Reklama

Reklama

Čarodějky

(seriál)
Drama / Fantasy / Mysteriózní / Komedie
USA, (1998–2006), 124 h 36 min (Minutáž: 42 min)

Hrají:

Holly Marie Combs, Alyssa Milano, Rose McGowan, Shannen Doherty, Brian Krause, Julian McMahon, Dorian Gregory, Kaley Cuoco, Ted King, Rebecca Balding (více)
(další profese)

Série(8) / Epizody(178)

Obsahy(1)

Tři spolubydlící sestry zavede spiritistická tabulka do podkroví, kde objeví starou rodinnou knihu kouzel. Když jedno přečtou, probudí tím dosud uspané čarodějnické schopnosti každé z nich: Prue ovládá telekinezi, Piper dokáže zastavit čas a Phoebe mívá jasnovidecké předtuchy. Díky nim mohou naplňovat svůj osud a chránit nevinné před silami zla... (TV Nova)

(více)

Recenze (457)

OG_Swifty 

všechny recenze uživatele

Podobný názor jako Berg.12 --> Sympatický seriál o sestrách čarodějkách, které pomocí nově objevených schopností bojují se širokou škálou různých démonů a příšer všeho druhu. Po smrti Prue (Brenda z Beverly Hills) ztrácí seriál určité kouzlo a šťávu, nová sestra v podání Rose McGowan mě osobně neoslovila a s postupem další a další sezony od zlomového okamžiku seriál upadá do nesmyslů, kdy tvůrcům dochází dech a vymýšlí samé kktiny.. Do smrti Prue až na pár dílů příjemné odpolední pokoukání (4 hvězdy) a od nástupu nové sestry postupně seriál upadá až někam k jedné hvězdě / odpadu. ()

PauloZ 

všechny recenze uživatele

Komentovat takovýto seriál není jednoduché, nedávno jsem viděl jeden díl a katastrofa! Velice důležité, jak všeckému tomu čarodějnictví rozumí a z diváka dělají mimoně. Tváří se to, že to má nejlepší režii a scénář na světě a ono prd. Normálně jsem se u teho dílu cítil trapně! Přitom co si pamatuju, tak jsem to měl rád. No hrůza ()

Reklama

suicide 

všechny recenze uživatele

Kdysi jsem ten seriál žral. Ale to jsem byl o hodně mladší. Samozřejmě i tehdy jsem věděl, že je to hovadina, ale díval jsem se rád. Teď když ho občas v telce zapnu, tak se sám sobě celkem divím - scénář, děj, věrohodnost jsou velmi úsměvné - a kupodivu novější série se mi zdají lepší - možná je to tím, že jsou šílené totálně a nesnaží se to skrývat. ()

xxmartinxx 

všechny recenze uživatele

O téhle hrůze radši ano nemluvit! Je vážně smutné, že naprosto příšerný kýč, jakým čarodějky jsou, si našel tolik obdivovatelů a fanoušků. Nechápu. Důkladně prostudovaný scénář Buffy se tu mísí s příšernými výkony hereček a vzniká mišmaš, na který se nevydržím dívat. Jako malý jsem to sledoval, ale hned, jakmile jsem si vytvořil vkus, jsem to zahodil. ()

villon17 

všechny recenze uživatele

Odjakživa jsem je se zatajeným dechem sledovala, ale jak dílů přibývalo, ztrácela jsem o ně zájem. Až sedmé řadě jsem přišla opět na chuť, protože je postaven na odlišném základu. Dřívější díly byly jaksi oddělené a provázel je jen jednoduchý spojující děj. V každém díle na ně zaútočil démon, ony ho zabily a to samé stále dokola. Novější série jsou propletené mnohem důkladněji a končí (jako na draka) v té nejnapínavější chvíli. ()

Galerie (1 147)

Zajímavosti (77)

  • Otcové Shannen Doherty i Alyssy Milano se jmenují Tom. Obě se navíc narodily v prosinci. (MissVivi)
  • Kostymérky si ponechávaly v maskérně seriálové oblečení asi 2 týdny, aby ho měly po ruce, kdyby byla potřeba něco dotočit. (HappySmile)
  • Honorář Alyssy Milano za jednu epizodu činí 80 000 amerických dolarů, Holly Marie Combs dostává 60 000 amerických dolarů a Rose McGovan pak ještě o 10 tisíc méně. (Kity162)

Reklama

Reklama