Reklama

Reklama

Vidím tě

Trailer 1

Životem rodiny Harperových otřese nevěra. Greg (Jon Tenney), hlavní vyšetřovatel únosu dítěte, který vynesl na světlo podobný případ z předchozích let, se snaží najít způsob, jak odpustit své zazobané ženě Jackie (Helen Huntová). Když pocit viny začne narušovat Jackieino duševní zdraví, v jejich domě se objeví nevysvětlitelné zlé síly a jejich synek Connor (Judah Lewis) se ocitne ve smrtelném nebezpečí. Neočekávaná změna úhlu pohledu odhalí ducha z minulosti a děsivá, krutá pravda o přítomnosti zla v domě Harperových konečně vyjde najevo. (HBO Europe)

(více)

Videa (1)

Trailer 1

Recenze (137)

oveckaoa 

všechny recenze uživatele

Kdesi v Americe mizí děcka a na místech činu se najdou zelené nože to by nebylo nic zvláštního kdyby pachatel už dávno neseděl v vězení. Otázka zní je to napodobitel nebo chytily tehdy špatného pachatele? Případ vyšetřuje policista , který má rodinné problémy (jeho žena roztáhla nohy jinému a čeká s ním děcko) mezitím se vše zamotá a je z toho nakonec nadprůměrný thriller. Nechci výrazně spoilerovat tak nahodím pouze filmy s podobným námětem https://www.csfd.cz/film/453158-the-neighbor/komentare/ a https://www.csfd.cz/film/367644-smrt-ve-tme/komentare/. Jinak Helen Hunt mě tolik nevadila více mě štval ten kluk co hrál toho Connora toho by měly mučit na počkání. ()

pornogrind 

všechny recenze uživatele

Moc se mi do toho nechtělo ale nakonec se z toho vyklubal celkem snaživej thriller. Děj filmu sleduje rodinu Harperových a jejich problémy spojený s nevěrou matky. Navíc se v domě Harperových začínají dít divný věci a ve městě mizí už druhej chlapec. Druhá půlka snímku začíná pomalu objasňovat divný věci dějící se v domě a vše do sebe začíná zapadat. Za tip vděčím uživatelce Ratchetka. Lepší 3hvězdy. ()

Reklama

Arsenal83 

všechny recenze uživatele

Celkom sľubný začiatok, ale nevyvinulo sa o podľa predstáv, navyše chýbala tomu atmosféra. Okrem toho záporák je celkom dobre uhádnuteľný, keďže tých postáv tu je ako šafránu, takže nakoniec škoda, pretože potenciál tam bol. Nepridám sa k hejtu na Helen Hunt, tak už vyzerá ako vyzerá, má 56, nechajme ju žiť. Priestoru tu aj tak veľa nedostala. ()

Tosi 

všechny recenze uživatele

Jedno se musí nechat, během první půlky není možný uhádnout konec filmu. Uprostřed dojde totiž k takovýmu veletoči, že přestanete přemejšlet jestli je to vážně Helen Hunt. Vlastně je těžký určit, koho film osloví. Klasická policejní vyšetřovačka to není, horor taky ne (i když hudba se snaží hodně děsit), aspoň že konec je překvapující. ()

Gilmour93 

všechny recenze uživatele

Subtilní thriller s velkým nápadem. Od proklouznutí pod garážovými dveřmi si říkáte, že už nemusíte nic vidět, protože všechno víte, nicméně Randall má v rukávu ještě několik zajímavých překvapení (např. PEZ zásobník na úrovni Kobayashiho porcelánu). A Helen Hunt? O její obličej se zjevně nestaral plastický chirurg, ale nezkušený učeň, který natahuje telecí kůži na tympány. Čím detailnější byl na ni záběr, tím víc jsem nabýval dojmu, že vidím Oldmanova chovatele čuníků z Hannibala. Fujtajxl! Pokud ovšem její obsazení mělo diváka přivést na falešnou hororovou stopu, byl to mistrovský tah.. ()

Galerie (10)

Zajímavosti (1)

Reklama

Reklama