Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Silvie je úspěšná lékařka a věří, že konečně našla recept i na šťastný vztah. Renata je manželka známého spisovatele, ve svých kurzech dodává dalším ženám odvahu a sílu k lepšímu životu, ale v jejím vlastním životě jeden osudový prvek schází. Herečka a tanečnice Eliška stojí na začátku slibně rozjeté kariéry, ale komplikuje se jí vztah s přítelem – muzikantem... A chlapi z horské služby jsou vždy připraveni pomoci. Kde jinde by se všechny příběhy mohly protnout a vyřešit, než v zasněženém Špindlu? (Bohemia MP)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (173)

Tominni 

všechny recenze uživatele

Po nepovedeném filmu Špindl by mě vůbec nenapadlo, že může vzniknout Špindl 2 a ........ono se stalo a bohužel je to ještě o něco slabší než ta jednička. Znovu zde chybí nějaký příběh nebo nosný motiv, takže sledujeme spíše seriálové střípky proložené sem tam nějakou písničkou, takřka celou. Ta hvězdička je za ty krásný Krkonoše, jako reklama na lyžování by to šlo, ale to je tak všechno. ()

rublik05 odpad!

všechny recenze uživatele

Je pro mě velkou záhadou, proč má být Špindl 2 pokračováním prvního Špindlu z roku 2017, když jediná věc, která zůstala stejná, jsou krásné zimní Krkonoše a zasněžené sjezdovky Špindlerova Mlýna. Ani zimní exteriéry však nezachránily prázdnou atmosféru, kterou silně podkopávají trapné snahy o humor, který působí velmi nuceně a nepřirozeně, jelikož většina postav hraje naprosto příšerně, což samozřejmě zapříčinil naprosto stupidní scénář. Příběh poměrně krkolomný, hlavní dějovou linku, tedy románek mezi Blažkem a Vagnerovou, zbytečně zastiňují ostatní vedlejší postavy svým otřesným nehumorem, takže pointa vyzní úplně do ztracena. Tvůrci se tak moc snažili natočit komedii, až se jim z toho stala taková parodie sebe sama. V životě by mě nenapadlo, že Špindl 2 trumfne už tak mizerný první díl. Amatérština toho největšího kalibru, prvotřídní odpad. 0/10. ()

Reklama

blondboss 

všechny recenze uživatele

Keď som dal prvému dielu dve hviezdy, tak tu jednoznačne musím jednu ubrať, už len preto, že postavy boli menej sympatické, dejovo to bolo peklo a dialógy ani nehovoriac. Celkovo význam tohto snímku je ďaleko za hranicami normálneho zmýšľania a aj keď sa tvorcovia snažili vytvoriť možno nejakú pohodovú komédiu, tak náramne prestrelili. Jednu hviezdu dávam za krásne prostredie Šumavy, inak ale zbytočná záležitosť. 25 % ()

ostravak30 

všechny recenze uživatele

Přiznám se, že jedničku si už tak nepamatuju a je škoda, že Nova neodvysílala oba díly postupně za sebou. Mám jen pocit, že se mi moc nelíbila. Druhý díl Špindlu mě neuvěřitelně překvapil. Ovšem úvodem třeba říct, že Špindl 2 mate tělem. Rozhodně se nejedná o nijak závratně dobrou komedii. Pokud přimhouříme obě oči tak tragikomedie by byla správným zařazením. Mě se líbilo množství hlášek, které ale mohly být lepší, kdyby byly lépe zahrané a ještě lépe sestříhané. Například Roman Blumaier prostě samotnou vtipnost svých výstupů kazil. Samotná "komedie", kdyby nepojednávala o více osudech, dost by mi připomínala film Pepa, na kterém se Jaroslav Sauer také podílel. I tam se jednalo o takovou komedii nekomedii, která měla tragikomické prvky. A též ode mě dostala tři hvězdy. Jednotlivé zápletky totiž mnohdy nejsou úsměvné, až na pár výjimek, ale spíš k zamyšlení. Jinak výborná hudba a skvělí herci, které mám rád, takže z tohoto pohledu fajn vysokohorský film, u kterého se bouchat smíchy nebudete, ale rozhodně bych věřil, že někoho přiměje zamyslet se nad svým životem. Překvapivě cítím, že dvojka je lepší než jednička i když je z úplně jiného těsta než z jakého to tvůrci asi zamýšleli upéct. ()

mchnk 

všechny recenze uživatele

Univerzální princezna česko-slovenské kinematografie ukojila svou touhu a dala si konečně velkou kremroli, univerzální princ zde mává tisícovkama před prostitukama a dáma česko-slovenského dabingu má minutovou roli ve frontě, to možná hovoří o přístupu tvůrců vše. O chlup důstojnější než předchozí film, dokonce s pokusem o drama, nicméně po tvůrčí stránce opět nevydařený a celkově v ničem lepší. Stejně trapně sexistické, scenáristicky impotentní a zcela k ničemu. Jediné plus vidím ve dvojici Vagnerová - Blažek. Hanča je pro mě velká herecká naděje i přesto, že bere podobné nabídky a společně s jmenovaným kolegou předvedli docela dobrou a smysluplnou romantickou story na určité úrovni, škoda, že na tom nebyl postaven celý film, jenž je nesmyslně přesycen jinými postavami, povětšinou zcela zbytečnými či dokonce nechutnými (Skameňák příšernej) a jejich osudy, které jsou jak přes kopírák. Poslední hřebíček do rakve filmu zasazuje kapela od které neslyší divák jediný song, zoufalý nehumor vyčpělého komika z reklamy na tablety a hudba využívající ukradené melodie. Za hezké prostředí a zmíněnou dvojici dávám jednu. [Kino Citadela - Litvínov] ()

Galerie (208)

Zajímavosti (6)

  • Natáčení probíhalo především ve Špindlerově Mlýně a od dubna 2019 taktéž v Praze. [Zdroj: iDnes.cz] (rakovnik)

Reklama

Reklama