Reklama

Reklama

Odpadlík

(seriál)
USA, (1992–1997), 78 h 52 min (Minutáž: 42–44 min)

Hrají:

Lorenzo Lamas, Branscombe Richmond, Kathleen Kinmont, Sandra Dee Robinson, Stephen J. Cannell, Larry Manetti, Geoffrey Blake, L.Q. Jones, Shauna Sand (více)
(další profese)

Série(5) / Epizody(110)

Obsahy(1)

Bývalý policista Lorenzo Lamas se stane psancem. Přesto stále bojuje na straně práva a spravedlnosti... (TV Prima)

Recenze (385)

heyda 

všechny recenze uživatele

Reno Reins :-D Boží skladba při úvodních titulkách, fajnový humor a slušné bitky, to vše vystihuje Odpadlíka. Každopádně celkově to nic nového nepřináši a svým způsobem to připomína Walker Texas Ranger. No ale co. Já jsem Odpadlíka jistou dobu sledoval, relaxoval u něj a fandil mu, takže 3 hvězdičky mu dám. ()

drexik 

všechny recenze uživatele

Kdysi jsem ho dost žral, dnes spíš s podivem co jsem na tom viděl. Každý díl je na tom skoro stejně. Reno chytá zločince, někomu pomůže (rozumějme nějaké ženské), ta se do něj zamiluje ale on to nemůže opětovat. Ob díl ho zatknou a zjistí identitu, ale protože vypadá jako dobrej chlap tak ho místní šerif pustí. No a do toho všeho ještě kibicuje parťák Bobby ze sérgou a hlavní nepřítel federál - poručík Dutch. Vypadá to, že mám na odpadlíka spadeno, ale opak je pravdou a když k tomu přidám i pomyslnou nostalgickou slzu tak to mám za 3*. ()

Reklama

Figu 

všechny recenze uživatele

Pamatujete? „Býval dobrým policistou, ale spáchal ten nejhorší hřích, protože svědčil proti zkorumpovaným kolegům. Snažili se ho zabít. Místo toho zabili ženu, kterou miloval. Obviněn z vraždy nyní projíždí krajinou. Psanec, který loví psance. Lovec lidí. Odpadlík.“ Nejlepší akční seriál mýho každýho dne školáka, kdy měl přednost před úkolama z "matiky a čejáku"... Nostalgie za 95% ()

Anderton 

všechny recenze uživatele

Niektoré seriály proste nie sú nadčasové. Ono sa to ani kedysi nedalo pozerať od začiatku do konca, bol to iba taký podmas pri varení, jedení, umývaní riadu a podobne. Z nejakého dôvodu sa tento seriál už skoro ani nereprízuje a niet sa čo diviť. Lorenzo Lamas je typická béčková televízna hviezda minulej dekády, akou bol napr. Kevin Sorbo. ()

Aluska88 

všechny recenze uživatele

Lorenzo Lamas rovná se Odpadlík. A nijak jinak:) Tehdejší seriály nebyly vždy dokonalé, perfektní a hlavně vyumělkované, ale právě proto na ně tolik vzpomínáme. A taky kvůli těm dobrým časům, kdy se člověk staral jedině o to, aby stihl své oblíbené seriály. Kde bychom my, filmoví fanoušci před léty znali výrazy jako "herecký výkon", "scénář", "kamera" či "režie.":) Kde, že. Stačil ovladač a udělané úkoly do školy. Případně obráceně. Vlastně nejdřív byl asi důležitý ten seriál:) Kdybych mohla vrátit čas, tak bych absolutně kašlala na nějaké případné csfd, Youtube či F*ckbook. Minimálně měsíční maraton u staré televize, VHS a nekonečného programu:) "Obviněn z vraždy nyní projíždí krajinou. Psanec, který loví psance, lovec lidí. Odpadlík." ()

Galerie (78)

Zajímavosti (10)

  • Tento a předchozí film (1993) byly v některých případech uvedeny také jako samostatné epizody v seriálu Odpadlík (od r. 1992), a to jako 20., 21. a 22. díl druhé řady. (CANNIBAL)
  • Odpadlík bol svojho času jeden z najsledovanejších seriálov. Súčasne sa vysielal v 100 krajinách po celom svete a bol nadabovaný do 12 jazykov. V tomto smere mu môže konkurovať iba Pobrežná hliadka (od r. 1989). (m.a.t.o.)
  • Černý Hummer H1 ,kterým v seriálu jezdí Bobby Sixkiller (Branscombe Richmond), patřil ve skutečnosti hlavnímu protagonistovi Lorenzu Lamasovi. (korbitch22)

Reklama

Reklama