Reklama

Reklama

Walker, Texas Ranger

(seriál)
  • USA Walker, Texas Ranger (více)
USA, (1993–2001), 152 h 15 min (Minutáž: 45–90 min)

Scénář:

Leslie Greif, Albert S. Ruddy, Paul Haggis, Rick Husky (více)

Hrají:

Chuck Norris, Clarence Gilyard Jr., Sheree J. Wilson, Judson Mills, Nia Peeples, Noble Willingham, Roxanne Hart, Gary Graham, Marshall R. Teague (více)
(další profese)

Série(9) / Epizody(196)

Obsahy(1)

Chuck Norris  se svým bojovým uměním ochraňuje zákon v Dallasu a jeho okolí. (TV Nova)

Recenze (1 002)

Hrabka odpad!

všechny recenze uživatele

Chuck Norris spí s polštářem pod pistolí... Chuck Norris umí dělit nulou... Když jde Bubák spát, každou noc se podívá pod postel, jestli tam není Chuck Norris... Když Chuck Norris spadne do vody, nebude mokrý, ale voda bude Chuck Norris... Někteří lidé nosí pyžamo se Supermanem. Superman nosí pyžamo s Chuckem Norrisem... Za každým úspěšným mužem je žena, za každým mrtvým mužem je Chuck Norris... Na konci dílu Walker, Texas Ranger nejede seznam herců, ale seznam umrtí během natáčení... Značka invalidního vozíku na parkovišti neznamená, že na tomto místě smí parkovat pouze handicapovaní. Pokud zde zastavíte, Chuck Norris z vás udělá handicapovaného... Tento seriál je naprosto trapný a nudný. Tyto a další vtipy skvěle vystihují ubohost a totální demenci tohoto amerického seriálu a jeho nesmrtelného hlavního hrdiny. Sorry. ()

Shit odpad!

všechny recenze uživatele

Nejubožejší seriál v dějinách seriálů. Starej ubožák Norris na to fakt už nemá, měl by si jít radši zavčit na total gymu, to je taková sračka, že to snad ani neni možný. ježiš jak já to nesnášim a jak já nesnášim Norrise, kdy už ho tam konečně vykuchaj a zahrabou 100m pod zem, aby už neotravoval, klidně ať místo toho šoupnou telenovely, tohle se prostě nedá... ()

Reklama

InJo 

všechny recenze uživatele

Prvním dvoum nebo třem řadám bych možná dal i 3*, ale pak už se to s přibývajícími sériemi čím dál víc blíží odpadu. Ta schématičnost a především patos a moralizování mi opravdu lezou krkem (o unikátně nesympatických ultra kladných postavách nemluvě). Kdo stojí o akčního hrdinu v podobě otravného mentorského staříka, který minimálně v jednom díle dokonce cituje bibli...!!! 30 - 40 % ()

mzss1 

všechny recenze uživatele

Rozhodně je tenhle seriál to nejlepší v čem se Chuck Norris objevil. Epizody mají zajímavé případy, spousty bitek, kde se Norris opravdu dost předvádí, skvělou hudbu, dobré herce. Co víc si přát. Jediné co mi trochu vadilo a moc nesedlo je indiánské pojetí v některých epizodách. Ale nevadí, pro mě vynikající seriál. 93% = ***** ()

Mertax 

všechny recenze uživatele

Už jen za ty vtipy, co zlidověly a visí uvnitř mnoha skříněk lidí z naší školy - mou nevyjímaje, si zaslouží ty 2*. U mě vedou tyto: Původní příběh Pána Prstenů obsahoval Chucka Norrise místo Froda Pytlíka. Byl jen pět stran dlouhý, jak Chuck Norris nakopal Sauronovi prdel v půlce první kapitoly.///// Když Arnold v prvním Terminátorovi říká: “I´ll be back", myslí tím, že jde požádat Chucka Norrise o pomoc. ()

Galerie (56)

Zajímavosti (56)

  • James Trivette (Clarence Gilyard Jr.) jezdí v seriálu několika sportovními vozy. Ve 2. sérii má červený Pontiac Firebird (1993). Od 3. série vlastní stříbrný Dodge Stealth R/T (1994). V pozdějších sériích používá černý Ford Mustang GT (1994). (cheyene)
  • Walkerovo indiánske meno, ktorým ho vždy oslovuje strýko Ray, "Wa-sho", sa z reči Cherokeezov dá preložiť ako "osamelý orol". (m.a.t.o.)
  • Záběry letadla při nouzovém přistání jsou z filmu Turbulence (1997). (Fenk)

Související novinky

Zemřel herec Clarence Gilyard Jr.

Zemřel herec Clarence Gilyard Jr.

29.11.2022

Ve věku šestašedesáti let odešel americký televizní, filmový a divadelní herec Clarence Gilyard Jr., jehož si většina diváků vybaví z televizních obrazovek jako rangera Jamese Trivetta, věrného… (více)

Walker, Texas Ranger se dočká rebootu

Walker, Texas Ranger se dočká rebootu

24.09.2019

Po rebootech Čarodějek, MacGyvera a Magnuma došla konečně řada i na legendárního Walkera, Texas Rangera. Hrdina, jenž pro kop z otočky nikdy nešel příliš daleko a z Chucka Norrise učinil kultovní… (více)

Reklama

Reklama