Reklama

Reklama

VOD (1)

Kirk vyšetřuje experimentální zařízení pro zadržování vězňů a objeví ďábelský komplot. (SkyShowtime)

Recenze (10)

darkrobyk 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Je těžké uvěřit, že lze zemřít na samotu.....ovšem na samotu v mysli, to je něco úplně jiného. Kirk tentokrát jako nevěřící Tomáš a neposlušný kluk, který musí za svoji lehkovážnost zaplatit. Otázkou je, zda půvabná doktorka bude dostatečným trestem... ()

majo25 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Trestanecká kolónia a zároveň psychonápravné zariadenie, ktoré skrýva tajomstvo. Začiatok s hľadaním votrelca pôsobí trochu nudnejšie, ale len čo vystúpi posádka na planétu, získava to grády. Prišlo mi úsmevne, keď popisovali votrelca: ...výška 180 cm, štyridsiatnik... hlavne že votrelec vyzeral na 60-ročného sivovlasého deda (foto na plagáte). :-) Dotyčný herec zahral rolu tak, ako keby to mala byť jeho posledná. ()

Reklama

RedDuck 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Skvělý díl, poprvé jsem si všiml i nějakých hereckých výkonů. Uprchlý Morgan Woodard skvěle ztvárnil člověka po těžkých experimentech s myslí. Zloduch James Gregory byl zase správně okouzlující. Zezačátku z naivně působící Marianny Hill se vyklubala první opravdu silná žena, co aktivně zachránila kapitána. Přijde mi až škoda, že působnost těchto postav začala a skončila tímto dílem. ()

sirien 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Jako... je to dost dobrej díl, ale bohužel stojí hodně na napětí a "akčním dramatu" a to dobové provedení s pomalejším tempem citelně zestárlo :/ První půlka stojící na nejisté atmosféře a těžko postihnutelném problému kdesi v pozadí byla výborná, ale druhá půlka kdy se to převrátilo do "standardní šablony" podobných věcí tomu pocitově dost ubrala. Ale zase zejména s přihlédnutím k USA původu to má docela pokrokový námět co do podoby resocializace, což si tu čtvrtou hvězdičku zaslouží. ()

Galerie (7)

Zajímavosti (3)

  • Epizódy boli vyrobené v inom poradí, než boli pôvodne vysielané. Epizóda "Dagger of the Mind" bola vysielaná ako deviata, preto je niekedy označená ako S01E09. (koba)

Reklama

Reklama