Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Silvie je úspěšná lékařka a věří, že konečně našla recept i na šťastný vztah. Renata je manželka známého spisovatele, ve svých kurzech dodává dalším ženám odvahu a sílu k lepšímu životu, ale v jejím vlastním životě jeden osudový prvek schází. Herečka a tanečnice Eliška stojí na začátku slibně rozjeté kariéry, ale komplikuje se jí vztah s přítelem – muzikantem... A chlapi z horské služby jsou vždy připraveni pomoci. Kde jinde by se všechny příběhy mohly protnout a vyřešit, než v zasněženém Špindlu? (Bohemia MP)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (173)

dopitak 

všechny recenze uživatele

Balaš hrozně chtěl natočit silný film! A u chtění zůstalo. Oceňuji jak zachytil neschopnost komunikovat mezi partnery (Fiala a Hromdohrachovcová), ale líbivé záběry zasněžených hor mnoho nezachrání. Ostatní příběhy stojí za houby a originalita neexistuje (Trivago a Blažek, Ctirad Nádeníček a Sedláčková). Kohák a Pavlásek hluboko ve svých krabičkách, a jedině snad Skamene trochu vybočoval. Ženská skupina byla děsně otravná a jindy spolehlivou Čtvrtníčkovou nemuseli nechat tolik přehrávat. ()

PodPantlofak

všechny recenze uživatele

Pokračování české komedie, které snad nikdy nemuselo vzniknout. V našem českém rybníčku jde snad jen o peníze. Komedie už opravdu nejsou to co kdysi. Nevím zda je chyba mně nebo někde jinde. Třeba jsem až moc ovlivňován zahraniční tvorbou. Začínám být pomalu alergický na spojení Česká - komedie, když jen to slyším neočekávám nic velkého. Škoda, český humor je úžasný, viz. Cimrman, ale to už porovnávám nebe a dudy. ()

Reklama

Alden_Larson odpad!

všechny recenze uživatele

Upřímně jsem nečekal, že to bude horší než předchozí díl, ale byl jsem nemile překvapen. Už v prvních deseti minutách jsem tušil, že tento film budu nesnášet a na konci se moje tušení naplnilo. Příběh a všechny jeho dějové linie jsou nudné a postavy nejsou ničím zajímavé. Prezentace je hrozná, film vypadá hrozně lacině jakoby ho natáčeli mobilem a radši ani nebudu zmiňovat otřesný střih. Herecké výkony byly všechny špatné, ale zároveň jsem to od této herecké soustavy měl asi očekávat, všichni to jsou B-listoví seriáloví herci, kterým se na velkém plátně prostě nedaří. Navíc mi film vůbec nepřišel vtipný, většina pokusů o humor byly neskutečně trapné. Ani hudba se mi nelíbila, většina z ní byla melodramatická a nevhodná. 0/10 ()

rublik05 odpad!

všechny recenze uživatele

Je pro mě velkou záhadou, proč má být Špindl 2 pokračováním prvního Špindlu z roku 2017, když jediná věc, která zůstala stejná, jsou krásné zimní Krkonoše a zasněžené sjezdovky Špindlerova Mlýna. Ani zimní exteriéry však nezachránily prázdnou atmosféru, kterou silně podkopávají trapné snahy o humor, který působí velmi nuceně a nepřirozeně, jelikož většina postav hraje naprosto příšerně, což samozřejmě zapříčinil naprosto stupidní scénář. Příběh poměrně krkolomný, hlavní dějovou linku, tedy románek mezi Blažkem a Vagnerovou, zbytečně zastiňují ostatní vedlejší postavy svým otřesným nehumorem, takže pointa vyzní úplně do ztracena. Tvůrci se tak moc snažili natočit komedii, až se jim z toho stala taková parodie sebe sama. V životě by mě nenapadlo, že Špindl 2 trumfne už tak mizerný první díl. Amatérština toho největšího kalibru, prvotřídní odpad. 0/10. ()

nonick1 odpad!

všechny recenze uživatele

Když se TV obrazovka rozzářila, film už běžel a zdálo se, že zrovna dávají reklamu na ZONKY, kde lidé půjčují lidem, a kde stárnoucí seladon cpe bankovky za tanga poloobnaženým děvám, dokud mu je (i s bankovkami :-) neodvede ATV (Alfa Terminátor Vémola) s tou svou mantrou „Lvi žerou první!!!“ (nebýt toho, že skončil v bezvědomí po výprasku v aréně MMF, mohl to být i dobrý slogan). Po chvíli už bylo jasné, že o reklamní vody se nejedná a bylo třeba se potopit hlouběji. Podle scénáře, osob a obsazení to vypadalo na nepovedený pilotní díl jakési nové řady Česko – Slovenské Ordinace, obohacený o alternativní způsoby léčby pomocí pseudo zenbuddhistické meditace a krystalů, avšak ani tento předpoklad se nevyplnil, a tak nezbylo než se zhluboka nadechnout a klesnout až na samotné dno - tam, kde trapnost je lapena do sítě neumětelství, spolu s Kohákovou filmovou kapelou, která za celou dobu filmu nevyloudila jediný tón (!), aby po chvíli brouzdání v důvěrně známém terénu bahnitých stojatých vod, plných celé plejády z reklam okoukaných "herců", vystupujících kromě nekonečných televizních seriálů a estrádních šarád také v nepřeberném množství reklamních spotů od T-Mobile přes Mountfield po Fio banku, bylo jasné oč jde: o nový český film. Vlastně by místo výše uvedeného stačilo napsat jediné slovo: HRŮZA. ()

Galerie (208)

Zajímavosti (6)

  • „Natáčení mi přineslo spoustu velmi milých nových setkání, a to nejen s režisérem Balašem, který je opravdu výjimečná osobnost, a se kterým si přeji spolupracovat i někdy v budoucnu. Jinak mi z natáčení kromě krásy hor utkvělo neuvěřitelné nasazení, tempo a profesionální přístup všech lidí ve štábu,“ uvedla herečka Kateřina Kaira Hrachovcová. (SONY_)

Reklama

Reklama

Časové pásmo bylo změněno