Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Silvie je úspěšná lékařka a věří, že konečně našla recept i na šťastný vztah. Renata je manželka známého spisovatele, ve svých kurzech dodává dalším ženám odvahu a sílu k lepšímu životu, ale v jejím vlastním životě jeden osudový prvek schází. Herečka a tanečnice Eliška stojí na začátku slibně rozjeté kariéry, ale komplikuje se jí vztah s přítelem – muzikantem... A chlapi z horské služby jsou vždy připraveni pomoci. Kde jinde by se všechny příběhy mohly protnout a vyřešit, než v zasněženém Špindlu? (Bohemia MP)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (173)

nonick1 odpad!

všechny recenze uživatele

Když se TV obrazovka rozzářila, film už běžel a zdálo se, že zrovna dávají reklamu na ZONKY, kde lidé půjčují lidem, a kde stárnoucí seladon cpe bankovky za tanga poloobnaženým děvám, dokud mu je (i s bankovkami :-) neodvede ATV (Alfa Terminátor Vémola) s tou svou mantrou „Lvi žerou první!!!“ (nebýt toho, že skončil v bezvědomí po výprasku v aréně MMF, mohl to být i dobrý slogan). Po chvíli už bylo jasné, že o reklamní vody se nejedná a bylo třeba se potopit hlouběji. Podle scénáře, osob a obsazení to vypadalo na nepovedený pilotní díl jakési nové řady Česko – Slovenské Ordinace, obohacený o alternativní způsoby léčby pomocí pseudo zenbuddhistické meditace a krystalů, avšak ani tento předpoklad se nevyplnil, a tak nezbylo než se zhluboka nadechnout a klesnout až na samotné dno - tam, kde trapnost je lapena do sítě neumětelství, spolu s Kohákovou filmovou kapelou, která za celou dobu filmu nevyloudila jediný tón (!), aby po chvíli brouzdání v důvěrně známém terénu bahnitých stojatých vod, plných celé plejády z reklam okoukaných "herců", vystupujících kromě nekonečných televizních seriálů a estrádních šarád také v nepřeberném množství reklamních spotů od T-Mobile přes Mountfield po Fio banku, bylo jasné oč jde: o nový český film. Vlastně by místo výše uvedeného stačilo napsat jediné slovo: HRŮZA. ()

Slartibarkfast odpad!

všechny recenze uživatele

Jak už to většinou bývá s pokračováním filmů, i zde se podařilo již tak ukrutnou nestravitelnou blbost posunout na ještě vyšší level a trýznění diváka dostalo zcela nový rozměr. V některých scénách je až vidět, jak herci netuší, co si s tak tragickým scénářem a dialogy mají počít. Kdybychom z toho vystříhali veškerý balast a trapnou vatu, při které se člověk kroutí jako paragraf a je mu fyzicky špatně, snad bychom dostali krásnou desetiminutovou reklamu na lyžování v českých horách, když je tam zrovna náhodou sníh a neřádí nějaký ten vir, a byla by to i hezká podívaná. Bohužel, je tam i těch přebytečných devětadevadesát minut. Hrůzostrašná zkušenost, která mne opět vrátila na zem, když jsem po dlouhé době dal šanci českému filmu. Totální hrobeso! 5% ()

Reklama

silentname 

všechny recenze uživatele

"Špindl 2" je v mojich očiach nefunkčný film. Nemyslím si, že ide o úplne najhorší film, čo som kedy videl a myslím si, že aj rok 2020 už priniesol horšie počiny. No jednoznačne platí, že to pôsobí lacno, amatérsky a odflákntuo. Osobne mám s filmom 2 závažné problémy, ktoré mu bránia dostať sa čo i len do priemeru. Vezmime si už len prvý "Špindl". Hoci si nemyslím, že išlo o dobrý film, tak minimálne mal dej, mal príbeh a pôsobilo to celkom sústredene. Film potrebuje hlavnú dejovú líniu, ktorá je dopĺňaná vedľajšími dejovými linkami. V tomto filme však máme asi 5 hlavných dejových línií a film sa ani na jednu nevie poriadne sústrediť. Najviac sa k tomu priblížili asi v príbehu Renáty a Martina. A ich dcéry Aničky. Hoci z toho stále nemám feeling hlavnej dejovej línie, tak pokus tam nejaký bol. Možno. Lenže okrem toho Renata tam má aj svoje kurzy, ktoré mohli ísť z toho filmu úplne von a o nič by sme neprišli. Možno s výnimkou hlášky - "Dýchame vagínou". Silviin príbeh si zaslúžil oveľa viac priestoru a mám pocit, že Hana Vagnerová pôsobí asi zo všetkých postáv najviac prirodzene. Jej reakcie, spôsob akým rozpráva, nepôsobí to všetko tak zúfalo amatérsky. A potom je tu zvyšok. Vítkov príbeh mohol ísť z filmu kompletne von, vzťah medzi Šárkou a Ctiradom tu mohol byť tak trošku bokom, príbeh nymfomanky mohol ísť takisto von. Ušetrili by sme čas na veci, ktoré pôsobili aspoň trošku zaujímavo. Možno sa dalo aj trošku viac venovať tým chlapom v krčme. S nimi bola občas celkom zábava a dobre sa počúvali. Obzvlášť Pavel Rímský. A už som tak trošku naznačil aj môj druhý problém. S výnimkou Hany Vagnerovej tu dokopy skoro nikto nepôsobí prirodzene. Dialógy pôsobia papierovo a scénky sú často maximálne nafúknuté. Málokedy máte pocit, že to pôsobí úprimne. A z toho potom všetko pôsobí ako keby sa príliš tvorcovia snažili. Občas som sa zasmial, no viackrát som mal pocit, že film bol stelesnenie trápnosti. A tých pár dobrých momentov za váš čas nestojí. Myslím to úprimne. Hodnotenie: D ()

Djoker odpad!

všechny recenze uživatele

Tak nekonzistentní filmový slepenec tady nebyl roky, ale jako podprůměrná reklama na zimní dovolenou ve Špindlu jistě dostačující. Akorát časté návštěvníky nepotěší, že jsou zde vyobrazeni jako naprostí imbecilové a je docela ironie, že zrovna Pachamama Kaira Hrachovcová vrátila svou rolí ženskou emancipaci v Česku o dvacet let zpět. ()

tomino28 odpad!

všechny recenze uživatele

V duchu jsem se snažil spočítat, kolikrát jsem u sledování nahlas řekl něco ve stylu: "Tohle je fakt špatné!". Přesné číslo nevím, ale bylo to tolikrát, že tenhle pokus o komedii fakt nelze hodnotit jinak. Na druhou stranu, kdyby mi někdo v současné situaci, kdy jsou zavřená kina, nabídl, že se můžu na Špindl 2 podívat na velkém plátně, asi bych toho využil. Můžeme se těšit na trojku? ()

Galerie (208)

Zajímavosti (6)

  • „Natáčení mi přineslo spoustu velmi milých nových setkání, a to nejen s režisérem Balašem, který je opravdu výjimečná osobnost, a se kterým si přeji spolupracovat i někdy v budoucnu. Jinak mi z natáčení kromě krásy hor utkvělo neuvěřitelné nasazení, tempo a profesionální přístup všech lidí ve štábu,“ uvedla herečka Kateřina Kaira Hrachovcová. (SONY_)
  • Hlášku „Lvi žerou první“ používá Vémola často ve spojení s MMA. (Duoscop)

Reklama

Reklama