Reklama

Reklama

Odpadlík

(seriál)
USA, (1992–1997), 78 h 52 min (Minutáž: 42–44 min)

Hrají:

Lorenzo Lamas, Branscombe Richmond, Kathleen Kinmont, Sandra Dee Robinson, Stephen J. Cannell, Larry Manetti, Geoffrey Blake, L.Q. Jones, Shauna Sand (více)
(další profese)

Série(5) / Epizody(110)

Obsahy(1)

Bývalý policista Lorenzo Lamas se stane psancem. Přesto stále bojuje na straně práva a spravedlnosti... (TV Prima)

Recenze (385)

swamp 

všechny recenze uživatele

Navždy v našich dětských srdcích - Lorenzo Lamas býval dobrým policistou, ale spáchal ten nejhorší hřích, protože svědčil proti zkorumpovaným kolegům. Snažili se ho zabít - místo toho zabili ženu, kterou miloval. Obviněn z vraždy nyní projíždí krajinou... psanec, který loví psance... lovec lidí - ODPADLÍK! ()

fleker 

všechny recenze uživatele

s tím honzou čenským jako psancem na motorce to vopravdu trochu přepískli ,,,je to stejně úsměvný, jako když tarzana daboval daniel dítě...včera se mě jeden takovej lovec lidí pokoušel předjet ve stokilometrový rychlosti a štrejchnul mě přitom do lejtka....následně jsem použil můj oblíbený prstoklad a přidal jako pozdravení ZHEBNI TY Č**ÁKU JEDEN ZAPAŘENEJ, VOLE a hned za zatáčkou PRDHO a sejmul ho kombík :)...tak sem zastavil a koukal na ten koncert,,,,z kombíku vyběh takovej padesátiletej pupkáč a řítil se k tý hordě skroucenýho masa.....vedle mě stála nějaká mamina asi s šestiletým prckem za ruku...MAMÍIIIII , CO MU TO TEN PÁN DĚLÁ........TO NIC KUBO, ON MU ZACHRAŇUJE ŽIVOT.......A OPRAVDU? , otáčí se to hloupé dítě ke mě , aby si ověřilo máminu verzi HM, povídám .... A NEBO SE PROSTE JENOM LÍBAJ ()

Reklama

MATADOR 

všechny recenze uživatele

"Býval dobrým policistou, ale spáchal ten nejhorších hřích, protože svědčil proti zkorumpovaným kolegům,snažili se ho zabít, místo toho zabili ženu kterou miloval,obviněn z vraždy nyní projíždí krajinou, psanec ,který honí psance! Lovec lidí!! ODPADLÍK!!! " Zajímavé tak akorát pro hlavního představitele Lorenza "Reno Raines" Lamas a pro Branscomba "Bobbyho 6Killera" Richmonda. ()

katmandzoo 

všechny recenze uživatele

Reno Raines alias Wins Black sa rozhodne po zavraždení jeho milovanej, vziať spravodlivosť do vlastných rúk a ako bývalý policajt, na ktorého je vydaný zatykač, s pomocou svojho partnera Bobbyho uteká na motorke pred slobodou a je vždy pripravený zasiahnuť tam, kde číha zlo a kde to ľudia potrebujú.. ()

Dragoni 

všechny recenze uživatele

Další z akčních seriálů mého dětství (a nejen mého), který se nesmazatelně zapsal do mojí paměti, ... neohrožený bojovník silnic vyráží za nastolením spravedlnosti, hnán pomstou a odhodláním na svém Harley-Davidson. Parádní znělka. Lepší než Walker a přitroublá Kobra 11, ve svojí době 90. let měl Odpadlík to správné osobité kouzlo a i přes mizerný scénář a stále se dějově donekonečna omývající díly rád po dlouhé době podívám na Odpadlíka. Býval dobrým policistou, ale spáchal ten nejhorší hřích, protože svědčil proti zkorumpovaným kolegům. Snažili se ho zabít. Místo toho zabili ženu, kterou miloval. Obviněn z vraždy nyní projíždí krajinou. Psanec, který loví psance. Lovec lidí. Odpadlík. 60 % ()

Galerie (78)

Zajímavosti (10)

  • Odpadlík bol svojho času jeden z najsledovanejších seriálov. Súčasne sa vysielal v 100 krajinách po celom svete a bol nadabovaný do 12 jazykov. V tomto smere mu môže konkurovať iba Pobrežná hliadka (od r. 1989). (m.a.t.o.)
  • Hlavného záporáka, Donalda "Dutcha" Dixona, si zahral autor a producent seriálu Stephen J. Cannell. (m.a.t.o.)
  • Motocykel, na ktorom jazdí Reno Raines, je Harley-Davidson 1340 Springer Softail z roku 1989. Jeho majiteľom je Lorenzo Lamas. (m.a.t.o.)

Reklama

Reklama