Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Akční komedie, ve které agent CIA zjistí, že být špiónem je vlastně jen legrace v porovnání s úkolem pohlídat tři děti. Zasloužilý tajný agent s tváří hvězdy kung-fu filmů Jackie Chana má před sebou další z řady životu nebezpečných misí, při níž musí využít všech svých schopností tvrdého výcviku - musí zvládnout ohlídat tři děti své přítelkyně, aby měl šanci na odměnu v podobě jejího ANO. Nikdy si nechtěl brát práci domů, ale jedno z dětí omylem stáhne z jeho počítače supertajná data, která z domu udělají cíl odvěkého nepřítele z řad ruských teroristů. I bez toho to bylo o život, ale teď nastává opravdový blázinec... (oficiální text distributora)

(více)

Videa (2)

Trailer 1

Recenze (239)

VasaX 

všechny recenze uživatele

Tohle drží nad vodou jenom Jackie Chan a jeho skopičiny. A to za poslední prstík v rozbouřeném oceánu kýče, absurdity a nevkusu. "Chůva v akci" je totiž naprosto zoufalý film, pomalu hůře jak Béčkové kvality se zápornou šancí na jakoukoli dodatečnou kultovnost, která se ráda v těchto kategoriích vyskytne. Billy "Hillbilly" Ray Cyrus, známý především jako otec Hanny Montany, kde toho vlastně ani moc nemusel hrát, je zde naprosto nevěrohodný, že by ho vaše senilní a revmatická tetička z třetího kolene hravě herecky předčila. George Lopez pro změnu navozuje pocit, že tohohle týpka někde režisér za dvacet dolarů najal, když se stavoval na tacos. O parodii na mafiány/teroristy a jejich protagonistech nemluvě. Děcka jsou otravné a jejich představitelé děsní, Lucas Till (to se tady snažili přeobsadit herce z Hanny Montany???) je na facku po pěti sekundách a Amber Valletta a její osamělá máma s dětmi na krku vzbuzuje mnoho otázek, proč by se jí měl někdo jako "agent Jackie" líbit, proč ona jemu, proč je tak blbá a jestli existuje někdo, komu tenhle pár nepřijde groteskní. O ději, režii, příběhu či kameře se už asi nemá smysl rozepisovat, protože scénář zjevně vyhrabali na dně popelnice nejzoufalejších nepřijatých scénářů za budovou toho nejmarnějšího studia, režisér očividně přijel jen na zahajovací klapku, finální střihač má studio zavánějící toulenem na sto metrů a kameru ovládal některý ze spolužáků dětských herců, předpokládám že spolužák toho nejmladšího. Jediný důvod, proč nedát hodnocení o absolutním odpadu je nostalgie po Chanovi a to, že se člověk zasmál alespoň té absurditě. ()

Terva 

všechny recenze uživatele

Hudba ala Bond, James Bond nás nenechá na pochybách, že to bude hodně špionážní. Jedna věta se mi obzvlášť líbila. CITÁT : Zmizel jak rumová bábovka na srazu anonymních alkoholiků...mluví se o Poldarkovi ( Magrus Scheving ). V tomto snímku Bob Ho ( Jackie Chan ) " vyfasuje " tři děti své přítelkyně na hlídání a ještě má v patách nebezpečného protivníka. Otázka je, co je horší, tři děti nebo Poldarek ? Špionáž je sranda, hlídání dětí je hrůza. A tak se tu dostáváme do spousty srandovních a zajímavých situací, které se nás snaží pobavit. Například Chanova spolupráce se želvou je sranda. A co děti ? No, ty si mají kde hrát. CITÁT : Mami, ten pán umí lítat !!?? Vcelku docela sranda filmeček se spoustou soubojů, vtipných dialogů a čeká nás i rodinný smutek a loučení, kdy ukápne i slza. Závěrečné titulky opět nabídnou nepovedené a vtipné scény ( Želva dostane taky slovo ). Hudbu k filmu dělal David Newman a použil také songy " Secret agent man " http://www.youtube.com/watch?v=6iaR3WO71j4 od Johny Rivers, " One May Dr. Another " od Blondie nebo " Ba Me De Hes " , kterou přednesl Jackie Chan osobně. ()

Reklama

Deimos 

všechny recenze uživatele

KINO/// Obsazení 8/10 Děj 8/10 Hudba 7/10 Efekty 7/10/// +Jackie Chan, Madeline Carroll, Billy Ray Cyrus, akce, zábava, obejde se to bez trapných scén, herci, i ty dětští, záporák -je to kratší, určeno hlavně dětem, má to blbej název (proč ne Špión od vedle?)/// Tak si představte, že jsem se docela dobře bavil. To jsem nečekal, protože název je vyloženě odpuzující. Ale naštěstí se to dá. Je to vlastně další možnost, kde se může Jackie Chan předvádět. Najdete tu jeho standart a kousky, které už jste viděli, ale pokud vás to ještě po padesáti filmech neomrzelo, tak je to dobré lákadlo. Scénář je mnohem lepší než Ochránce s Vinem Dieselem a za nejtrapnější se dá považovat to, že ta nejmladší má ráda růžovou. Což je nakonec i roztomilé. Jinak dětští herci potěší, pobaví a jejich jednání (ala Sám doma) je občas k popukání. Škoda, že Jackie, který si po celou dobu hraje na šedou myšku ke konci není ještě větší KING, nebo, že proti sobě nemá důstojnější záporáky, mohl to být slušný masakr i když třeba jen v rámci přístupnosti. Byl jsem více jak po měsíci v kině a tentokrát to nebyl krok vedle. A mimochodem těším se na film Karate Kid .-)/// Celkem 77%/// ()

HellFire 

všechny recenze uživatele

Není to perfektní film a našlo by se dost věcí, za které by se dal shodit děj i postavy, od ruských záporáků přes logiku po děti. Obdivuji ale, že Jackie se dal do natáčení rodinného filmu a skloubil to se svými bojovými schopnostmi, protože jako rodinný film o špiónovi (Chanův otec byl ve skutečnosti také špión) to funguje. Prostě příjemný film, který jsem čekal, i když ne úplně pro ty nejmenší. ()

frashmaker 

všechny recenze uživatele

Prímový film a-lá James Bond pro malé děti. Jackie Chan rozdává úsměvy kam se podívá a i když co se týče romantiky jeho herecký um silně pokulhává, pořád je to skvělý akční hrdina. Celkově vzato je to poměrně hodně srandovní komedie, o Jackie Chanovi a asi 20ti totálních nehercích. Což mi vůbec nevailo. Už nechci být princezna, chci být kyborg. ()

Galerie (121)

Zajímavosti (4)

  • Jackie Chan o scénáři k filmu řekl: „Scénář má trochu ze všeho. Akce, komedie, romantika, dobrodružství, no prostě všechno.“ (ČSFD)
  • Natáčení začalo na konci října 2008 v Rio Rancho v Novém Mexiku a bylo dokončeno na konci prosince 2008. (ČSFD)
  • Úvod je zostrihaný zo záberov z niekoľkých Jackieho predošlých filmov. (m.a.t.o.)

Související novinky

Bombastické návraty asijských ikon

Bombastické návraty asijských ikon

23.10.2009

Konkrétně do Šaolinu a k obouruční střelbě, aneb nové projekty Jackieho Chana a Chowa Yun-Fata. Jackie minulý týden rozčílil své fanoušky trailerem k rodinné břečce Špeh od vedle, a aby je uklidnil,… (více)

Reklama

Reklama