Reklama

Reklama

Walker, Texas Ranger

(seriál)
  • USA Walker, Texas Ranger (více)
USA, (1993–2001), 152 h 15 min (Minutáž: 45–90 min)

Scénář:

Leslie Greif, Albert S. Ruddy, Paul Haggis, Rick Husky (více)

Hrají:

Chuck Norris, Clarence Gilyard Jr., Sheree J. Wilson, Judson Mills, Nia Peeples, Noble Willingham, Roxanne Hart, Gary Graham, Marshall R. Teague (více)
(další profese)

Série(9) / Epizody(196)

Obsahy(1)

Chuck Norris  se svým bojovým uměním ochraňuje zákon v Dallasu a jeho okolí. (TV Nova)

Recenze (1 003)

lesumir 

všechny recenze uživatele

Trapné, debilní, odporné, primitivní. Takhle by se to dalo klidne zhodnotit. Chuck Norris vystřelí jednu ránu a zasáhne. Jeho protivník jich vypálí tupec ale nic, kolem Wolkera to lítá ale on nic, mu je to jedno, oje přeci nejlepší.Chuck Norris vystřelí na jeden zásobník 150 ran a nic, za 5 minut to udělá znovu. Chuck Norris nepotřebuje zbraň, on zmlátí najednou 20 chlápků. Chuck Norris umí bojovat, střílet, vařit, létat s letadlem, helikoptérou, je to demagog. Moralizuje všechny okolo, zachranuje malé černošské holky, které uviděly anděla. Zachraňuje kostely, banky, auta, ženy, muže, děti... Chuck Norris je tak dokonalej, že si vysloužil i dobrý vtipy. Já vím, že se to sem nehodí, ale musel jsem: Bůh uměl chodit po vodě. Chuck Norris umí chodit po bohu! // Hlavní příčiny smrti v USA jsou: 1.Onemocnění srdce, 2.Chuck Norris, 3.Rakovina// Chuck Norris jednou kopl koně do brady. Jeho potomci jsou dnes známí jako žirafy// Když se říká ?nikdo není dokonalý? Chuck Norris to považuje za osobní urážku// Chuck Norris zemřel před 10 lety ale Smrtka neměla odvahu mu to říct// Nekteří lidé nosí pyjamo se Supermanem. Superman nosí pyjamo s Chuckem Norrisem ()

castor 

všechny recenze uživatele

Beru to asi takhle! Kdyby na hrdinného Chucka jednou, dvakrát někdo vystřelil, tak by se posral, položil šerifskou hvězdu a začal by dělat kariéru v prodejně krmiv!! Ale on vždy nesměle skáče mezi to největší zlo - to bych i bral!! Ale absolutně nesnesu ty morální závěry - například zločinci násilně obsadí televizní studio, začnou tam v přímém přenosu pronášet řeči o rasové segregaci, Walker tam vlítne, před zraky televizních diváků všechny hravě zmákne a začne do kamery přednášet o moralitách a rovnoprávnosti ve společnosti.. uff!! A ještě bych chtěl vidět, jak by se ta vcelku sympatická kurátorka nechala osahávat šedesátiletým troubou, absolutně bez charismatu, nechutným plnovousem a opičím výrazem!! ()

Reklama

Slartibarkfast 

všechny recenze uživatele

Mám takové podezření, že si takhle jednou Chuck sedl s přáteli okolo sudu v jeho oblíbené vesnické hospodě a řekl si, že by vlastně bylo fajn natočit nějaký seriál, kde by vystupoval nějaký patriot, legenda a vůbec super správňácký idol všech amerických srdcí. No a ostatní mu to samozřejmě s povděkem kvitovali, otřeli kravince z bot a už se těšili, jak se napakují a ještě si užijí spoustu legrace, když jako budou velice drsňácky dobývat ten Hollywood.. My máme Mirka Dušína, Amerika má Walkera! Parodie sama sebe s nejhustějším zabijákem, který kdy chodil po tomto světě, a který dostal na prdel jen jednou v životě od Brus-lí-ho (jen jako, samosebou, protože to bylo ve scénáři)! Hvězdička z nostalgie. 10% ()

igi B. 

všechny recenze uživatele

ŠUK & GÍK v kloboukách, trošku kách po Texassku... °-/ . . . Serriál pro duševně narušené jedince typu >Červený krk< po (ki)X plechovkových pivech značky Budneser emerikenské provenience... Dějově, dialogově, herecky, filmařsky a vůbec z principu tak ubohé, že snad jen vymláceným nadopovaným mozkům může na téhle slátanině cosi imponovat. Viděno pár desítek (až tak!?!) dílů sporadicky, leč na jasné hodnocení stačí. Jedna texasská hvězda tedy s velkým sebezapřením jen za některé ty bezmyšlenkovitě tělocvičné výkony. ()

Pohrobek 

všechny recenze uživatele

Stokrát opakovaná lež se stává pravdou, říkával jeden chytrý a vzdělaný ministr propagandy. Nemusí se jednat ani o lež, může jít o pár republikánských volebních sloganů. V dnešním světě je však těch informací tolik, že kdyby byly jenom vyřčeny, nemusely by utkvět v našich hlavách právě ty patřičné. Proto je ideálním receptem k těmto řečem přidat ještě několik pořádných kopanců, nejlépe do hlavy. Tato výuková metoda,tj. řádné hlavokopání by mělo zabírat alespoň 20 procent každého dílu, po čemž by měla následovat co nejhustší hláška typu: Příště to již nezkoušej. Už nenadávej černouškům a neplivej na chodníky. Cudná státní zástupkyně všem těmto násilníkům následně přiklepne trest smrti, jemuž s uspokojením zatleská místní republikánská mateřská školka, a nakonec to vše zajíme pořádným hamburgerem na rodeu, kde Walker zkrotí divokého nosorožce nebo jiné zvířátko. ()

Galerie (56)

Zajímavosti (56)

  • V prvých sériách jazdili "záporáci" vždy na autách značky Ford. (m.a.t.o.)
  • Tato epizoda vznikla na základě Norrisovy žádosti na CBS, aby natočili epizodu, která bude ukazovat jeho křesťanskou víru. CBS jej prvně nevyslyšela s tím, že již seriál nabídl dostatek prostoru pro vyjádření víry. Norris prohlásil, že když speciální epizodu natočí a nestane se nejlépe hodnocenou částí 5. série, už je o žádnou laskavost žádat nebude. Epizoda Zázrak v sousedství tedy byla natočena a stala se nejlépe hodnoceným dílem série. (cheyene)
  • James Trivette (Clarence Gilyard Jr.) jezdí v seriálu několika sportovními vozy. Ve 2. sérii má červený Pontiac Firebird (1993). Od 3. série vlastní stříbrný Dodge Stealth R/T (1994). V pozdějších sériích používá černý Ford Mustang GT (1994). (cheyene)

Související novinky

Zemřel herec Clarence Gilyard Jr.

Zemřel herec Clarence Gilyard Jr.

29.11.2022

Ve věku šestašedesáti let odešel americký televizní, filmový a divadelní herec Clarence Gilyard Jr., jehož si většina diváků vybaví z televizních obrazovek jako rangera Jamese Trivetta, věrného… (více)

Walker, Texas Ranger se dočká rebootu

Walker, Texas Ranger se dočká rebootu

24.09.2019

Po rebootech Čarodějek, MacGyvera a Magnuma došla konečně řada i na legendárního Walkera, Texas Rangera. Hrdina, jenž pro kop z otočky nikdy nešel příliš daleko a z Chucka Norrise učinil kultovní… (více)

Reklama

Reklama