Reklama

Reklama

Recenze (70)

Cimr 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

David Lynch si s quality TV vytřel prdel. Twin Peaks Return nemá největší počet šokujících zvratů ani nepřináší nový fantasy svět plný nových elfů a hobitů... Jen od samého základu proměnil to, co od televizního seriálu můžeme očekávat. Lynch tímto dílem udělal pro seriál de facto totéž co Buñuel s Andaluským psem nebo Kubrick s Vesmírnou odyseou pro film. Není Twin Peaks: The Return náhodou úplně první artový seriál všech dob? Nedá se to úplně přesně popsat, každopádně je ale velmi vzrušující být každý týden u toho! ()

gumolit 

všechny recenze uživatele

Tak toto bol fakt úlet hodný Lyncha!! Nechápem tie komenty že o čom to je kua kto nemá rád Lyncha nech to nepozerá je jasné že moc zmysel to nedáva ale ja myslím že každý detail toho seriálu raz zmysel dá a všetko do seba zapadne.Toto bol Lynch ako ho poznám a som zvedavý ako to dalej bude pokračovať. Tento diel je určite nie na jedno pozretie a určite nie pre zadubencov čo čakajú nejaké vysvetlenia a načo?? Ano nový Twin Peaks je iný a to je len dobre načo šlapať v starých koľajoch a áno potešili ma aj Nine Inch Nails že niektorí nevedia čo to je?? Tak zabudnite na to a vzdajte to záporné kritiky sú tu zbytočné bud sa chytím alebo nie a idem si radšej zapáliť Nemáte ohenˇ? :-) ()

Reklama

classic 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

POCTA STANLEYMU KUBRICKOVI, a jeho legendárnej Vesmírnej Odysey, konkrétne, asi - 15 minútová pasáž, v ktorej astronaut Dave Bowman brázdil nekonečný vesmír... Vo filme sa to nazýva : STAR GATES, a je to excelentná surrealistická pasáž, ako čert ! Pridávam k tomu postupne pridaný čierno - biely OBRAZ + výrazný ZVUK, a mám naprosto vymaľované ! Všetko sa začína vymykať normálu, ktorý tu prakticky nikdy neexistoval, ale David Lynch, je natoľko všestranný, aby do tejto epizódky vkomponoval patričné vsuvky zo svojej ultra zaujímavej filmárskej kariéry, a tak po spojení týchto článkov, vzniká fenomenálny zážitok, ktorý nie je pre široké masy, a to je pre mňa osobne veľmi vzácne ! ()

honajz 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Tak dobře, Lynch se nám pokusil svým způsobem (Tedy svými prostředky, kdy ví přesně, jak použít ruchy, zvuky a hudbu, aby vypadalo zlověstně i lostomilé koťátko.) říct, jak vzniklo to zlo na Zemi, a nejspíš to mělo vazby i k Twin Peaks, ale stejně se mu to rozpadá. Začátek má normální, pak tam kdoví proč nahodí Nine Inch Nails, a pak nás provede atomovým hřibem - pěkně deset minut průletu. Následuje pocta černobílým hororům, nějaký ten odkaz na Kubricka, a pak zas mate tělem a nabídne horor z 50. let. Nedrží to vedle sebe, ačkoliv se snažil to "vysvětlení" podat originálně. ()

J*A*S*M 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Tak už se to zlomilo. Už jsem se dostal z fáze "sakra, je to moc divný, pomalý, nesmyslný, nelíbí se mi to, ale pořád mě to zajímá" do fáze "už mě ten kripl fakt sere". Myšleno Lynch. Takhle, s prominutím, kurvit Twin Peaks, můj oblíbenej seriál! Tohle jsou totiž dva seriály v jednom. Z jedné třetiny pokračování starého Twin Peaks, v němž se dozvíme, že po 25 letech se v našem oblíbeném městečku v horách VŮBEC NIC ZAJÍMAVÉHO NEDĚJE, ze dvou třetin pak seriál sestávající z hala bala poskládaných a vzájemně nesouvisejících útržků různých dějů a bizarních výjevů, který by se mohl jmenovat třeba "sračky z choré hlavy". Po osmém díle moje trpělivost vypršela (a to epizoda sedm budila jisté naděje) a musím tenhle Return považovat za zlou urážku. Nechápu pětihvězdičkáře a opravdu bych si rád přečetl uvěřitelný vysvětlení, proč tohle někdo považuje za dobré. Nemyslím si, že existuje. PS: Koment trochu upraven, aby nezněl tak útočně na spokojenou část publika. Bezprostředně po zhlédnutí jsem byl roztrpčen a hodnocení tu se mi zdálo jako špatný vtip. ()

Galerie (18)

Zajímavosti (1)

Reklama

Reklama