Reklama

Reklama

Odpadlík

(seriál)
USA, (1992–1997), 78 h 52 min (Minutáž: 42–44 min)

Hrají:

Lorenzo Lamas, Branscombe Richmond, Kathleen Kinmont, Sandra Dee Robinson, Stephen J. Cannell, Larry Manetti, Geoffrey Blake, L.Q. Jones, Shauna Sand (více)
(další profese)

Série(5) / Epizody(110)

Obsahy(1)

Bývalý policista Lorenzo Lamas se stane psancem. Přesto stále bojuje na straně práva a spravedlnosti... (TV Prima)

Recenze (385)

J.Lajner 

všechny recenze uživatele

Býval vždy průměrným hercem, ale spáchal ten nejhorší hřích když si naivně myslel, že pozvedne svět televizní tvorby na novou úroveň. Sebeúcta ho měla včas varovat. Místo toho zarazil poslední hřebík do své skomírající kariéry. Obviněn z urážky kinematografie, nyní sedí na zadku ve svém čalouněném sofa zcela zapomenut. Lovec Zlatých malin a sběratel plastických operací - Lorenzo Lamas. Reno Raines je tak drsný, že i do té nejdivočejší akce nabíhá vždy s odhalenou hrudí a skrytým větrákem puštěným na plné kule, který bez přestání čechrá jeho divokou kštici. Je tak drsný, že má za parťáka Indianského elegána v sáčku s jágrovským mulletem na hlavě a tím nejdrsnějším příjmením na světě. Bobby Sixkiller - to má prostě grády! Je tak drsný, že odvahu reprízovat Odpadlíka dnes nemá ani Prima Love. Za doprovodu táhlé harmoniky a kvílivých tónů Stratocasteru, projíždí na své motorové hapině tamějším krajem a rozdává své smrtící otočky ve stylových zpomalovačkách. Svůj sexy úsměv si drží i při frajerské palbě od boku doběla rozpáleným kuláskem, který na jeho anticky tvarovaném břiše rozehrává nespoutané mexické vlny. Jeho dravý pohled dokáže přivést do varu i fyziologický roztok uvnitř silikonových výplní blonďaté žáby, co se kolem něj dychtivě natřásá celých pět seriálových sezón. Svorně přiznávám, že i já jsem byl v dětství infikován mužným šarmem Lorenza Lamase a s kbelíkem pod televizí se snažil zachytit odkapávající testosteron v naději, že ze mě po aplikaci bude stejný "badass". ()

Ainy 

všechny recenze uživatele

Když to začali vysílat v televizi poprvé, tak si dodnes pamatuju svůj výraz údivu, který se mi rozhostil při úvodní znělce s nádherným chlapem na Harleyi :-) Charismatický, dlouhovlasý renegade mě okouzlil jako snad každou. Bylo velmi příjemné sledovat i Branscomba v jeho jedné z mála kladných rolí, které jsem s ním viděla. Tento seriál nevidím vůbec jako špatný, naopak ... není to vymývač mozků jako některé jiné telenovely, má příjemný děj doprovázený sympatickou hudbou. ()

Reklama

-soch- 

všechny recenze uživatele

Sledoval som tento seriál pár krát na MARKÍZE s ekáckym dabingom a musím uznať, že zvučka tohto seriálu je podľa mňa naozaj vynikajúca úvodná zvučka s komentárom IVANA LACU. Lamasa daboval SKLÁR, Bobbyho MAJESKÝ a tú kočku si dabla PETRA VAJDOVÁ. ()

daEmoNickY 

všechny recenze uživatele

"Zabili mu zenu kterou miloval". Jako malymu se mi to libilo. Davat tomu odpad, kterej si zaslouzi, je stejne jako se smat nocniku. Pekny komentar: Gemini Ty vole, odkdy tady propagujes cizi nazory? Ty nevis co te ucili ve skole o kvazisolipcoidni fluaktaci interpunku? Nojo. Jedina vec, ktere se mi kdysi na odpadlikovi libila byla ta nekonecnost. Pokazde jinak. Pokazde s o spetku jinym scenarem. Nastesti si je promichali, takze jsem mel radost ze jsem to odhalil sam. Pest na oko neni zrovna nejlepsi zpusob filmareni No a to je prave ta druha stranka. Jako ze to je hodne spatne? Ano. Bavilo me hrat si na Rena. Pokazde trosku jinak. To proto jsem sel na iformatiku. Protoze zakladem umele inteligence je zkouseni vsech moznosti. Proto se ji rika umela. Chapu. Takze jsi jako malej skakal, kutalel se vydaval zvuky ktery nezapises zadnou abecedou. Ani japonskou a to je teprv co rict. Jo a celej si ses dycky poslintal Toz sme doma nemeli kecup. Ale, mel sem pocit filmove krve. ()

Jara.Cimrman.jr 

všechny recenze uživatele

"Obviněn z vraždy nyní projíždí krajinou." To bývaly časy, kdy vlasáč Vince alias Reno lovil zločince, policajti zase naháněli jeho a v každém druhé epizodě někdo odhalil jeho krutopřísně utajenou totožnost. Mě to tehdy celkem bavilo, něco jsem se s ním na tom Harleyi najezdil, ale pak mě začal bolet zadek z toho, jak je to pořád na jedno brdo a tak jsem sesedl. Nicméně naivní vzpomínky na vítr ve vlasech, které mě od té doby zbaběle opustily, ty mi zůstanou napořád. ()

Galerie (78)

Zajímavosti (10)

  • Tento a předchozí film (1993) byly v některých případech uvedeny také jako samostatné epizody v seriálu Odpadlík (od r. 1992), a to jako 20., 21. a 22. díl druhé řady. (CANNIBAL)
  • Odpadlík bol svojho času jeden z najsledovanejších seriálov. Súčasne sa vysielal v 100 krajinách po celom svete a bol nadabovaný do 12 jazykov. V tomto smere mu môže konkurovať iba Pobrežná hliadka (od r. 1989). (m.a.t.o.)
  • Lorenzo Lamas (Reno Raines) a Kathleen Kinmont (Cheyenne Phillips) boli v rokoch 1989-1993 manželia. Rovnako bol ženatý s herečkou Shauna Sand (1996-2002). Tá stvárnila v piatich dieloch seriálu postavu menom Lake Bradshaw. (m.a.t.o.)

Reklama

Reklama

Časové pásmo bylo změněno