Reklama

Reklama

Walker, Texas Ranger

(seriál)
  • USA Walker, Texas Ranger (více)
USA, (1993–2001), 152 h 15 min (Minutáž: 45–90 min)

Scénář:

Leslie Greif, Albert S. Ruddy, Paul Haggis, Rick Husky (více)

Hrají:

Chuck Norris, Clarence Gilyard Jr., Sheree J. Wilson, Judson Mills, Nia Peeples, Noble Willingham, Roxanne Hart, Gary Graham, Marshall R. Teague (více)
(další profese)

Série(9) / Epizody(196)

Obsahy(1)

Chuck Norris  se svým bojovým uměním ochraňuje zákon v Dallasu a jeho okolí. (TV Nova)

Recenze (1 004)

Big Bear 

všechny recenze uživatele

Chuck Norris je tak vostrej, že dokáže rozplakat i cibuli. V duchu tohoto trapného vtipu se táhne celý seriál o texasských rangerech. Už jen to, že v dnešní době se někde prohání cvoci s šerifskejma hvězdama a kolťákama u pasu coby strážci zákona je k zamyšlení. Amíci si ale asi holt na komboje potrpí. Režisérská partička do dílů namlela neskutečné množství zápletek se zločinem. Sex, drogy, indiánská kriminalita, alkohol, znečišťování životního prostředí, pašování lidí, vše na co si vzpomenete tu najdete. O přiblblosti, nelogičnosti dějů, šílených trikových efektech a neherectví všech zúčastněných tu asi nemusím nic dále vyprávět. Když je nejhůř, Chuck navzdory střelám každého zkope a omráčí bojovými údery loktů a pěstí spolu se svým černým parťákem. Pár dílů jsem ,,stihl" vidět po návratu z práce odpoledne v TV. Zjistil jsem však, že pro unaveného člověka, hovícího si v křesle, popíjejícího kávu a nechávajícího starosti dne kdesi za sebou - může být takováto kravina z rádoby moderního divokého západu i zábavná. Dávám jednu šerifskou hvězdu za snahu. Ale malou. ()

Karlos80 odpad!

všechny recenze uživatele

Tento seriál, bohužel je tomu tak, velice přesně a velice výstižně vystihl komentář Oldy Shatterhanda. Je to jen trapnej americkej kýč ! Nic víc nic míň. V době svého uvedení do našich televizí to byl možná "BOOM" ale dnes s odstupem času se tomu člověk už vážně musí jen smát. Doba se holt mění a časem si nato už nikdo ani nevzpomene, ovšem kult Chucka zůstane nadále:-). Samozřejmě že první epizody ještě za něco ušly, no spíš jsme byli mladí a pobláznění. Pak už to šlo ale s celým povedeným seriálem z kopce. Vždycky jsem ale ani nevím z jakého důvodu měl radši toho Chuckova černého parťáka. Ten byl asi přeci jenom o kapánek přirozenější.. Přemýšlel jsem že bych to alespoň jednou hvězdičkou přeci jenom zachránil od toho neproslulého odpadu. Ale vážně nic jsem natom zas až tak zajímavého nenašel. Chuck prostě byl je a nadále bude vševědoucí, neohrozitelný, navíc s téměř nadpřirozenými schopnostmi, vždy velice vtipný, ostatně jako pravý američan, veliký vládce na zemi, četník a superman jakbysmet. A Dallas? No ten stačí přeci ochránit vždy úplně sám! Takové hrdiny kdyby amerika jen měla, to by to byl nejbezpečnější stát na světě že:-)? ()

Reklama

Segrestor odpad!

všechny recenze uživatele

Je až s podivem, že se tak amatérský počin probojoval až do srdcí diváků TV Nova. Ech, co to kecám. Být to ještě o trochu blbější, trhá to žebříčky sledovanosti. Norris je skvělý herec leda do reklamy, kdy dokáže parodovat sám sebe, ale ty exhibice, které předvádí ve Walkerovi by zvládl i tuplovaný polodebil od nás z dědiny. A není sám. Celý tým, který stojí za Walkerem, složený z neskutečných amatérů, mu těžce dýchá na paty. Pravda, viděl jsem i horší akce, ale k tomuto počinu jsem obzvlášť kritický neboť je seriál velmi populární. ()

