Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Jedenáct lidí se probouzí na mýtině uprostřed lesa. Navzájem se neznají, neví, kde jsou, ani jak se tam dostali. Netuší, že byli vybráni pro velmi specifický účel… stali se lovnou zvěří. Kdo a proč je loví? Než si stačí odpovědět, padnou někteří z nich mrtví k zemi. Ti, kteří první salvu ustáli, už tuší, že jim opravdu jde o život a že ti, co po nich střílejí, nepřestanou, dokud je všechny nezabijí. Normální člověk by takovou situaci neustál, jenže Crystal (Betty Gilpin) není normální. Nechce umřít a ve snaze přežít za každou cenu je hodně podnikavá. Tak podnikavá, že se role lovce a oběti můžou nečekaně prohodit… (Cinemart)

(více)

Videa (9)

Trailer 3

Recenze (428)

Kudly4 

všechny recenze uživatele

The Hunt, byl už od počátku mým favoritem a po zhlédnutí jsem si to jenom potvrdil (konečně mi něco vyšlo). Jinak, lákadlem (taky) byla pro mě, má milovaná, krásná Emma Roberts a vidět ji v legínkách, s blond vlasy a ten její nádherný úsměv mhmmhm .. jen škoda, že to daleko nedotáhla - FIRST BLOOD !! Každopádně, LOV je parádní, vtipná, krvavá pecka a troufám si říct, že letos už nic lepšího nepřijde. Bez debat výborné Gore - Happy Birthday na tři !! - od začátku až do samotného finále, kdy přijde na řadu ještě šílený female fight. A Betty Gilpin ? Přímo unstoppable !!! Tohle vidět v kině, tak chčiju blahem. Neskutečně zábavná jízda, která mi sedla na 100% CHCI TO VIDĚT ZNOVU !! (339. hodnocení) ()

Big Bear 

všechny recenze uživatele

,,Budeme tu dál poslouchat Beethovena nebo popojedem? '' ---- Tak tohle byl sakra dobrej závěr tohohle filmového víkendu. Nečekal jsem nic moc krom sté variace na Battle Royale či Hunger Games. Prostě partu zoufalců někde vyklopí omámené z pytle na louku ohraničenou výbušninami - dál jako že nee, každému do ruky dají kudlu nebo něco co se nabíjí a kdo vyhraje ten vyhrál. Tedy pokud není plán jinak. Ale ouha. Že tady bude něco jinak jsem zavětřil už na palubě letounu cestou tam. Na louce s bednou už mi to žánrově jako horor či drama vyloženě neštymovalo, což se projevovalo mým nadzvednutým obočím. Dál už jsem poznal, že koukám na super úlet, kterej si dělá prču úplně ze všeho. Z gore filmů ultrkorektnosti, dnešnímu zblbnutí do sociálních sítí, Amíků, migrantů, ústavy USA, Afroameričanů... Prostě všeho. Ano, komedie je to pravda krapet krvavá. Ale taková je už dnešní doba. Těch různých narážek ve filmu je tolik, že si ho dám určitě ještě jednou. Včera jsem viděl s Hilary kovbojku (pravda krapet netradiční), ale tahle role jí tu tedy kurva sedla. Závěr jak z Kill Billa, akorát Carradina vystřídal jiný záporák. Perfektně jsem si pošmákl, protože jsem čekal něco jiného a tvůrci s tím potvory počítali a pod pokličku šoupli úplně jinou chuťovku. A to já hodnotím velmi kladně. Takže za mně je to za 4 šáňa Heidsieck 1907. * * * * ()

Reklama

verbal 

všechny recenze uživatele

Disproporční diferenciál mezi xichtem a zbytkem hardvéru Gipinovic Bětky je skutečně matoucí. Něco jako kdyby se jeden musel rozhodovat, jestli mu má ztvrdnout při nástupu do Lambáče, na který někdo narouboval přední kapotu z Multiply. Opravdu neurčitý pocit, který by ale igelitka z Tesca přes hlavu rozhodně převážila ve prospěch jeskynního potápění. Každopádně její až tragicky neherecké pokusy o suché komediální držky působí v téhle milé, svižné, zábavné a příjemně kečupovité pičovince o mysliveckém svazu korektně dekadentních potentátů naprosto patřičně a lepší prkno mohli najít jen stěží. Ovšem jste-li heideggerovsky založený hnědopich s pravítkem v prdeli, profesionální politolog se sedmi třídami ZŠ nebo maďarský gej, raději si pusťte Hangrgejs! ()

heyda 

všechny recenze uživatele

Za mě osobně docela zklamání. Nepřišlo mi to ani jako komediální horor ani jako čistá vyvražďovačka. Tak nějak napůl navíc s evidentním politickým podtextem, kde se řeší škatulkování lidi mezi vegetariány, klimatické fanatiky, uprchlictví, facebookové hatery a já nevím co dalšího. Takže za mě jeden velký neurovnaný guláš, který chtěl asi něco sdělit, ale fakt netuším co. Jediným bonusem je nepředvídatelnost, kdy "hlavní" hrdinové tak nějak umírají, jak se scénáristovi zachce :D ()

HAL 

všechny recenze uživatele

Na zábavnou píčovinu je to podezřele málo zábavný - no aspoň první polovinu tedy ještě táhne nápad s děláním si srandy z SJW a přepálené ksichty hlavní hrdinky (a vůbec úvodní hledání hlavní postavy). A nic jiného než dělání si srandy ze všech kolem to není, říkat tomu satira je bizarní přehánění, takové ambice ten film zjevně ani neměl. Druhou půlku už netáhne moc nic , a je to škoda že se ten film tak moc ztratil - až moc se v ní zbytečně kecá, až moc málo masakruje. Jak začne holka vykládat o zajíčcích, tak jsem začal koukat na hodinky. Ani ty zbraně představené v úvodu nenajdou skoro žádné využítí. Finále je vyloženě nudná vykrádačka Tarantina s hrozně slabou Hilary Swank. Ready or Not je úplně jiná liga. 6/10 ()

Galerie (50)

Zajímavosti (12)

  • Film sa mal údajne volať "Red State vs Blue State", no producenti zo spoločnosti Universal to popreli a potvrdili fakt, že nad takýmto názvom sa ani nikdy neuvažovalo. (MikaelSVK)
  • Film zkritizoval prezident USA Donald Trump, který označil hollywoodská studia za rasistické a prohlásil, že podobné filmy způsobují chaos a jsou nebezpečné pro zemi. [Zdroj: Fandimefilmu.cz] (tyzmrde)
  • Na konci filmu, než Crystal (Betty Gilpin) a Athena (Hilary Swank) začnou bojovat, se Crystal zeptá: „Budeme i nadále poslouchat Beethovena, nebo se na to vrhneme?“ Hudba v pozadí pochází z Mozartova klavírního koncertu, není to Beethoven. (biker)

Související novinky

Universal jako první nabídne filmy online

Universal jako první nabídne filmy online

17.03.2020

Universal a jeho streamovací služba NBCUniversal v pondělí oznámily, že vypustí snímky Neviditelný, Lov a příští měsíc taky animák Trollové: Světové turné na stream. Trollové v dubnu teprve budou mít… (více)

Universal zrušil premiéru The Hunt

Universal zrušil premiéru The Hunt

11.08.2019

Necelý týden od masové střelby v amerických městech Dayton a El Paso se studio Universal rozhodlo zrušit premiéru snímku The Hunt / Lov a odložit jej na neurčito. Rozhodnutí padlo zároveň pár dní… (více)

Reklama

Reklama