Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Povedená akční i rodinná komedie o tom, jak může dopadnout setkání agenta CIA jménem JJ, kterého hraje oblíbený drsňák s dobrým srdcem Dave Bautista (Strážci Galaxie) a devítileté Sophie, která odhalí probíhající tajnou operaci. JJ z toho není nadšený, ale aby se vyhnul prozrazení, musí mazané Sophii slíbit, že ji bude učit, jak se stát neohroženou špionkou. Díky svému odzbrojujícímu šarmu ho prohnaná Sophie dostane do množství situací, ve kterých se hromotluk JJ necítí zrovna pohodlně. To však ještě netuší, že brzy bude nucen poznat i její okouzlující matku. (Vertical Entertainment)

(více)

Videa (2)

Trailer 4

Recenze (91)

Olík 

všechny recenze uživatele

Svalovec pečující o drobotinu, to už jsem někde viděl, že Arnolde, Dwayne a další? Nebo jinak. Podobné „akční cukrkandly“ teď točí člověk, který je podepsaný pod kousky jako je Bláznivá střela 33 a 1/3, 50x a stále poprvé nebo Zpátky do ringu? Nic ve zlém, nejde vyloženě o špatnou akční komedii. Jenom to je takový ten dospělodětský motiv druhého sledu pro začínající nebo neúspěšné režiséry. Nadupaný agent plus malé dítě, on se zamiluje do její matky, vyhnou se všem kulkám a žijí šťastně až do rozvodu…..navíc je z Dave Bautisty strašně cítit, že není ve své kůži. Ale nakonec docela příjemné rodinná komedie…..teda, když nejste kdovíjak nároční. ()

dalziel 

všechny recenze uživatele

Komédie Pítra Segála mám zväčša veľmi rád. Ani tu to mu nie je inak. Dave tu pokračuje v úlohách  natvrdnutých super hrdinov ktoré mú vážne sedia. Takže Po Draxovi tu máme tento krát JJ-ja, drsňáka od CIA ktorý pri sledovaní a ochrane nekompletnej rodiny zisťuje že je aj človek a nielen bezduchá mlátička. Zábava pre celú rodinu povedzme tak 12+. ()

Reklama

pakobylka 

všechny recenze uživatele

Jistě, jistě ... našlo by se tady pár vtipných - dokonce i VELICE vtipných momentů, ale co je to platné, když všechno zastiňuje všudypřítomná dětinskost až slabomyslnost vyprávění, které marně pokukuje po nepoměrně slavnějších, neb i nepoměrně vyvedenějších konkurentech ve svém žánru. Finále je koncipované jednoznačně na efekt, tudíž celkový trochu trapný dojem nevylepší ani o fous, spíš naopak. Usmolené 2* ... možná 2,5* (se zavřenýma očima). P.S.: 1) Pokud by byl silným, leč neohrabaným hromotlukem, a bez větších - v lepším případě bez menších karambolů by se nedokázal pohybovat v prostoru mezi pokojně spočívajícími předměty, které nevykazují žádnou viditelnou známku aktivity (o nepřátelských úmyslech nemluvě), jakou šanci by asi tak měl proti svým nepřátelům ? 2) Řekla bych, že jedna z akčních scének je poměrně bezostyšně obšlehnutá z "Pravdivých lží" (1994). ()

rublik05 

všechny recenze uživatele

Překvapivě povedený odlehčený akčňák, kdy sympatický Bautista sype jednu hlášku za druhou za doprovodu skvělé Chloe Coleman, která je jednoznačně nejpovedenější postava celého filmu a spolu s Bautistou se postarají o ty nejvtipnější a nejpovedenější scény. Akčních scén mohlo být na můj vkus mnohem více, oceňuji však povedený soundtrack, svižné tempo a příjemnou atmosféru. Nevadila mi ani menší romantická dějová linka, nějaké emoce se také povedlo probudit, takže jo, za mě spokojenost, bavil jsem se královsky. 6/10. ()

Stanislaus 

všechny recenze uživatele

Každý akční herec má svůj rodinně laděný film s komediálními prvky a Dave Bautista není rozhodně žádnou výjimkou. My Spy je veskrz nenáročná oddychovka, která v sobě snoubí akci, humor a vztahy, což se jí místy celkem daří, nicméně by se našlo několik vyloženě hloupých až lehce trapných míst, která ale k podobnému žánru prostě patří. Největším komickým tahounem byla zcela bez debat Kristen Schaal, jejíž poznámky a interakce se zbraněmi neměly vážně chybu. Bautista je i přes svůj drsný zevnějšek sympaťák, malá Chloe Coleman nebyla nijak výrazně otravná, jak tomu u dětských postav bývá, a Ken Jeong se tentokrát držel hodně při zemi. Scenáristi si připravili i menší plot twist (klaďasi vs. záporaci), ale i tak jim občas něco ulítlo (Pripjať v Rusku, kamera ve venkovní restauraci, taneční scény). Při sledování jsem se ale mile pobavil, a to je u komedie zásadní. ()

Galerie (41)

Zajímavosti (6)

Reklama

Reklama