Reklama

Reklama

Čarodějky

(seriál)
Drama / Fantasy / Mysteriózní / Komedie
USA, (1998–2006), 124 h 36 min (Minutáž: 42 min)

Hrají:

Holly Marie Combs, Alyssa Milano, Rose McGowan, Shannen Doherty, Brian Krause, Julian McMahon, Dorian Gregory, Kaley Cuoco, Ted King, Rebecca Balding (více)
(další profese)

Série(8) / Epizody(178)

Obsahy(1)

Tři spolubydlící sestry zavede spiritistická tabulka do podkroví, kde objeví starou rodinnou knihu kouzel. Když jedno přečtou, probudí tím dosud uspané čarodějnické schopnosti každé z nich: Prue ovládá telekinezi, Piper dokáže zastavit čas a Phoebe mívá jasnovidecké předtuchy. Díky nim mohou naplňovat svůj osud a chránit nevinné před silami zla... (TV Nova)

(více)

Recenze (458)

jhr 

všechny recenze uživatele

Čarodějky já osobně považuji za celkově průměrný seriál a ve srovnání třeba právě z Buffy mu chybí nejen ten specifický humor ale i akční scény jsou celkem nudné a příběhy nezajímavé, celé to zachraňují hlavní postavy a jejich představitelky (z výjimkou Shannen Doherty, která byla v prvních třech sériích neuvěřitelně otravná a její odstranění seriálu velice prospělo), které jsou prostě nejen pěkné holky ale i celkem solidní herečky! Poslední dvě série my přišli už jako neuvěřitelná nastavovaná kaše bez zajímavějších nápadů a je dobře že už skončil, což je přesně to co u těch nejlepších seriálů nemůže nikdo říct! ()

hygienik 

všechny recenze uživatele

ak toto mi pomína mladosť. Ako teenager som tento seriál mal veľmi rád. Spĺňal všetky moje vtedajšie predstavy: 1. nech je to fantasy, 2. nech to má spád, 3. nech to má veľa zvratov deja. Keď si uvedomím, že tento seriál je určený práve pre TEEN kategóriu, myslím, že splnil svoj účel a dávam mu s radosťou i nostalgiou 5 hviwzd. ()

Reklama

kulyk 

všechny recenze uživatele

Ráda bys byla obdařena mažickými schopnostmi? Chtěla bys létat na prcačky se Satanem na Petrovo šutráky, ale díky pozdnímu datu vyvrhnutí nemáš ještě šanci získat papíry na koště? Nevadí. Pusť si tento blábol a ber to jako přípravku. Nuda to je neskutečná, ale možná tě některá z vnadnějších herek přivede k lizu. Vždyť ta beďaratá Alenka z céčka pořád tak divně kouká.....Jsi-li chlapec a konzument tvajlajtu, pak neváhej vůbec. Je to tam samý homoupír, to si strhneš předkožku. ()

Vxxx 

všechny recenze uživatele

"Moci tří svoboda patří" Jako malá jsem to milovala. Bylo mi asi 10, když se to mělo zas vrátit na obrazovky a já seděla před televizí s ovladačem v ruce, natěšená a rozklepaná... :D Teď už jsem o něco starší, takže rozeznám kvality (nebo spíše nekvality) seriálu... ale za tu nostalgii 5* :) ()

OG_Swifty 

všechny recenze uživatele

Podobný názor jako Berg.12 --> Sympatický seriál o sestrách čarodějkách, které pomocí nově objevených schopností bojují se širokou škálou různých démonů a příšer všeho druhu. Po smrti Prue (Brenda z Beverly Hills) ztrácí seriál určité kouzlo a šťávu, nová sestra v podání Rose McGowan mě osobně neoslovila a s postupem další a další sezony od zlomového okamžiku seriál upadá do nesmyslů, kdy tvůrcům dochází dech a vymýšlí samé kktiny.. Do smrti Prue až na pár dílů příjemné odpolední pokoukání (4 hvězdy) a od nástupu nové sestry postupně seriál upadá až někam k jedné hvězdě / odpadu. ()

Galerie (1 147)

Zajímavosti (77)

  • Symbol na Knize Stínů je Triquetra, která reprezentuje moc tří. (MissVivi)
  • Piper (Holly Marie Combs) má stejné schopnosti jako její matka, oproti tomu Prue (Shannen Doherty) jako její babička. (MissVivi)
  • Ve 4. epizodě 6. série s názvem "Tři blondýnky" se měly objevivší se sestry původně jmenovat Spellmanovi. Jejich příjmení bylo ale změněno na Stillmanovi kvůli tomu, že příjmení Spellman má Sabrina (Melissa Joan Hart) ze seriálu Sabrina - mladá čarodějnice (od r. 1996). (LittleMonste)

Související novinky

Zemřela herečka Shannen Doherty

Zemřela herečka Shannen Doherty

včera

Ve věku třiapadesáti let zemřela v sobotu 13. července americká herečka a hvězda populárních seriálů, jako jsou Beverly Hills 90210 a Čarodějky, Shannen Doherty. Podle dostupných informací bohužel… (více)

Reklama

Reklama