Reklama

Reklama

Odpadlík

(seriál)
USA, (1992–1997), 78 h 52 min (Minutáž: 42–44 min)

Hrají:

Lorenzo Lamas, Branscombe Richmond, Kathleen Kinmont, Sandra Dee Robinson, Stephen J. Cannell, Larry Manetti, Geoffrey Blake, L.Q. Jones, Shauna Sand (více)
(další profese)

Série(5) / Epizody(110)

Obsahy(1)

Bývalý policista Lorenzo Lamas se stane psancem. Přesto stále bojuje na straně práva a spravedlnosti... (TV Prima)

Recenze (385)

SHI-SHA 

všechny recenze uživatele

"Býval dobrým policistou, ale spáchal ten nejhorší hřích, protože svědčil proti zkorumpovaným kolegům. Snažili se ho zabít. Místo toho zabili ženu, kterou miloval. Obviněn z vraždy nyní projíždí krajinou. Psanec, který loví psance. Lovec lidí. Odpadlík." Stojím si za tím, že tenhle průměrný až podprůměrný seriál měl snad tu nejlepší znělku a úvodní titulky. Dál už žádný klad nevidím, maximálně Renův chopper a Bobbyho Hummer. ()

lekr 

všechny recenze uživatele

Když jsem neměl co dělat, tak jsem se na to koukal. Je to sice jen průměrný akční seriál, ale apoň se snaží odlišit od tuctových detektivek celkem originální, i když v některých epizodách kolísající záplětkou. Lorenzu lamasovi, i když není žádnej borec, role sedla a ostatním hercům taky. Jen škoda toho velkého množství dílů. Ty poslední byly už hodně zbytečné.... ()

Reklama

Pohrobek 

všechny recenze uživatele

Viděl jsem snad všechny díly a nikdy jsem se nenudil. Asi jde o kravinu, ale alespoň o žánrovou. A jestli se chcete dozvědět vše podstatné o kultuře amerického Západu, Středozápadu, Jihozápadu či čehosi takového, představuje Odpadlík bezednou studnicí účesů, motorek, aut i dobových klišé. Velice se mi líbil ten velký, tlustý indián, Bobby Sixkiller myslím. Jeho málem gymnastické výkony tu byly brány úplně bez pochyb. Raději se na Odpadlíka už dívat nebudu, abych si ještě nezkazil dojem. ()

MM_Ramone 

všechny recenze uživatele

Reno Raines bol fízel, ktorého jeho skorumpovaní kolegovia neprávom obvinili z vraždy a preto sa rozhodol, že sa z neho stane osamotený pomstiteľ, čo uteká pred zákonom a popri tom ide po krku zločincom všetkého druhu, na ktorých natrafí. Na svojom Harleyi križuje Ameriku hore dole, takže nemá núdzu o konflikty. Jediným jeho priateľom, ktorému môže veriť, je nadmieru podivný indiánsky lovec ľudí Bobby Sixkiller. Spoločnými silami potierajú zločin. No poviem vám, že je to pekná blbosť. Možno, keby tak hral hlavnú úlohu Chuck Norris. To by mohlo byť vskutku zaujímavé. Vlasatý Lorenzo Lamas ma nedokázal ničím osloviť. "Odpadlík" u mňa skončil skoro až v odpade. * ()

liskam 

všechny recenze uživatele

Pokud chcete udělat nějaký opravdu dobrý seriál, který bude oblíbený u dětí, musíte myslet tak trochu ve "sci-fi" , už vám totiž nestačí standartní kladný hrdina. Takže to vezmete zgruntu. Použijete Vinnetoua a necháte ho prodělat steroidovou kůru, pak oživíte Barbie (Ken není potřeba) která bude hrát sestru toho indiánského monstra a jako hlavního hrdinu vymyslíte hubenýho a vlasatýho Seagala, kterej umí navíc i kopat do ksichtu. A jelikož jste v USA, posadíte ho na mašinu. A to je celý, pak už je točit díl za dílem a vymejvat mladejm lidem mozky. Za mě 25% ()

Galerie (78)

Zajímavosti (10)

  • Tento a předchozí film (1993) byly v některých případech uvedeny také jako samostatné epizody v seriálu Odpadlík (od r. 1992), a to jako 20., 21. a 22. díl druhé řady. (CANNIBAL)
  • Odpadlík bol svojho času jeden z najsledovanejších seriálov. Súčasne sa vysielal v 100 krajinách po celom svete a bol nadabovaný do 12 jazykov. V tomto smere mu môže konkurovať iba Pobrežná hliadka (od r. 1989). (m.a.t.o.)
  • Motocykel, na ktorom jazdí Reno Raines, je Harley-Davidson 1340 Springer Softail z roku 1989. Jeho majiteľom je Lorenzo Lamas. (m.a.t.o.)

Reklama

Reklama