Ivoshek 

všechny recenze uživatele

Děj dílu (jakéhokoli): Debilní zápletka. Hovadské dialogy. Rádoby humor. Jakože vyšetřování. Několik kopů do hlavy, z toho alespoň jeden z otočky. Morální ponaučení. Než koukat ještě jednou na tohle, to se radši budu dívat do zdi a po 50 minutách se kopnu do hlavy sám. Jinak co se týče tvůrce, moje oblíbené jsou tyhle: Někteří lidé mají jednu mozkovou hemisféru větší než druhou. Chuck Norris má větší obě. / Chuck Norris zničil periodickou tabulku prvků, protože uznává pouze prvek překvapení / Chuck Norris nespí, jen čeká. ()

lesumir 

všechny recenze uživatele

Trapné, debilní, odporné, primitivní. Takhle by se to dalo klidne zhodnotit. Chuck Norris vystřelí jednu ránu a zasáhne. Jeho protivník jich vypálí tupec ale nic, kolem Wolkera to lítá ale on nic, mu je to jedno, oje přeci nejlepší.Chuck Norris vystřelí na jeden zásobník 150 ran a nic, za 5 minut to udělá znovu. Chuck Norris nepotřebuje zbraň, on zmlátí najednou 20 chlápků. Chuck Norris umí bojovat, střílet, vařit, létat s letadlem, helikoptérou, je to demagog. Moralizuje všechny okolo, zachranuje malé černošské holky, které uviděly anděla. Zachraňuje kostely, banky, auta, ženy, muže, děti... Chuck Norris je tak dokonalej, že si vysloužil i dobrý vtipy. Já vím, že se to sem nehodí, ale musel jsem: Bůh uměl chodit po vodě. Chuck Norris umí chodit po bohu! // Hlavní příčiny smrti v USA jsou: 1.Onemocnění srdce, 2.Chuck Norris, 3.Rakovina// Chuck Norris jednou kopl koně do brady. Jeho potomci jsou dnes známí jako žirafy// Když se říká ?nikdo není dokonalý? Chuck Norris to považuje za osobní urážku// Chuck Norris zemřel před 10 lety ale Smrtka neměla odvahu mu to říct// Nekteří lidé nosí pyjamo se Supermanem. Superman nosí pyjamo s Chuckem Norrisem ()

Galerie (56)

Zajímavosti (56)

  • Tato epizoda vznikla na základě Norrisovy žádosti na CBS, aby natočili epizodu, která bude ukazovat jeho křesťanskou víru. CBS jej prvně nevyslyšela s tím, že již seriál nabídl dostatek prostoru pro vyjádření víry. Norris prohlásil, že když speciální epizodu natočí a nestane se nejlépe hodnocenou částí 5. série, už je o žádnou laskavost žádat nebude. Epizoda Zázrak v sousedství tedy byla natočena a stala se nejlépe hodnoceným dílem série. (cheyene)
  • Na Comicpalooza Houston 2017 věnoval Chuck Norris (Cordell Walker) zvláštní sekci panelu Walker, Texas Ranger. Prohlásil, že když dostal nabídku v seriálu hrát a přečetl si scénář k pilotní epizodě, zamiloval si jej. Odmítl však vizi CBS, aby jeho vztah s Alex (Sheree J. Wilson) byl líčen jako „risqué“, tj. aby nevhodně a neslušně zobrazoval sexualitu, což by bylo v rozporu s jeho křesťanskou vírou. Chtěl, aby seriál cílil na rodinu a mohly ho sledovat také děti. (cheyene)
  • Nejčastější zbraně, které Walker (Chuck Norris) nosí u sebe, jsou pistole Taurus PT92 a revolver Smith & Wesson Model 29. (Vrbson)

Související novinky

Zemřel herec Clarence Gilyard Jr.

Zemřel herec Clarence Gilyard Jr.

29.11.2022

Ve věku šestašedesáti let odešel americký televizní, filmový a divadelní herec Clarence Gilyard Jr., jehož si většina diváků vybaví z televizních obrazovek jako rangera Jamese Trivetta, věrného… (více)

Walker, Texas Ranger se dočká rebootu

Walker, Texas Ranger se dočká rebootu

24.09.2019

Po rebootech Čarodějek, MacGyvera a Magnuma došla konečně řada i na legendárního Walkera, Texas Rangera. Hrdina, jenž pro kop z otočky nikdy nešel příliš daleko a z Chucka Norrise učinil kultovní… (více)

Reklama

Reklama