Reklama

Reklama

VOD (1)

Série(6) / Epizody(60)

Pohled na jednu sezónu nelítostných závodů Formule 1, kde řidiči, manažeři i majitelé týmů jedou na plný plyn, na dráze i mimo ni. (Netflix)

Videa (4)

Trailer 1

Recenze (128)

nonick1 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

F1: Touha po vítězství, aneb "Rivalové" na pokračování. Netušil jsem, kolik úsilí, emocí, dovedností, stresu, napětí, soustředění a touhy po vítězství lze vtěsnat do TV seriálu, ale tenhle seriál - plný menších či větších dramat, až po ta největší - je výjimečný jako samotná Formule 1, kde výkon na 99% už znamená nestát na bedně... ()

agassi68 

všechny recenze uživatele

Neviem prečo až 30 častí. Však 10 teamov po hodine a malo by to väčší spád. Tiež sa motali okolo stredu poľa a king Lewis mal len záverečné slovo aj to sa bál vysloviť "neger". Stále tá istá schéma a v posledných dieloch mi už tie zhasínajúce semafory šli na nervy. Napriek tomu nadpriemerný športový seriál.. ()

Reklama

skejpa 

všechny recenze uživatele

Super seriál, který drží u obrazovky nejen fandy F1. V seriálu je vynecháno Ferrari a Mercedes protože nesouhlasili s natáčením ale když viděli kvalitu, další sezónu se připojili také (ta ještě nevyšla (07_2019)). Není divu, seriál je velmi dobře zpracovaný a já bych to ani nenazýval dokumentem protože to je spíš drama na základě skutečnosti a nic netušící osobu to označení dokument může odradit. Hodnocení ale tak nějak potvrzuje, že toto se velmi povedlo a k dokonalosti chybí už jen střípky. 97% P.S.: Verstappen je děcko a ač umí skvěle řídit, tenhle seriál ho krásně ukazuje, jakej je to křivák v zákulisí. To samé Alonso ale ten se alespoň umí chovat. ()

Druury 

všechny recenze uživatele

Nikdy jsem nebyl extra fanousek F1. Tenhle serial to ale zmenil a ted odpocitavam dny do dalsich zavodu. Nejlepsi mi na tom prislo poznani jednotlivych jezdcu.. mozna jsem to nesledoval proto, ze jsem nevedel komu fandit. Ted mam hned nekolik favoritu a naopak i par jezdcu, ktere fakt nesnesu (Max, Leclerc,...) a nahlednuti do fungovani jednotlivych tymu a jak pracuji, spolupracuji behem zavodu je opravdu tresnicka na dortu. Epizoda z S03 s Gaslym a Grosjeanem byli absolutni top! Uzasne sportovni okamziky. 5*! ()

Pawlisman 

všechny recenze uživatele

Určitě krásný vhled a také přívětivá stopáž. Jedná se o reklamu na F1. Tedy vlastně takový delší trailer. Dočkáme se zmatenému výběru témat a ochutnávek od všeho a v různých časech. Ale proč ne. Nejde o chronologický dokument. Spíše načichnutí do stájí a zákulisí. To vše poutavou formou, sic má každý díl stejnou strukturu. Ale je to zábavné a zajímavě a poutavě zpracováno. Na F1 se budu muset zase někdy mrknout.. ()

Galerie (182)

Zajímavosti (7)

  • Max Verstappen, jezdec stáje Red Bull Racing, odmítl ve 4. sérii poskytovat štábu unikátní rozhovory a podílet se tak na seriálu. Důvodem bylo, že podle jeho názoru Netflix vytrhával věty z kontextu a vytvářel mezi jezdci rivalitu, která ve skutečnosti neexistovala. (mjech)
  • Závodní silniční monopost se také běžně nazývá formule či formulový vůz. Toto označení pochází z přelomu 40. a 50. let 20. století, kdy FIA ustanovila („zformulovala“) nová pravidla pro závody monopostů. Výsledkem byly kategorie Formule 1, Formule 2 a Formule 3. Výraz „formule“ tedy v původním smyslu znamená něco jako „předpis pravidel“. V přeneseném významu se dnes používá jako označení pro takřka jakýkoli silniční závodní monopost. (sator)
  • Jules Bianchi (kmotr Charlese Leclerca) získal jediné 2 body pro tým Marussia F1 Team za celou dobu jejich působení v F1. Konkrétně to bylo ve Velké ceně Monaka 2014. (Matej.Krajci)

Související novinky

TOP filmy a seriály roku 2019 dle TOP uživatelů

TOP filmy a seriály roku 2019 dle TOP uživatelů

29.12.2019

S blížícím se Silvestrem vám tradičně přinášíme hlasování TOP uživatelů ČSFD.cz za nej filmy a seriály uplynulého roku. Jaké jsou jejich "topky" i s krátkým shrnutím názoru můžete vidět níže. Z filmů… (více)

Reklama

Reklama