Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Povedená akční i rodinná komedie o tom, jak může dopadnout setkání agenta CIA jménem JJ, kterého hraje oblíbený drsňák s dobrým srdcem Dave Bautista (Strážci Galaxie) a devítileté Sophie, která odhalí probíhající tajnou operaci. JJ z toho není nadšený, ale aby se vyhnul prozrazení, musí mazané Sophii slíbit, že ji bude učit, jak se stát neohroženou špionkou. Díky svému odzbrojujícímu šarmu ho prohnaná Sophie dostane do množství situací, ve kterých se hromotluk JJ necítí zrovna pohodlně. To však ještě netuší, že brzy bude nucen poznat i její okouzlující matku. (Vertical Entertainment)

(více)

Videa (2)

Trailer 1

Recenze (91)

Kudly4 

všechny recenze uživatele

Strašně mi to připomínalo takové ty klasický, rodinný, akční filmy z dětství, kde prostě už jenom z obsahu víte, jak vše dopadne. I tohle je strašně blboučký, ale Bautista je prostě Alfa jako kráva a díky němu se mi na to strašně dobře dívalo. Objektivně na tři hvězdy, ale je to film pro celou rodinu a ničím mě vyloženě nesral + dobrá hudba, takže klíďo nadhodnotím. Spolujízda byla lepší. (73.hodnocení) ()

Arsenal83 

všechny recenze uživatele

Strnulý Bautista si prizval do partie deväťročné dieťa, pretože aj ono má vyššie IQ. Také detské krimi špionážne filmy, tam mi proste bude viac pasovať The Rock, pretože ten je aspoň trocha sympaťák a vtipný. Deťom do 12 rokov sa môže tento film môže zdať aj zábavný, ale ako hovorí Vxxx, vulgarizmy tu v takom prípade nemajú čo robiť. ()

Reklama

angel74 

všechny recenze uživatele

Občas jsem se poměrně dobře bavila, ale přiznejme si na rovinu, že ústřední zápletka, na které stojí celý příběh, je dost stupidní. Prvních deset minut filmu mě iritovalo natolik, že jsem měla sto chutí to vzdát. Záchrana přišla v podobě roztomilé Chloe Coleman a slušně hláškující Kristen Schaal, pak už jsem vzala na milost i bývalého profesionálního wrestlera Davea Bautistu, z něhož se nakonec vyklubal docela sympaťák. Díky svižnému tempu se dají odpustit trapné okamžiky, ale značnou předvídatelnost děje nějak nemůžu rozdýchat. (55%) ()

TheSpearCZ 

všechny recenze uživatele

Do filmu se mi dvakrát nechtělo, ale svoje nálady jsem překonal a dostal jsem super komedii, která měla vše co jsem od ní jen mohl čekat. Hlavně Dave Bautista se mi tu velice líbil a každým snímkem si teď po Rockovi upevňuje druhý post nejlepšího wrestlerského herce (a jsem moc zvědavej na za mě ne moc oblíbeného Johna Cenu ve F&F9). Každopádně tu Bautista dokazuje, že hrát umí, je to ještě lepší než jeho poslední Spolujízda, jen mi líto, že tenhle film tu nemá tolik pozornosti, protože by si to patřičně zasloužil. Samotný příběh je sice blbost a když jsem v prvním záběru viděl "Pripjať, Ukrajina" a v další scéně jako první větu "Vítejte v Rusku", tak jsem asi dostal zástavu s tím, že tohle přece ani Amíci nemůžou myslet vážně, ale poté se to celé úplně otočilo a dostal jsem krásný, zábavný, rodinný příběh s roztomilou Chloe Coleman, která občasně pěkně zatápěla JJovi. Neztratila se ani zábavná Kristen Schaal nebo pěkná Parisa Fitz-Henley. Užil jsem si to náramně a jako jeden velký highlight považuji Bautisty taneční vlohy, tak dlouho jsem se dlouho nenasmál. Čisté 4* ()

sedm.1 

všechny recenze uživatele

Seš-li hora svalů, vyskytujících se až doposud převážně v akčních podívaných, disponuješ-li už nějakým tím úspěšnějším filmovým zářezem a chceš-li si zajistit v Hollywoodu i nadále nějakou tu budoucnost, natož pocházíš-li pak z wrestlingového prostředí, musíš prostě svou filmografii obohatit o snímek s dětmi. Nepopiratelné pravidlo, kterým už si muselo chtě, nechtě projít již mnoho slavných svalovců, a jak všichni víme, většinou to dopadlo víceméně neslavně, tudíž očekávat zázrak od Davea Bautisti, který splňuje veškeré výše zmíněné body naprosto do puntíku, bylo velmi naivní, nehledě na to, že jde o jedno z největších hereckých polen, jenže poser mi prsa a rozmazej to, Bautista si se mnou touto skvělou podívanou parádně vytřel prdel a bezpochyby natočil právě v tomto trendu, tedy akční svaly vs dítě, doposud nejlepší film, který je vážně zatraceně zábavný a kupodivu zcela neotravný a kýčovitě nepřehnaný, na což jinak většina filmů ostatních svalovců doplácelo. Zápletka tedy není žádné originální terno, nicméně má spád, funguje jak po humorné, tak emoční stránce, akce je sice poskromnu, ale to mi vzhledem k působivosti veškerého ostatního dění vůbec nevadilo, možná spíš naopak, ovšem to nejzásadnější pro zábavnost celého tohoto filmu představují výrazné postavy a jejich více než sympatičtí herečtí představitelé, a to právě v čele s vážně nečekaně výborným Bautistou, který mě tu nehorázně bavil a uměl si ze sebe udělat vážně vtipnou prdel. Mě zkrátka tato příjemná podívaná opravdu oslovila, kupodivu jí nemám ani příliš co vytknout, takže i přes spoustu varovných faktorů, které od tohoto filmu vyloženě odrazují, by byla velká chyba mu nedat šanci, stojí za to. Velmi milé překvapení. ()

Galerie (41)

Zajímavosti (6)

  • Natáčelo se v Torontu (Ontario, Kanada). (ČSFD)

Reklama

Reklama

Časové pásmo bylo změněno