Reklama

Reklama

Mistr kickboxu

  • Česko Parťáci (více)
Trailer

Teenager Barry Gabrewsky je nemotorný samotář, který trpí astmatickou chorobou. Kvůli svému neduhu se stává terčem posměchu svých spolužáků, zejména pak školního rváče Randyho. A tak si Barry, aby unikl svým problémům, představuje sám sebe jako partnera svého bojového hrdiny z dobrodružných seriálů - Chucka Norrise. Jako mistři bojového umění se spolu dostanou do dusných džunglí Vietnamu a na vyprahlé pouště jihozápadu, kde překazí lotrovské úklady a sranou se zachránci krásné ženy. Ve škole nemají pro Barryho fantazírování pochopení - kromě učitelky Noreen Chen. Ta jej seznámí se svým strýcem, který začne Barryho učit karate. Barry pomalu získává sebedůvěru. Nakonec přijímá i výzvu svého spolužáka Randyho, aby změřili své síly na vrcholném turnaji karate, kterého se osobně účastní i Chuck Norris... (Intersonic)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (101)

Divočák 

všechny recenze uživatele

Dobu simultáně dabovaných videokazet už jsem bohužel nezažil a tak byl Mistr Kickboxu mým úplně prvním setkáním s velkým Chuckem. A já na něj tehdy čučel a říkal si "Kdopak to je ten pan Norris? To bude asi velký drsňák..." a strašně jsem si přál viděť některý z těch jeho úžasných akčních filmů, jejichž ukázkama je tenhle film prošpikovaný. Kdybych ovšem v té době věděl, že je vlastně Mistr Kickboxu daleko lepší než většina z nich... No, naštěstí jsem to nevěděl a tak mi na něj zůstávají jen ty nejlepší vzpomínky na mlácení se nunchuckama;) do koulí, bílé ninji s ultrarychlýma nohama a Chucka nakopávajícího zadek hlavního záporáka. ()

carly 

všechny recenze uživatele

keď som bola malá, tak som tenot film žrala. a nielen preto, že Jonathan Brandis bol rozkošný a mojou vtedajšou mániou bolo čokoľvek, čo malo do činenia s bojovými umeniami. ten film bol zábavný a mal nadsádzku - ako Barryho sny. a ja som vždy rada fandila tým slabším. a chuck sa tu ešte nebral až tak vážne :) ()

Reklama

Jimclark 

všechny recenze uživatele

Asi je to nostalgie nebo co, ale v dětství jsem si koupil videokazetu a shlédl ji nejmíň desetkrát. Proto nejspíš hodnotím až přehnaně vysoko. Ještě dnes jsem schopný odrecitovat některé pasáže z dialogů. Možná si toho někdo nestihl na jedno letmé shlédnutí všimnout, ale ten film je vlastně děsně vtipný a Joe Piscopo jako hlavní záporák i s jeho hláškama (v těch "snových" pasážích) je skvělý. ()

Nekgro 

všechny recenze uživatele

Film o Chucku Norrisovi s Chuckem Norrisem. Naprosto geniální hlášky, který mě rozsekaly a chlámal sem se u každé minuty filmu. Tenhle snímek je tak klišoidní, stupidní, až je dobrej. Pokud pořádáte akci s přáteli a jste již v lehce alkoholovém opojení, pak si pusťtě Mistra a zaručuju absolutní zábavu:-D ()

Jizni Tlapa 

všechny recenze uživatele

"Ty cihly přerazíš teď,jeho potom"...Béčkoidní klasika,která šla tak nějak mimo mé dětství,a tak objektivně hodnoceno není to nic lepšího,než prostý průměr. Chuckova herecká poloha je z těch snesitelnějších. Oproti tomu blondýn Brandis a jeho utrápený výraz je na kopačku z otočky. Celé to tak zachraňuje závěrečná turnaj pasáž,která má několik povedených fightů a skladatelská ikona Silvestri,který doprovází poměrně zajímavou hudbou...50% ()

Galerie (17)

Zajímavosti (3)

  • Natáčalo sa od 18. novembra 1991 do 20. januára 1992 v Houstone. (m.a.t.o.)
  • Chuck Norris urobil tento film ako láskavosť pre svojho brata Aarona, ktorý ho režíroval. (m.a.t.o.)
  • Autor hudby Alan Silvestri už predtým spolupracoval s Chuckom Norrisom na filme Delta Force (1986). (m.a.t.o.)

Reklama

Reklama