Reklama

Reklama

Odpadlík

(seriál)
USA, (1992–1997), 78 h 52 min (Minutáž: 42–44 min)

Hrají:

Lorenzo Lamas, Branscombe Richmond, Kathleen Kinmont, Sandra Dee Robinson, Stephen J. Cannell, Larry Manetti, Geoffrey Blake, L.Q. Jones, Shauna Sand (více)
(další profese)

Série(5) / Epizody(110)

Obsahy(1)

Bývalý policista Lorenzo Lamas se stane psancem. Přesto stále bojuje na straně práva a spravedlnosti... (TV Prima)

Recenze (385)

heyda 

všechny recenze uživatele

Reno Reins :-D Boží skladba při úvodních titulkách, fajnový humor a slušné bitky, to vše vystihuje Odpadlíka. Každopádně celkově to nic nového nepřináši a svým způsobem to připomína Walker Texas Ranger. No ale co. Já jsem Odpadlíka jistou dobu sledoval, relaxoval u něj a fandil mu, takže 3 hvězdičky mu dám. ()

Aluska88 

všechny recenze uživatele

Lorenzo Lamas rovná se Odpadlík. A nijak jinak:) Tehdejší seriály nebyly vždy dokonalé, perfektní a hlavně vyumělkované, ale právě proto na ně tolik vzpomínáme. A taky kvůli těm dobrým časům, kdy se člověk staral jedině o to, aby stihl své oblíbené seriály. Kde bychom my, filmoví fanoušci před léty znali výrazy jako "herecký výkon", "scénář", "kamera" či "režie.":) Kde, že. Stačil ovladač a udělané úkoly do školy. Případně obráceně. Vlastně nejdřív byl asi důležitý ten seriál:) Kdybych mohla vrátit čas, tak bych absolutně kašlala na nějaké případné csfd, Youtube či F*ckbook. Minimálně měsíční maraton u staré televize, VHS a nekonečného programu:) "Obviněn z vraždy nyní projíždí krajinou. Psanec, který loví psance, lovec lidí. Odpadlík." ()

Reklama

tranquill 

všechny recenze uživatele

"Myslím, že lidem by vraždy procházet neměly!" Silná slova, akce, bojové scény, romantika a především krásné dívky se táhnou každým dílem. Seriál je naprosto jednoduchý, postavy jsou jen černé a bílé, logika není důležitá. Já si chtěl seriál po 20 letech oživit a chvíli mi trvalo, než jsem to akceptoval. Ale nakonec to beru jako oddychovku a za tu spoustu hezkých holek hvězda navíc. No jo, Renno/Lorenzo byl "danger fucker" :-)) ()

CheGuevara 

všechny recenze uživatele

Lorenzo Lamas se prohání napříč Amerikou na Harleyi a chytá zločince všeho druhu, ač on sám je hledán policií za vraždu, kterou nespáchal. Kdyby mě to někdo takhle teď převyprávěl udělal bych si hned obrázek o tomhle béčkovém seriálu. Ale ejhle ono to není až tak špatné. No z dnešního hlediska asi je, ale tehdy jsem to hltal. Vykrádá všechny ty béčkové příběhy až do morku kostí, vězeňské drama, lov lidí skupinou zbohatlíků atd. Koukat se na to dalo, a když to začal zlehčovat i Sixkillerův tým, celé to nakonec bylo bez příznaků kocoviny. Po pár sezonách se celý námět a příběh notně omlel a už tvůrci neměli, kde brát. Právě proto se i zde objevilo pár ohavností typu, Odpadlík na divokém západě nebo Odpadlík vzpomíná a rekapituluje. "Renegade" ovšem k tomu všemu má ještě úžasnou znělku a dobře odvedený dabing, což dělá z tohoto seriálu další hřích z mládí, na který bych se klidně podíval i dnes. ()

katmandzoo 

všechny recenze uživatele

Reno Raines alias Wins Black sa rozhodne po zavraždení jeho milovanej, vziať spravodlivosť do vlastných rúk a ako bývalý policajt, na ktorého je vydaný zatykač, s pomocou svojho partnera Bobbyho uteká na motorke pred slobodou a je vždy pripravený zasiahnuť tam, kde číha zlo a kde to ľudia potrebujú.. ()

Galerie (78)

Zajímavosti (10)

  • Tento a předchozí film (1993) byly v některých případech uvedeny také jako samostatné epizody v seriálu Odpadlík (od r. 1992), a to jako 20., 21. a 22. díl druhé řady. (CANNIBAL)
  • Hlavného záporáka, Donalda "Dutcha" Dixona, si zahral autor a producent seriálu Stephen J. Cannell. (m.a.t.o.)
  • Odpadlík bol svojho času jeden z najsledovanejších seriálov. Súčasne sa vysielal v 100 krajinách po celom svete a bol nadabovaný do 12 jazykov. V tomto smere mu môže konkurovať iba Pobrežná hliadka (od r. 1989). (m.a.t.o.)

Reklama

Reklama