Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Nezvladatelný výrostek James Marsden je poslán do městečka, kde jsou všichni lidé neuvěřitelně slušní. Později však zjistí, že cesta k dokonalosti vede skrz lidský mozek a dokonalost může být někdy velice podezřelá! (TV Nova)

Videa (1)

Trailer

Recenze (65)

MIMIC 

všechny recenze uživatele

Nemám rád horory, v ktorých niekto stráca identitu prostredníctvom robotiky, ufónov alebo čohokoľvek iného a potom sa správa ako idiot (ospravedlňujem sa tým, ktorí sú slušne vychovaní). To ma pochopiteľne vedie k tomu, aby som upriamil pozornosť skôr na výrazové prostriedky. Máme tu jedinú ľakačku, predátorské videnie "postihnutých", asexuálneho tvora s chuťou na sex (bože dobrý), videoodkaz od "mŕtveho", pomerne vynaliezavú likvidáciu protivníkov a (takmer) nulovú hororovú atmosféru. A Jamesa Marsdena, pre ktorého mám určitú slabosť (čo bohužiaľ pri celkovom hodnotení nejde uplatniť). Pokiaľ niekto pociťuje potrebu recyklovať recyklovateľnú Fakultu a nerecyklovateľné Stepfordské paničky (tie zo 70. rokov), prosím. Pokiaľ niekto chce recyklát vidieť, varujem. ()

honajz2 

všechny recenze uživatele

Viděl jsem to kdysi v televizi na Nova Cinema (to ještě kdysi dávali po desáté horory... teď když dají jeden měsíčně, tak je to zázrak) a pamatuji si, že mi to přišlo napínavé, bavilo mě to a celkově se mi to i líbilo, ale na víc jak lepší 3* bych to neviděl. A překvapivě si z toho filmu pamatuju dost, takže to špatné být nemohlo. Pro nějaké podrobnější hodnocení bych to musel vidět znovu. Takhle lepší 3* ()

Reklama

Phobia 

všechny recenze uživatele

Hlavní cukrkandlový hrdina se po problémech v předchozím bydlišti s rodiči a sestrou přestěhuje do městečka Prdel Bay. Místní škola je překvapivě hojná na superdokonalé debily, jejichž počet znepokojivě stoupá. Proces vzdělávání a dospívání se tak mění v boj o zachování vlastní identity. Film klopýtá v logice, příliš zjednodušuje a paušalizuje, v závěru udiví nekompromisností (není to inspirováno pohádkou "O Šípkové Růžence", jak bývá u podobných snímků vžitou tradicí) a pochválit je třeba herce - mladá squadra ve mně tentokrát nevyvolala dávivý efekt. Na thriller pro puboše je tenhle film vcelku snesitelným kouskem. 61% ()

blackJag 

všechny recenze uživatele

Režisér Nutter je především televizním dříčem a tato mládežnická variace na STEPFORDSKÉ PANIČKY mohla být jeho vstupenkou mezi celovečerní filmaře. Leč, to by se nesměl chlapec držet tak při zemi. Film sám o sobě neurazí, ničím ale zároveň nezaujme a to se potom těžko buduje kariéra. Objeví se zde i několik mladých tváří (Marsden, Stahl, Holmesová - svorně bezvýrazní, přesto ani v budoucnu se vyloženě neztratily), stejně jako ony se zde ale všechno kroutí do šedého průměru. II Scénář: Scott Rosenberg. Hudba: Mark Snow. 55% ()

darwin 

všechny recenze uživatele

Solidní a svižná záležitost s 25-letým Jamesem Marsdenem v roli teenagera. Kolem mladičkého Nicka Stahla vypadá Marsden jako hodně starší brácha. Námět je originální a provedení zručné, i když nechápu proč se všichni Modrým stuhám tolik bránili. Já bych tam vlezl dobrovolně za těma kočičkama jako Lorna. :) ()

Galerie (40)

Zajímavosti (4)

  • Keď na začiatku filmu zastrelia policajta, možno v jednom okamihu vidieť, ako herec niekoľkokrát pohne rukou. (tXtX)
  • Keď na začiatku kamera zaberá triedu, je jasne vidieť, že pri Stevovi (James Marsden) je prázdna stolička, avšak v ďalšom zábere už na nej sedí Gavin (Nick Stahl). (tXtX)
  • Natáčelo se v kanadské provincii Britská Kolumbie, konkrétně ve městech Vancouver, Port Coquitlam a na Bowen Island. (BMW12)

Reklama

Reklama