Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Kyborg, zostrojený ako spoločníčka telesne postihnutým osobám, ktorého treba otestovať, sa vymkne kontrole. (majo25)

Recenze (6)

Anderton 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Tak tu to súdruhovia z kyberspoločnosti nejako nedomysleli. Ale to tak býva, keď robota- ženu navrhuje tím zložený prevažne z mužov. Že jej naprogramujeme aj city? No veď to bude dokonalá žena... pokusný králik sa ale našiel vnútri firmy a príliš veľa dôvodov na skákanie z toho nemal... to je fór, chlapík bol na vozíku. Tématika humanoidného robota je tu s nami v žánri už veľmi dlho, nikdy sa nevyčerpá a aj tvorcovia OL prišli s niekoľkými zaujímavými postrehmi. Tie roky už ale na spracovaní dnes cítiť... ()

Mr.Jokker 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Ultimátni cat fight mezi sexbotem a mladou vozíčkáře Franka. Z Franka se stává dvojitý šampion ale po vášnivé noci se sexbotem mu už ten umělý výtok nevoní proto se přesedla na novou kočku jeho rehabilitační sestru ten kanic. To vyústí v jeden z nejvíc vtipných momentu kdy je Frank nucen uskvarit mozek svojí ex. A přátelé ta žena co se hrála valerii byla hooooot. Už se těším až se začne prodávat v Kauflandu. ()

PKD 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Sheley Websterová co tak nepěkně/zle dopadla v the Wráně jako Valerie 23 je dokonalá. Možná že to je dnes již trochu pro někoho vyčpělé, ale to je fuk. Platnost to bude míti vždy. V jakékoli době. Dokud to nebude realita. Sadler jako vždy na úrovni. Jen zde hraje postavu, kterou měla Valerie asi rovnou uškrtiti. Od zač. se k ní choval jako blb (omlouvati se za sex? on snad upadl na hlavu, ne?) a pak si ještě nabrnkne tu ´´krasavu´´ z trilogie Robocopa, pffff. Blázen. Živá je lepší? V čem? Duše? Co to je? K čemu to je? Kde to je? Snad bude někdy v Lídlu, páč do Kauflandu nechodím. P. s. asi po1. v tomto masivním tv projektu nesouhlasím se závěrečným moudrem. A jako Michal 1 zvyšuji na 5. The nej komentář...Mr.Jokker.  ()

maoc 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Velmi dobré, možná i lepší než Sandkings. Sevřené, plné myšlenek, stále aktuální (2017), snad jen trochu moc jednoduché až schématické, nepřekvapivé, navíc s dvěma hrstmi (zbytečné) romantiky, ale dobré. Prostě dobré. Jak rozpoznat život? Bojí se smrti. Bude se Valerie 23 bát smrti? ()

Galerie (15)

Reklama

Reklama