Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Přichází tajemná žena; Truman truchlí; Cooper v patová situaci rozzlobí Earla. (SkyShowtime)

Recenze (7)

Frajer42 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Spoilery! Na události a drama možná trošku strohá epizoda. Naštěstí velice příjemně vyvážená nezvyklým množstvím humoru. Ať už se jednalo o Andyho vlastní výklad pravidel šachů, kde je zatáčka s koníkem volitelná, nebo o ukážku lasiček. Mimo to se muži dozví, že chlap, který se těžko zamiluje, miluje potom příliš, a tak logicky zastoupil ubrečeného čůráka motorkáře Jamese sympatický šerif Harry. Nechyběl ani mistr "nenápadných" převleků Windom. Šachová partie pokračuje a mám takový pocit, že je příprava půdy pro závěrečné epické díly v plném proudu. Jelikož se v této epizodě konečně nenašel prostor pro bezvýznamné dějové linky, tak dávám sice slabší, ale přesto 4*. ()

Slasher 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

STOP GHOSTWOOD lasiččí show zatím naprostým komediálním vrcholem celýho seriálu 😆 A vůbec, nechápu proč tu chybí žánr Komedie, když ten snad převažuje právě vůbec nejvíc... ()

Reklama

maoc 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Začíná se mi to (opět) líbit, ale trochu jinak. U sledování se nepokrytě řehtám. Jak píše Slasher, komedie je v TP nejvíc! Zajímavé, že jako mladík jsem vnímal mystérium a tíživost, jako muž ve středním věku mému vidění TP vládne humor. Taková ta malá odbočka koněm je přece dobrovolná! A různé grimasy, komické mikrosituace i samotné lasiččí show. Super. Šerif se snaží si vytvrdit játra a svůdná asistentka by mu ráda vytvrdla něco jiného. Cooper se ztrácí v papírování a potká lásku. No prostě dokonalé. ()

Yarwen 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

V hlavní roli tentokrát ohrožená lasička. Sice prý není nebezpečná, na druhou stranu, to obecenstvo potřebovalo nakopnout. Naše krásky z Twin Peaks doplní Annie, když nás minule opustila Josie. Příběhy jednotlivých postav jsou v tomto díle posouvány a rozvíjeny, byť vyšetřování vázne a Windom Earl coby mistr převleků si dělá co chce... ()

fabecc1222 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Opět jakoby po klíčové události takové zpomalení, a nadechnutí se před rozjezdem, tentokráte už velkého finále. Earle už se dozajista zařadil mezi legendy převlékačů, a tentokráte vyzkouší hned několik trendy stylů. Na scéně je také konečně další kráska, tentokráte Annie v podání Heather Graham (která snad nestárne). Jinak se v tomto díle sází dost na humor, lasička si pochopitelně doslova ukradne celou scénu pro sebe. John Wheeler mi příjde jako taková podnikatelská variace na Cooper. Další klaďas k pohledání, který vždy ví co říct, co udělat. ()

Galerie (1)

Reklama

Reklama