Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Silvie je úspěšná lékařka a věří, že konečně našla recept i na šťastný vztah. Renata je manželka známého spisovatele, ve svých kurzech dodává dalším ženám odvahu a sílu k lepšímu životu, ale v jejím vlastním životě jeden osudový prvek schází. Herečka a tanečnice Eliška stojí na začátku slibně rozjeté kariéry, ale komplikuje se jí vztah s přítelem – muzikantem... A chlapi z horské služby jsou vždy připraveni pomoci. Kde jinde by se všechny příběhy mohly protnout a vyřešit, než v zasněženém Špindlu? (Bohemia MP)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (173)

Marze 

všechny recenze uživatele

Záběry mají někdy kamerou z kraje oříznuté hlavy, nenavazují na sebe občas logicky ani střihově. Film je jedna velká reklamní kampaň na toto lyžařské středisko. Letecké záběry sjezdovek , ukázky sportů, vleků, bazénů, hotelů, barů, modelek a značkového zboží. Do toho pohnuté osudy svaté lékařky, postižených dětí, kajícího se nevěrníka a slípek hledajících na kurzu svou vnitřní sílu. Herectví se nedostavilo – s výjimkou postavy Anny Čtvrtníčkové. K tomu banality pouček z ženských časopisů a pánský humor ze čtvrté cenové skupiny, kde dojde i na „léčbu šukem“ nebo na „čuráka“. Ale pár vtipů mi pobavilo za což dávám jednu hvězdu včetně za neobratnost jediné „akční“ scény se záchranáři z horské služby. ()

mosnak odpad!

všechny recenze uživatele

Jo, tak tohle nakonec vyhrává rubriku nejhorší film roku 2020. Jestli ženská na vrcholu byla splaška, tak tohle porazí i Roman pro pokročilé a Léto s getlemanem. Nic nefunguje a ničím tento pokus o film nezaujme. A Kateřina Hrachovcová (nebo jak se teď do prdele jmenuje) je vyloženě ESO v rukávu filmařů. Jak píšu, jedna se o hnus tohoto roku - mínus 10% (-10%) ()

Reklama

Prubner 

všechny recenze uživatele

Neschopný režisér řídí sebranku (vesměs) špatných herců, hrajících podle mizerného scénáře. Kdo proboha přišel na myšlenku, že Radek Balaš je režisér ? To, co předvedl, nemá daleko k amatérskému filmu. Vtipů tu pár je, ale režisér nemá cit (resp. schopnosti) pro jejich načasování. A herci ? Hrachovcová v hlavní roli ? Jako fakt ? Když se snaží svou nabotoxovanou tváří vyjádřit nějaké emoce, je to spíš trapné. A doby, kdy bych ji chtěl vidět ve spodním prádle, jsou už 25 let pryč. Zbytek jsou herci, kteří už hrát zřejmě zapomněli (Čenský, Andrlová), nebo nikdy hrát neuměli (Fiala, Čtvrtníčková, Peroutka, Klausová, Pavlásek), případně celebrity (Verešová, Vémola, Decastelo). Ti dobří zase mají tak blbě napsané dialogy a postavy, že mají co dělat, aby to nějak zachránili (Navrátil, Blažek, Vagnerová, Sedláčková, Rímský), nebo se ve filmu jen mihnou (Zawadská, Synková). ()

Jonatána 

všechny recenze uživatele

První Špindl mi nejen nevadil, ale dokonce mě bavil. Ano, možná to bylo tím, že jsem byla přes dva měsíce na nemocenské, když jsem to viděla, a všechno bylo dobrý, možná to bylo Aničkou Polívkovou, kterou mám moc ráda. Ovšem tohle bylo fakt hodně slabé. Za zimní Krkonoše hvězdička a za Horskou službu druhá. JInak fakt velmi neoovedené. A Jakub Kohák s Romanem Skamene byli neuvěřitelně trapní. ()

Marsik 

všechny recenze uživatele

KINO BENEŠOV - Uff, bylo to zlé. Tolik českých neherců, osobností ze světa showbyznysu nebo sportu hrající s průměrnými, seriálovými nebo špatnými herci. To přece nemůže fungovat. A taky, že to nefungovalo. Trochu mi hlava nebere, co pana Balaše vedlo k natočení tohoto "skvostu". Vždyť on je tanečník, ne filmový režisér. Podle toho to taky tak vypadalo. Humor nevtipný, dialogy na (někdy za) hranou trapnosti a divoký hudební a filmový střih. Znovu se na to podívám až budu hodně pod parou. 30% ()

Galerie (208)

Zajímavosti (6)

  • Hlášku „Lvi žerou první“ používá Vémola často ve spojení s MMA. (Duoscop)

Reklama

Reklama

Časové pásmo bylo změněno