Reklama

Reklama

Everwood

(seriál)
Drama / Rodinný
USA, (2002–2006), 64 h 1 min (Minutáž: 41–46 min)

Tvůrci:

Greg Berlanti

Hudba:

Blake Neely

Hrají:

Treat Williams, Gregory Smith, Emily VanCamp, Vivien Cardone, Chris Pratt, Tom Amandes, John Beasley, Sarah Drew, Jan Broberg, Sarah Lancaster, Marcia Cross (více)
(další profese)

Série(4) / Epizody(89)

Obsahy(1)

Nejenom ve velkoměstě žijí lidé. A všude je třeba zázraků medicíny... Everwood. Městečko v americkém Coloradu, půvabné místo, stulené v klínu Skalistých hor. Domov jedné z prvních oper v zemi, nejstarších zlatých dolů, třetí největší soutěže ve vaření s chilli – a od jisté doby i světoznámého neurochirurga a jeho dvou dětí. Neboť doktor Brown, velký a slavný doktor Brown, v jehož ordinaci si podávali dveře nejslavnější a nejvlivnější lidé státu, se po tragické smrti své ženy zcela nečekaně – a pro všechny zcela nevysvětlitelně – rozhodl opustit svou zavedenou newyorskou praxi a přestěhovat se na tenhle – sice krásný, ale přece jenom – konec světa. Marně si obyvatelé městečka lámou hlavu, co mezi ně onu světovou kapacitu přivedlo. Důvody tátova rozhodnutí neznají ostatně ani jeho nejbližší: dospívající Ephram a malá Delia. Je jim jasné jen jedno: od nynějška musí zapomenout na celý svůj dosavadní život a musí se pokusit přijmout za svůj domov Everwood… (Česká televize)

(více)

Recenze (137)

Arsenal83 

všechny recenze uživatele

Jeden z obľúbených seriálov mojej mladosti, hoci ma tam hlavný hrdina Ephram dosť často štval. Skvelá úvodná znelka, zaujímavé neošúchané prostredie, sympatický otec, to všetko vytvorilo výbornú atmosféru skĺbenú s realistickými životnými príbehmi. A nakoniec zo seriálu pochádzajú aj zaujímaví herci ako Emily VanCamp alebo Chris Pratt. Na Everwood mám výborné spomienky a mládeži môžem jednoznačne len odporučiť. ()

Ajinka126 

všechny recenze uživatele

Seriál je možná trochu hloupý a povrchní, ale já jsem se na to dívala jako malá hloupá holka. Takže mě ty zamotané mezilidské vztahy přišly zajímavé a napínavé. S odstupem času, kdy to ČT dává opět, mám radost, že to není až tak trapné, jako jiné seriály, které jsem dřív sledovala a milovala a dnes mi tak skvělé nepřipadají. Everwood pro mě zůstane něčím zvláštním. ()

Reklama

giovanni3 

všechny recenze uživatele

Tak tento seriál jsme viděl nejednou a klidně se na něj podívám znovu a nikterak se za to nestydím. Skvělý scénář od začátku do konce, výborné herecké obsazení, krásné město a jeho okolí... Je to sice ,,teen seriál,, , ale pořád lepší něž veškerá ,,konkurence,,. Prostě jsem spokojen a dávám 4z5 (od toho probuzení expřítele Amy z komatu to šlo dolů) ()

Mallyyy 

všechny recenze uživatele

Zatím hodnoceno podle první série. Příjemný seriál se sympatickými herci a pěknou hudbou. Jediné co mě vadí, jak se někdy chovají postavy. Edit. Dokoukáno. Jsem spokojen. Sice postupně kvalita trochu ochabuje, ale nevadí. Rád jsem se na to dokoukal a s koncem jsem velice spokojen. Jediná věc, co mě vždy dožrala byla rozmazlenost a arogance teenagerů. 4* zasloužené. ()

loveless 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

První série byla výborná, skvělá...druhá nestála za moc, třetí a čtvrtá jsou na tom kvalitativně zhruba stejně a jsou ještě o něco horší než řada druhá. Kdyby po první sérii nepřibyly další díly, zasloužilo by si tohle dílko možná i pět hvězdiček. Takhle je mi líto, ale průměruji přibližně na tři, které jsou i tak asi lehce nadhodnocené. Ovšem hudba Blake Neelyho je skvělá neustále. ()

Galerie (82)

Zajímavosti (17)

  • Amino prostřední jméno je Nicole. (Huntelaar)
  • Brownovic adresa v Everwoodu je 2719 Deerborn. (Huntelaar)
  • John Beasley (Irv Harper) je i vypravěčem. (Huntelaar)

Související novinky

Zemřel herec Treat Williams

Zemřel herec Treat Williams

13.06.2023

Ve věku jednasedmdesáti let zemřel americký herec Treat Williams, většině diváků známý zejména díky ztvárnění jedné z hlavních rolí v muzikálu Vlasy režiséra Miloše Formana. Smutnou zprávu médiím… (více)

A bude komiksové světlo!

A bude komiksové světlo!

01.11.2007

Konkrétní zdroje? Blesk a Zelená lucerna. A pozor, teď nemluvíme o chystané Justice League of America, jejíž členy jsou i Flash a Green Lantern. Strategie studia Warner Bros. je vskutku podivná.… (více)

Reklama

Reklama