Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Silvie je úspěšná lékařka a věří, že konečně našla recept i na šťastný vztah. Renata je manželka známého spisovatele, ve svých kurzech dodává dalším ženám odvahu a sílu k lepšímu životu, ale v jejím vlastním životě jeden osudový prvek schází. Herečka a tanečnice Eliška stojí na začátku slibně rozjeté kariéry, ale komplikuje se jí vztah s přítelem – muzikantem... A chlapi z horské služby jsou vždy připraveni pomoci. Kde jinde by se všechny příběhy mohly protnout a vyřešit, než v zasněženém Špindlu? (Bohemia MP)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (173)

corpsy 

všechny recenze uživatele

K0k0tin@ najhrubšieho zrna, ktorá sa naratívne tvári ako veľký romanticko dramatický spektákel. Ale to by museli herci hrať, scenár fungovať a režisér by mal mať kontrolu nad strihačovými nožnicami. Ide totiž o nezdar veľkých rozmerov, pri ktorom si ale ešte stále viete povedať, že to mohlo byť horšie. To by už ale asi nikto z nás zažiť nechcel. ()

kingik 

všechny recenze uživatele

Tryzna na horském svahu. A už podruhé. První díl ještě u mě prošel, ovšem v žádném případě si nezasloužil pokračování. Někdo měl ale tu drzost sbalit kufry do Špindlerova Mlýna podruhé a ten někdo je Radek Balaš. Ano, ten Balaš, co byl někdejším porotcem ve Stardance, dnes je z něj režisér. A tenhle Balaš režírovat neumí, z tohoto řemesla neovládá téměř nic kvalitním způsobem. A jeho chabý um omlouvá jen to, že mu byl dodán otřesný scénář od Jaroslava Sauera, scenáristy jedničky, od něhož je to jednoznačně nejhorší psaná práce, scénářem to opravdu nazvat nelze, jakou se kdy prezentoval. Jeho přičiněním se vrací určité procento postav, co se objevily v jedničce. Dobrou zprávou je, že není nutné znát jejich existenci v předchozím filmu. Absolutně se nic nestane, když jste první film neviděli. Anna Polívková, kolem níž se první dějství motalo hlavně, už se zde nevyskytuje. Vrátila se Kateřina Klausová, ta je nucena trávit pár obrazů s nehereckým polenem Milanem Peroutkou. V alternativní hardcore verzi mohlo být celé pojednání dvojky o pochybné bigbítové partě kolem Jakuba Koháka, co brázdí se svojí nevalnou hudební tvorbou místní "horské" pódium. A bylo by to možná i vtipné. Mohlo to být o ztraceném stand-up komikovi Lukáši Pavláskovi, co pracuje na recepci hotelu. A pořád by to mohlo být vtipné. Mohlo to být o neodolatelném baliči zoufale opuštěných žen v horském prostředí, kterého ztvárnil Roman Blumaier. A ještě pořád by to mohlo být vtipné. Středobodem je ale spisovatel Radima Fialy a jeho rodinná dovolená, což v žádném případě není vtipné. Členkou jeho smečky je nesnesitelná Kateřina "Kaira" Hrachovcová a její očistné seance, a naprosto trapně působí i jako svůdnice toužící po oplodnění. A Anna Čtvrtníčková v roli pubertální dcery také zrovna neoplývá vtipným rozměrem. A nesnesitelných herců v nesnesitelně trapných příhodách je většina. Jsem si jist, že určitě i většina z nich věděla, že se stanou součástí blbého, nevalně realizovaného a katastrofálním střihem a zvukem opatřeného filmu. Kouzlo zasněženého Špindlu už napodruhé nezafungovalo. Ve všech ohledech je scénář průhledný a naprosto neomylně divák odhadne, jak který mini-příběh dopadne. Staří manželé po rozvodu, u nichž stará láska nerezaví, mladý pár v partnerské krizi, obelhaná mladá lékařka, která má románek na svoji rodinu fixovaným záletníkem - tohle je jen skromný výčet naprosté scenáristické rezignace na jakoukoliv špetku originality. A vše špatné podtrhuje slaboučká a sterilní režie. Film je kupodivu poměrně dlouhý, ta dějová řídkost by vystačila tak sotva na hodinu, koketuje to ale se záměrem natahovat to do téměř dvou hodin. Špindl 2 je zářnou ukázkou laciné stupidity, o kterou valný divácký zájem nebude. 3/10 ()

Reklama

bobstock odpad!

všechny recenze uživatele

Tak nehorázná zbytečnost od vybledlých ksichtů někde z bulvárních článků o sračkách slavných v jejich záchodových mísách. Že se tvůrci nestydí za tenhle filmový průjem žádat po lidech peníze v kinech. DVD ideální na ovocný strom ke strašení ptáků. Milá Mercedes Čtvrtníčková, bacha na hraní v těchto srágorách pokud chceš důstojnou kariéru. Tihle vandalové filmového umění tě nikam neposunou. ()

angel74 

všechny recenze uživatele

‎Bezprostředně po zhlédnutí filmu se mi zdá, že je o trochu povedenější než Špindl s Annou Polívkovou. Zásluhu na tom má především herecká dvojice Hana Vagnerová a Filip Blažek. Pod tíhou všech těch nevtipných trapností, které prachbídný scénář nabízí, jsem si jejich příběh směřující k romantickému vyústění nakonec docela užívala. (30%) ()

Sabrewulf odpad!

všechny recenze uživatele

Když by to nebylo širokoúhlé, tak při přepínání programů narazit na tohle, nemám absolutně šanci poznat, že se nejedná o nějaký díl Ulice či Ordinace a že jde o kinofilm. Opět obsahově prázdné, jako celá současná česká kinematografie. Pouze sled scének bez nějaké stěžejní kostry pořád dokola znovu a znovu a znovu, že už je neskutečně ubíjející, to psát. Nuly na pozicích režisérů, nuly na pozicích scénáristů a herci, kteří byť v sobě něco mají, se pod vedením těch nul taktéž stávají nulami. Natáčení českých filmů (komediích obzvlášť) by už mělo být postaveno mimo zákon. ()

Galerie (208)

Zajímavosti (6)

  • „Nejdřív mě nabídka na filmování kvůli zimě odradila, ale pak jsem si řekla, že nemůžu být takový srab a že se musím trochu hecnout. Taky jsem byla na horách po 15 letech,“ řekla herečka Hana Vagnerová. (SONY_)

Reklama

Reklama

Časové pásmo bylo změněno