnera s Harrelsonem a na to, jakou atmosféru vykouzlí John Lee Hancock. To, že navštívíme autentický místa, nebo že auťák (a ti dva) budou rozmrdáni stejným způsobem… to je bráno jako samozřejmost. Bavilo mě to. Je to pomalý, poučný, atmosférický... /// NĚKOLIK DŮVODŮ, PROČ MÁ SMYSL FILM VIDĚT: 1.) Tu historku z místa jménem Candelaria (v Jižním Texasu – jen pro upřesnění), neznám. 2.) Chcu vidět, jak je rozjebali.... 3. Thx za titule „num71“. /// PŘÍBĚH **** HUMOR ne AKCE ** NAPĚTÍ * ()

DwayneJohnson 

všechny recenze uživatele

Zklamání? Určitě. A to má ten film na první pohled vše, co by měl správný trhák mít. Woodyho a Kevina, super příběh, poměrně kvalitní výpravu, jen to zpracování, to mě teda za srdce dneska vůbec nechytlo. Vůbec by mi nevadil příběh vyprávěný převážně z té policejní strany, spíše jsem rozčarován z toho, jak je tenhle snímek zbytečně moc dlouhý, nudný a sportovní terminologií místy dost vydřený. Jako zápas jasného favorita proti outsiderovi, který rozhodne skoro až v prodloužení. Ano, teď mám samozřejmě na mysli, závěrečnou zabíjačku, jinak hodnotím velmi, ale velmi průměrně. ()

Galerie (5)

Zajímavosti (13)

  • Guvernérka Ma Ferguson (Kathy Bates) prirovnáva návrat texaských rangerov s dobou pištoľníkov vrátane slávneho Wyatta Earpa. Spomínaného Wyatta si zahral jeden z hlavných hrdinov, a to K. Costner vo filme s rovnakým názvom Wyatt Earp (1994). (MikaelSVK)
  • Benjamin Maney Gaull (Woody Harrelson) se po dopadení Bonnie a Clydea vrátil k práci Texas Ranger. Setrval u nich až do své smrti 14. prosince 1947. Francis Augustus Hamer (Kevin Costner) se ke své práci již nikdy nevrátil a je právem považován za nejslavnějšího Texaského Rangera. Zemřel 10. července 1955. (MATADOR)
  • V jedné scéně filmu střílí Bonnie Parker (Emily Brobst) bezmocného ležícího policistu do hlavy. Podle dobových svědectví ale Bonnie nikdy ze zbraně nevystřelila, i když jich několik měla. Všechnu střelbu obstarávali mužští členové gangu. (NoTengo)

Reklama

Reklama

Časové pásmo bylo změněno