Reklama

Reklama

Odpadlík

(seriál)
USA, (1992–1997), 78 h 52 min (Minutáž: 42–44 min)

Hrají:

Lorenzo Lamas, Branscombe Richmond, Kathleen Kinmont, Sandra Dee Robinson, Stephen J. Cannell, Larry Manetti, Geoffrey Blake, L.Q. Jones, Shauna Sand (více)
(další profese)

Série(5) / Epizody(110)

Obsahy(1)

Bývalý policista Lorenzo Lamas se stane psancem. Přesto stále bojuje na straně práva a spravedlnosti... (TV Prima)

Recenze (385)

heyda 

všechny recenze uživatele

Reno Reins :-D Boží skladba při úvodních titulkách, fajnový humor a slušné bitky, to vše vystihuje Odpadlíka. Každopádně celkově to nic nového nepřináši a svým způsobem to připomína Walker Texas Ranger. No ale co. Já jsem Odpadlíka jistou dobu sledoval, relaxoval u něj a fandil mu, takže 3 hvězdičky mu dám. ()

Zagi20 

všechny recenze uživatele

Seriál mého mládí. Reno Raines s jeho typickým culíkem a pověstným kopem z otočky, který by mohl konkurovat samotnému Chucku Norrisovi. Auta, motorky, zbraně všechno co jsem jako malý potřeboval k televizní spokojenosti. A hlavně, seriál s pravděpodobně nejlepší úvodní znělkou, která se mi navždy zaryla do paměti. ()

Reklama

Ainy 

všechny recenze uživatele

Když to začali vysílat v televizi poprvé, tak si dodnes pamatuju svůj výraz údivu, který se mi rozhostil při úvodní znělce s nádherným chlapem na Harleyi :-) Charismatický, dlouhovlasý renegade mě okouzlil jako snad každou. Bylo velmi příjemné sledovat i Branscomba v jeho jedné z mála kladných rolí, které jsem s ním viděla. Tento seriál nevidím vůbec jako špatný, naopak ... není to vymývač mozků jako některé jiné telenovely, má příjemný děj doprovázený sympatickou hudbou. ()

Figu 

všechny recenze uživatele

Pamatujete? „Býval dobrým policistou, ale spáchal ten nejhorší hřích, protože svědčil proti zkorumpovaným kolegům. Snažili se ho zabít. Místo toho zabili ženu, kterou miloval. Obviněn z vraždy nyní projíždí krajinou. Psanec, který loví psance. Lovec lidí. Odpadlík.“ Nejlepší akční seriál mýho každýho dne školáka, kdy měl přednost před úkolama z "matiky a čejáku"... Nostalgie za 95% ()

SHI-SHA 

všechny recenze uživatele

"Býval dobrým policistou, ale spáchal ten nejhorší hřích, protože svědčil proti zkorumpovaným kolegům. Snažili se ho zabít. Místo toho zabili ženu, kterou miloval. Obviněn z vraždy nyní projíždí krajinou. Psanec, který loví psance. Lovec lidí. Odpadlík." Stojím si za tím, že tenhle průměrný až podprůměrný seriál měl snad tu nejlepší znělku a úvodní titulky. Dál už žádný klad nevidím, maximálně Renův chopper a Bobbyho Hummer. ()

Galerie (78)

Zajímavosti (10)

  • Černý Hummer H1 ,kterým v seriálu jezdí Bobby Sixkiller (Branscombe Richmond), patřil ve skutečnosti hlavnímu protagonistovi Lorenzu Lamasovi. (korbitch22)
  • Lorenzo Lamas (Reno Raines) a Kathleen Kinmont (Cheyenne Phillips) boli v rokoch 1989-1993 manželia. Rovnako bol ženatý s herečkou Shauna Sand (1996-2002). Tá stvárnila v piatich dieloch seriálu postavu menom Lake Bradshaw. (m.a.t.o.)
  • Tento a předchozí film (1993) byly v některých případech uvedeny také jako samostatné epizody v seriálu Odpadlík (od r. 1992), a to jako 20., 21. a 22. díl druhé řady. (CANNIBAL)

Reklama

Reklama