Reklama

Reklama

Odpadlík

(seriál)
USA, (1992–1997), 78 h 52 min (Minutáž: 42–44 min)

Hrají:

Lorenzo Lamas, Branscombe Richmond, Kathleen Kinmont, Sandra Dee Robinson, Stephen J. Cannell, Larry Manetti, Geoffrey Blake, L.Q. Jones, Shauna Sand (více)
(další profese)

Série(5) / Epizody(110)

Obsahy(1)

Bývalý policista Lorenzo Lamas se stane psancem. Přesto stále bojuje na straně práva a spravedlnosti... (TV Prima)

Recenze (385)

Segrestor 

všechny recenze uživatele

Renegát honí renegáty, oh, ano. Bylo to naprosto vzrušující vidět pravého renegáta na skvělé mašině valící to Americkou stepí na cestě za spravedlností. Bohužel jsem během seriálu stihl dospět, takže vám ani nemůžu říct, jak to celé skončilo, ale doufám, že se Lorenzo nakonec přeci jen očistil a stal se zněj zase slušný občan USA. ()

Zagi20 

všechny recenze uživatele

Seriál mého mládí. Reno Raines s jeho typickým culíkem a pověstným kopem z otočky, který by mohl konkurovat samotnému Chucku Norrisovi. Auta, motorky, zbraně všechno co jsem jako malý potřeboval k televizní spokojenosti. A hlavně, seriál s pravděpodobně nejlepší úvodní znělkou, která se mi navždy zaryla do paměti. ()

Reklama

Gemini 

všechny recenze uživatele

Ve správnou dobu a na správném místě byl Odpadlík jedním z těch nejlepších seriálů na světě. Moji vrstevníci určitě tuší, co za dobu to bylo:) "Psanec, který loví psance, lovec lidí, Odpadlík" je dost osobitou a stylovou záležitostí, takže u mojí generace získal podobný status jako Vražedné Pobřeží - ne kult, ale něco, co potěší při každém uvedení. Cože? Co to kecám? Chcete mi tvrdit, že je to horší než Walker, Texas Ranger nebo Kobra 11? No tak zase sklapněte. Hustopanská úvodní znělka, chlapácký vždyavšude správňák Reno Raines a k tomu Bobby Sixkiller, indiánským jménem Růžové Sako-Zelené Sako (v českém znění Alexej Pyško), a jeho fešná sestřička Cheynee navrch. Pět sezón a ode mě 60%. ()

Ramone11 

všechny recenze uživatele

„Býval dobrým policistou, ale spáchal nejtěžší hřích: svědčil proti zkorumpovaným kolegům. Pokusili se ho zabít, místo toho zabili ženu, kterou miloval". Ale tak ja nevim.. preci jen to ma neco do sebe. V tech 16 letech jsem to zral a pokazdy sem se tesil na novy dil na TV Nova a mozna mozna jsem ve svych tajnych snech chtel byti Reno Rainesem.. vlasatej sekac prohanajici se na svem cool harleyi napric Amerikou a nicici vsechny zlocince ( s pomoci "charismatickeho" Bobbyho SixKillera) snazici se zapomenout na smrt sve lasky Val? Jojo, byl to idol:) No a zkorumpovanej grazl Dutch Dixon? To byl panecku spravnej zaporak! Za hezke vzpominky a nostalgii udeluji *** hvezdy, jinak je to ale pekna blbost, to vam povim:) ()

Ainy 

všechny recenze uživatele

Když to začali vysílat v televizi poprvé, tak si dodnes pamatuju svůj výraz údivu, který se mi rozhostil při úvodní znělce s nádherným chlapem na Harleyi :-) Charismatický, dlouhovlasý renegade mě okouzlil jako snad každou. Bylo velmi příjemné sledovat i Branscomba v jeho jedné z mála kladných rolí, které jsem s ním viděla. Tento seriál nevidím vůbec jako špatný, naopak ... není to vymývač mozků jako některé jiné telenovely, má příjemný děj doprovázený sympatickou hudbou. ()

Galerie (78)

Zajímavosti (10)

  • Hlavného záporáka, Donalda "Dutcha" Dixona, si zahral autor a producent seriálu Stephen J. Cannell. (m.a.t.o.)
  • Odpadlík bol svojho času jeden z najsledovanejších seriálov. Súčasne sa vysielal v 100 krajinách po celom svete a bol nadabovaný do 12 jazykov. V tomto smere mu môže konkurovať iba Pobrežná hliadka (od r. 1989). (m.a.t.o.)
  • Tento a předchozí film (1993) byly v některých případech uvedeny také jako samostatné epizody v seriálu Odpadlík (od r. 1992), a to jako 20., 21. a 22. díl druhé řady. (CANNIBAL)

Reklama

Reklama