Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Jedenáct lidí se probouzí na mýtině uprostřed lesa. Navzájem se neznají, neví, kde jsou, ani jak se tam dostali. Netuší, že byli vybráni pro velmi specifický účel… stali se lovnou zvěří. Kdo a proč je loví? Než si stačí odpovědět, padnou někteří z nich mrtví k zemi. Ti, kteří první salvu ustáli, už tuší, že jim opravdu jde o život a že ti, co po nich střílejí, nepřestanou, dokud je všechny nezabijí. Normální člověk by takovou situaci neustál, jenže Crystal (Betty Gilpin) není normální. Nechce umřít a ve snaze přežít za každou cenu je hodně podnikavá. Tak podnikavá, že se role lovce a oběti můžou nečekaně prohodit… (Cinemart)

(více)

Videa (9)

Trailer 3

Recenze (427)

PetrPan 

všechny recenze uživatele

Konečně Hunger Games podle mýho gusta! Černočerně laděná a brutální oddechovka, kde jsem se do Crystal zamiloval hned po jejím entrée na benzínce. Filmů jsem v poslední době moc neviděl, ale přesně tohle jsem potřeboval, abych se k nim zase začal pomalu vracet. Tedy nějaké to odhalené střívko či otevřenou hlavu. Střet povrchních snobských a pokryteckých intelektuálů se zoufalými a umaštěnými konspirátory z pawwwučiny snů kanára Tweetyho a mezi nimi jedna taková normální holka z videopůjčovny, jak to asi může dopadnout? Dokonalost! A vůbec mi nevadí absence odhalených koz, což mě obvykle u podobných filmů vede právě k absolutnímu hodnocení. Ale tady se domnívám, že jsem se nechal ukolébat pouhým příslibem obou možností Betty Gilpin. ()

misterz 

všechny recenze uživatele

"Nevieš proti komu stojíš. Trénovala osem mesiacov..." Škoda, že to bolo tak tupé, no ako neškodná zábava to ušlo, aj keď samozrejme nejde o žiadne explo. Neviem kto dal tomu nálepku, že horor. Ľudí to naláka, potom sa sklamú a potom sa všetci čudujú, že nehodnotia pozitívne. No aspoň to odsýpalo. A ten záver....? Čo ja viem, sranda, beriem s nadhľadom. Lepší priemer. 65/100 ()

Reklama

Anderton 

všechny recenze uživatele

Satira na všetko a všetkých, ktorých názory ovplyvňujú dianie v súčasnej spoločnosti. Lov sa nakoniec ukazuje niečím iným, než sa zdal od začiatku a pred vyvrcholením ste nútení prehodnotiť, komu vlastne držať palce, ak vôbec niekomu. Možno aj preto je tu ešte zvrat záverečný, aby aspoň niekto bol vyhodnotený ako "nevinná" obeť, či nakoniec lovec, ako chcete. Dostávajú to liberálni slniečkári alias samozvaní "nadľudia", prihoretí rednekovia s fóbiami snáď na všetko a všetkých a otázkou tak zostáva, či sa dnešná (nielen americká) spoločnosť skladá vôbec ešte z "normálnych" ľudí. Ako akčné cvičenie Lov funguje slušne, ale nie je tu nič, čo by sme už inde nevideli. No a Lindelof ako scenárista urobil výnimku a ponúka na prvotné otázky aj dostačujúce odpovede. ()

darkrobyk 

všechny recenze uživatele

„Málem mě trefili!"„Pic."„Prsk." Úvod má pěkný rozjezd a scéna s bednou je napínavá. Ještě benzinová pumpa drží se začátkem krok, vlak, no a potom se to začne rozplizávat. Sběrný tábor pro imigranty - proč? Čekal jsem akční jízdu, nadupaný survival, dechberoucí úprk o život. Místo toho se hlavní postava Crystal promění v Ramba, co má za sebou misi v Afghánistánu, a jde se všemi zatočit. A protože od třetiny je děj dosti předvídatelný, tak se velká překvapení nekonají. Absolutně nejhorší scénou je ženský souboj. Nemohu si pomoci, ale byl tak komický, že jsem měl co dělat, abych nevybouchl smíchy hned zkraje. Jo, jinak hezké podříznutí krčku, rozstřel hlavy, roztržení granátem a dojde i na střeva ven, jenže mi to nějak nestačilo. Mé očekávání vyšumělo jako levné šampaňské. Nemůžu říci, že bych se nudil, ale odvaz se nekonal. Alespoň to prase mohli víc zmasakrovat... ()

Radko 

všechny recenze uživatele

Konšpirátori na odstrel. Len preto, že si vraj stále len vymýšľajú. Tak pozor a bububu! Neprajte si niečo vo svojich konšpirátorsko hoaxovských weboch, lebo sa Vám to môže splniť! Nečakane, brutálne a tvrdo. Ale aj medzi prakokotmi sa vyskytne výnimka. Pretože nič nie je čiernobiele. Ani ideálne. Ako ukazuje film, svet liberálno korporátnych zrúdičiek naformátovaný na korektný jazyk a nekorektné myslenie a konanie, je rovnako odpudivý ako vysnený svet kadejakých militarizujúcich sa národoveckých zmrdov. Skvelá a jednoduchá nadsázka. Nefunguje úplne stopercentne, ale nenudí a odsýpa akčne. Tak, že sa ani nenazdáte a je tu koniec. ()

Galerie (59)

Zajímavosti (12)

  • Film zkritizoval prezident USA Donald Trump, který označil hollywoodská studia za rasistické a prohlásil, že podobné filmy způsobují chaos a jsou nebezpečné pro zemi. [Zdroj: Fandimefilmu.cz] (tyzmrde)
  • Studio Universal Pictures oznámilo 10. srpna 2019, že ruší premiéru filmu v USA poté, co došlo k dvěma masovým střelbám v daný měsíc. (hansel97)
  • Na benzínce hraje „Fairytale In The Supermarket“ od The Raincoats. Při jízdě v autě hraje „Mississippi Delta“ od Bobbie Gentry. Na konci filmu hraje „Girls It Ain't Easy“ od Dusty Springfield. (Duoscop)

Související novinky

Universal jako první nabídne filmy online

Universal jako první nabídne filmy online

17.03.2020

Universal a jeho streamovací služba NBCUniversal v pondělí oznámily, že vypustí snímky Neviditelný, Lov a příští měsíc taky animák Trollové: Světové turné na stream. Trollové v dubnu teprve budou mít… (více)

Universal zrušil premiéru The Hunt

Universal zrušil premiéru The Hunt

11.08.2019

Necelý týden od masové střelby v amerických městech Dayton a El Paso se studio Universal rozhodlo zrušit premiéru snímku The Hunt / Lov a odložit jej na neurčito. Rozhodnutí padlo zároveň pár dní… (více)

Reklama

Reklama