Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Nezvladatelný výrostek James Marsden je poslán do městečka, kde jsou všichni lidé neuvěřitelně slušní. Později však zjistí, že cesta k dokonalosti vede skrz lidský mozek a dokonalost může být někdy velice podezřelá! (TV Nova)

Videa (1)

Trailer

Recenze (65)

FincherD. 

všechny recenze uživatele

Stepfordské dětičky nebo taky Akta X pro mladé. Ale vážně, bylo by to hodně originální, kdyby se tam objevil Mulder se Scullyovou:)) Nicméně, mě osobně tenhle nenáročný, ale velmi zábavný horůrek skvěle pobavil - jede svižně po vyznačené trase bez větších odboček, herecké obsazení je přesné( K.Holmes sluší i role drsňačky), atmosféra podařená. ()

MIMIC 

všechny recenze uživatele

Nemám rád horory, v ktorých niekto stráca identitu prostredníctvom robotiky, ufónov alebo čohokoľvek iného a potom sa správa ako idiot (ospravedlňujem sa tým, ktorí sú slušne vychovaní). To ma pochopiteľne vedie k tomu, aby som upriamil pozornosť skôr na výrazové prostriedky. Máme tu jedinú ľakačku, predátorské videnie "postihnutých", asexuálneho tvora s chuťou na sex (bože dobrý), videoodkaz od "mŕtveho", pomerne vynaliezavú likvidáciu protivníkov a (takmer) nulovú hororovú atmosféru. A Jamesa Marsdena, pre ktorého mám určitú slabosť (čo bohužiaľ pri celkovom hodnotení nejde uplatniť). Pokiaľ niekto pociťuje potrebu recyklovať recyklovateľnú Fakultu a nerecyklovateľné Stepfordské paničky (tie zo 70. rokov), prosím. Pokiaľ niekto chce recyklát vidieť, varujem. ()

Reklama

S.Quentin QUALE 

všechny recenze uživatele

Zajímavostí je (skoro)debut Katie Holmes a fakt, že režisér David Nutter to dotáhl potom na poli seriálů docela daleko. Co se filmu samotného týče, tak si bere námět z mnoha dalších, které svým postavám nějakým způsobem kradou identitu. Rozhodně to není nejpovedenější zpracování daného tématu, ale na jedno podívání to ujde. 55% ()

ink flo 

všechny recenze uživatele

Když  v úvodu začne hrát  laciná synth hudba autora znělky X-Files Mark Snowa doprovázená předpotopní počítačovou grafikou a dojde vám, že Katie Holmes, která se tu promenáduje v tílku bez podprsenky, tohle natočila souběžně s Dawsonovým světem, tak je jasný, že to bude hodně ultimátní 90s záležitost. Taková zábavná high-school trash variace na Village Of The Damned či The Stepford Wives (a jako bonus jedna scéna totálně vykrádající Clockwork Orange), na které je nejvíc děsivý asi to, že co v ní tehdy prováděl šílený vědec, teď na stejné cílové skupině dosahují pomocí léků na ADHD typu Ritalin (tzn. normalizace neposlušných dětí...s určitými vedlejšími účinky). ()

herr_carter 

všechny recenze uživatele

Místy blbé jak hrnec nudlí, místy humorné na nesprávném místě, ale zároveň poměrně dobrý nápad ke sfilmování o tom, kterak jednoho hezkého dne jednomu "doktorovi" slušně řečeno mrdne a začne bojovat proti adolescentní průměrnosti prostřednictvím lobotomických výplachů, hahahaha. Je vtipné takhle s odstupem času pozorovat například Marsdena a Holmes ještě ve svých telecích letech, ovšem co do přeměny tělesné schránky suverénně vévodí pan Stahl :-) Příjemná taškařice................... moje hodnocení = 6 z 10. ()

Galerie (40)

Zajímavosti (4)

  • Keď na začiatku kamera zaberá triedu, je jasne vidieť, že pri Stevovi (James Marsden) je prázdna stolička, avšak v ďalšom zábere už na nej sedí Gavin (Nick Stahl). (tXtX)
  • Natáčelo se v kanadské provincii Britská Kolumbie, konkrétně ve městech Vancouver, Port Coquitlam a na Bowen Island. (BMW12)
  • Keď na začiatku filmu zastrelia policajta, možno v jednom okamihu vidieť, ako herec niekoľkokrát pohne rukou. (tXtX)

Reklama

Reklama