Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Silvie je úspěšná lékařka a věří, že konečně našla recept i na šťastný vztah. Renata je manželka známého spisovatele, ve svých kurzech dodává dalším ženám odvahu a sílu k lepšímu životu, ale v jejím vlastním životě jeden osudový prvek schází. Herečka a tanečnice Eliška stojí na začátku slibně rozjeté kariéry, ale komplikuje se jí vztah s přítelem – muzikantem... A chlapi z horské služby jsou vždy připraveni pomoci. Kde jinde by se všechny příběhy mohly protnout a vyřešit, než v zasněženém Špindlu? (Bohemia MP)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (173)

Kokutek odpad!

všechny recenze uživatele

Čistokrevnej kulturní masakr, jak se sluší a patří. Ani nevím, proč se na to koukám...asi proto, že jsem zvědavej, jestli posunou laťku ještě dál a kde to skončí a jestli je to opravdu možný. Jo, je to možný. Tam už chybí jenom to, aby by Hrachovcová na svých duchovních kurzech prováděla vaginální napářku. ()

ZHODNOTITEL odpad!

všechny recenze uživatele

Člověk by čekal nějaký zimní odvaz a ono prd. První bezmála čtvrt hodina plná zbytečného popisování postav. Na dvacáté minutě potom zazní symfonie jak ze Sám doma a pak opět následuje nepřirozené ticho. Jako kdyby někdo zapomněl zapnout zvukovou a hudební složku. O čtyři minuty opět Sám doma a pak zase mrtvo. Dlouho nic až pak ke konci zazní tóny, jako když přilétli mimozemšťané. Přestože herci hrají slušně, tak to nestačí. Zvláštně prázdný a zpomalený film. ()

Reklama

castor 

všechny recenze uživatele

Kdyby člověk jel vlakem z Aše až kamsi na Ostravu, přičemž cestu by ještě protáhla porouchaná lokomotiva či nešťastník, kterého už nebavil život, asi by byl za něco podobného i rád. Jinak je ovšem vhodné se téhle české zimní horské asi komedii raději obloukem vyhnout. Na nedostatek smysluplného děje jsme si u tuzemských projektů už tak nějak zvykli, jenže tady není nic: nápad, myšlenka, jiskra. Jediné, co mají jednotlivé linie společné, je místo, kde se odehrávají. Tvůrci se snaží chybějící děj maskovat množstvím nesmyslných postav, které mají dvě nohy, dvě ruce, čímž připomínají člověka, ale to je asi tak všechno. Protože jsou to fakt podivné bytosti. Vybočují z nich možná Hana Vagnerová a možná Radim Fiala se svou filmovou dcerou. ()

hony23 

všechny recenze uživatele

To takhle natočíte kokotmedii, která získá na ČSFD krásných 36% a vy nabydete přesvědčení, že si takhle povedený kus zaslouží pokračování. Pošlete tak bandu herců na hory a tam je necháte, ať se ztrapňují před kamerou dialogy na úrovni dětí z pomocné školy. A protože dvojka získala pořád solidních 21% a je stále kam klesnout, můžeme doufat v DO TŘETICE VŠEHO ZLÉHO. ()

pafka 

všechny recenze uživatele

Dej ordinace z ruzovky a soudkyne barbary vc. modryho kodu tvurci zasadili do Spindlu, kde jedine pozitivum je par peknych zaberu z lyzovacky a zabery z hospody, kde se pije nas oblibeny Krakonos. Jinak komedie typu - narveme tam co nejvic znamych tvari a kasatrhak bude hned na svete, jsem myslel, ze uz davno nefunguje. A stale si neda nekdo rict, ze tak se uspesny film resp. komedie nedela. Pulce veci nelze verit a druha pulka dokaze byt neskutecne blba a tak povrchyni, jak to jen jde (uraz na snowboardu). Zachranuje to par docela slusnych vtipu a humornych scenek, ktere se vcelku povedly. Ale kdybych mel vyplaznout 180 za sedadlo a divat se na tenhle plebs, to by me vazne stvalo. ()

Galerie (208)

Zajímavosti (6)

  • Hlášku „Lvi žerou první“ používá Vémola často ve spojení s MMA. (Duoscop)
  • Natáčení probíhalo především ve Špindlerově Mlýně a od dubna 2019 taktéž v Praze. [Zdroj: iDnes.cz] (rakovnik)

Reklama

Reklama