Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Silvie je úspěšná lékařka a věří, že konečně našla recept i na šťastný vztah. Renata je manželka známého spisovatele, ve svých kurzech dodává dalším ženám odvahu a sílu k lepšímu životu, ale v jejím vlastním životě jeden osudový prvek schází. Herečka a tanečnice Eliška stojí na začátku slibně rozjeté kariéry, ale komplikuje se jí vztah s přítelem – muzikantem... A chlapi z horské služby jsou vždy připraveni pomoci. Kde jinde by se všechny příběhy mohly protnout a vyřešit, než v zasněženém Špindlu? (Bohemia MP)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (173)

Tosim odpad!

všechny recenze uživatele

Jarda Sauer chtěl vylepšit kšeft svýho kšeftu ve Špindlerově mlýně a napsal komedii, v němž sobecké postavy stráví pár dní na horách a je div, čím ten první "film" měl být pro Špindl PR. Před pár dny jsem s lehkým šokem zjistil, že JS se etabloval mezi scénáristy a píše pitomosti pro primu, takže, proč nenatočit další zimní řachandu? Sehnal si porotce se Stardance a režiséra několika divadelních muzikálů (Cieslar neměl čas, asi právě točil Nevěrnou s Míkou) a vstoupil spolu s ostatními podruhé do stejné řeky, pardon, závějí, aby nám v příběhu jako pro mateřskou školku nabídli jednoduchoučký osud manželů, kteří se k sobě vrátí, doktorky a záchranáře, jenž k sobě najdou cestu a vybotoxovanou Kairu, jež ječí na sjezdovkách. Nejvíc líto mi bylo Anny Čtvrtníčkové, která se svým přirozeným talentem od Pánaboha statuje v takovýchto nepodarcích. A co dál, lidi? Nemáte novej hotel nebo wellness, že by byla trojka? Jako film? Něco jako film???! PS dívat se na to v televizi umočnuje zážitek z filmu na druhou, dávat po každých dvaceti minutách čtvrthodinovou reklamu je nejen nelidské (na film je nemožné se regulérně soustředit), ale také je to absolutní pohrdání divákem - film je plný product placementu a člověk si připadá jako pokusný králík reklamních agentur. Hnus na entou. ()

bari68 

všechny recenze uživatele

Na české filmy som zvyčajne hodný, a jejich neduhy nedávam až tak zožrať. Ono ale neduhy a neduhy sú tady rozdiel. V určitých momentoch (a že ich nie je niekdy málo) pozná aj laik , že ide o špatný film. Z hľadiska filmárčiny, tak i z divákovej polohy, kde mu jasne dáva najavo, že to nemá hlavu a patu. ...O tom, že film poriadne za 109 minút nerozosmial snáď nemusím príliš rozoberať. ()

Reklama

Paxxx.cz

všechny recenze uživatele

V době vzniku tohoto filmu bylo tak nějak v módě mít ve snímku kupu cool megavtipných hlášek (viz ty od Marvelu), ale kdo je proboha vymýšlel zde? Mě to přijde jako by je dávaly dohromady dvě děti, které čmajzly flašku vína rodičům a poprvé v životě se napraly v parku."Vy spíše vypadáte jako chodící sbírka pohlavních nemocí" - to jako má být vtipné? Tomu bych se leda tak lehce pousmál někdy na počátku puberty. Hodnotit nebudu (reaguji jen na ukázky z telky). Na takový hnuj bych se nikdy nedíval - to už bych si možná radši pustil další odpadní film z české produkce Indián nebo bych si pustil hudbu Justina Biebra, ze které by mi asi tak po dvou písničkách vybouchla hlava. Českému filmu přeju, aby podobných nesmyslů vznikalo (pokud možno) už co nejméně... ()

silentname 

všechny recenze uživatele

"Špindl 2" je v mojich očiach nefunkčný film. Nemyslím si, že ide o úplne najhorší film, čo som kedy videl a myslím si, že aj rok 2020 už priniesol horšie počiny. No jednoznačne platí, že to pôsobí lacno, amatérsky a odflákntuo. Osobne mám s filmom 2 závažné problémy, ktoré mu bránia dostať sa čo i len do priemeru. Vezmime si už len prvý "Špindl". Hoci si nemyslím, že išlo o dobrý film, tak minimálne mal dej, mal príbeh a pôsobilo to celkom sústredene. Film potrebuje hlavnú dejovú líniu, ktorá je dopĺňaná vedľajšími dejovými linkami. V tomto filme však máme asi 5 hlavných dejových línií a film sa ani na jednu nevie poriadne sústrediť. Najviac sa k tomu priblížili asi v príbehu Renáty a Martina. A ich dcéry Aničky. Hoci z toho stále nemám feeling hlavnej dejovej línie, tak pokus tam nejaký bol. Možno. Lenže okrem toho Renata tam má aj svoje kurzy, ktoré mohli ísť z toho filmu úplne von a o nič by sme neprišli. Možno s výnimkou hlášky - "Dýchame vagínou". Silviin príbeh si zaslúžil oveľa viac priestoru a mám pocit, že Hana Vagnerová pôsobí asi zo všetkých postáv najviac prirodzene. Jej reakcie, spôsob akým rozpráva, nepôsobí to všetko tak zúfalo amatérsky. A potom je tu zvyšok. Vítkov príbeh mohol ísť z filmu kompletne von, vzťah medzi Šárkou a Ctiradom tu mohol byť tak trošku bokom, príbeh nymfomanky mohol ísť takisto von. Ušetrili by sme čas na veci, ktoré pôsobili aspoň trošku zaujímavo. Možno sa dalo aj trošku viac venovať tým chlapom v krčme. S nimi bola občas celkom zábava a dobre sa počúvali. Obzvlášť Pavel Rímský. A už som tak trošku naznačil aj môj druhý problém. S výnimkou Hany Vagnerovej tu dokopy skoro nikto nepôsobí prirodzene. Dialógy pôsobia papierovo a scénky sú často maximálne nafúknuté. Málokedy máte pocit, že to pôsobí úprimne. A z toho potom všetko pôsobí ako keby sa príliš tvorcovia snažili. Občas som sa zasmial, no viackrát som mal pocit, že film bol stelesnenie trápnosti. A tých pár dobrých momentov za váš čas nestojí. Myslím to úprimne. Hodnotenie: D ()

Marze 

všechny recenze uživatele

Záběry mají někdy kamerou z kraje oříznuté hlavy, nenavazují na sebe občas logicky ani střihově. Film je jedna velká reklamní kampaň na toto lyžařské středisko. Letecké záběry sjezdovek , ukázky sportů, vleků, bazénů, hotelů, barů, modelek a značkového zboží. Do toho pohnuté osudy svaté lékařky, postižených dětí, kajícího se nevěrníka a slípek hledajících na kurzu svou vnitřní sílu. Herectví se nedostavilo – s výjimkou postavy Anny Čtvrtníčkové. K tomu banality pouček z ženských časopisů a pánský humor ze čtvrté cenové skupiny, kde dojde i na „léčbu šukem“ nebo na „čuráka“. Ale pár vtipů mi pobavilo za což dávám jednu hvězdu včetně za neobratnost jediné „akční“ scény se záchranáři z horské služby. ()

Galerie (208)

Zajímavosti (6)

  • „Nejdřív mě nabídka na filmování kvůli zimě odradila, ale pak jsem si řekla, že nemůžu být takový srab a že se musím trochu hecnout. Taky jsem byla na horách po 15 letech,“ řekla herečka Hana Vagnerová. (SONY_)

Reklama

Reklama