Reklama

Reklama

Odpadlík

(seriál)
USA, (1992–1997), 78 h 52 min (Minutáž: 42–44 min)

Hrají:

Lorenzo Lamas, Branscombe Richmond, Kathleen Kinmont, Sandra Dee Robinson, Stephen J. Cannell, Larry Manetti, Geoffrey Blake, L.Q. Jones, Shauna Sand (více)
(další profese)

Série(5) / Epizody(110)

Obsahy(1)

Bývalý policista Lorenzo Lamas se stane psancem. Přesto stále bojuje na straně práva a spravedlnosti... (TV Prima)

Recenze (385)

lekr 

všechny recenze uživatele

Když jsem neměl co dělat, tak jsem se na to koukal. Je to sice jen průměrný akční seriál, ale apoň se snaží odlišit od tuctových detektivek celkem originální, i když v některých epizodách kolísající záplětkou. Lorenzu lamasovi, i když není žádnej borec, role sedla a ostatním hercům taky. Jen škoda toho velkého množství dílů. Ty poslední byly už hodně zbytečné.... ()

Aluska88 

všechny recenze uživatele

Lorenzo Lamas rovná se Odpadlík. A nijak jinak:) Tehdejší seriály nebyly vždy dokonalé, perfektní a hlavně vyumělkované, ale právě proto na ně tolik vzpomínáme. A taky kvůli těm dobrým časům, kdy se člověk staral jedině o to, aby stihl své oblíbené seriály. Kde bychom my, filmoví fanoušci před léty znali výrazy jako "herecký výkon", "scénář", "kamera" či "režie.":) Kde, že. Stačil ovladač a udělané úkoly do školy. Případně obráceně. Vlastně nejdřív byl asi důležitý ten seriál:) Kdybych mohla vrátit čas, tak bych absolutně kašlala na nějaké případné csfd, Youtube či F*ckbook. Minimálně měsíční maraton u staré televize, VHS a nekonečného programu:) "Obviněn z vraždy nyní projíždí krajinou. Psanec, který loví psance, lovec lidí. Odpadlík." ()

Reklama

Zagi20 

všechny recenze uživatele

Seriál mého mládí. Reno Raines s jeho typickým culíkem a pověstným kopem z otočky, který by mohl konkurovat samotnému Chucku Norrisovi. Auta, motorky, zbraně všechno co jsem jako malý potřeboval k televizní spokojenosti. A hlavně, seriál s pravděpodobně nejlepší úvodní znělkou, která se mi navždy zaryla do paměti. ()

MickeyStuma 

všechny recenze uživatele

Ve své době vynikající akční seriál, který ničím nijak nevynikal. Co díl, to napínavé řešení zapeklitých případů a ještě přitom pátrání po komplotu a vrahovi milované. Bohužel, každým dílem ale kvalita klesala. Největší rána byla, když se zcela bez vysvětlení vytratila sestra Bobbyho Sixkillera Cheyenne Phillipsová. Nejdříve jako někam odjela a záhy už tam byla jiná. Bulvár ví, že představitelkou byla Lamasova životní partnerka Kathleen Kinmontová, se kterou se během natáčení rozešel a tak odešla i ze seriálu. Tvůrci to ale mohli alespoň nějak vysvětlit. I po letech se však dá na toto dílo, hlavně na první sérii, dívat a i spolu s vypravěčem si odříkávat pravidelný text o psanci, který loví psance. ()

swamp 

všechny recenze uživatele

Navždy v našich dětských srdcích - Lorenzo Lamas býval dobrým policistou, ale spáchal ten nejhorší hřích, protože svědčil proti zkorumpovaným kolegům. Snažili se ho zabít - místo toho zabili ženu, kterou miloval. Obviněn z vraždy nyní projíždí krajinou... psanec, který loví psance... lovec lidí - ODPADLÍK! ()

Galerie (78)

Zajímavosti (10)

  • Lorenzo Lamas (Reno Raines) a Kathleen Kinmont (Cheyenne Phillips) boli v rokoch 1989-1993 manželia. Rovnako bol ženatý s herečkou Shauna Sand (1996-2002). Tá stvárnila v piatich dieloch seriálu postavu menom Lake Bradshaw. (m.a.t.o.)
  • Tento a předchozí film (1993) byly v některých případech uvedeny také jako samostatné epizody v seriálu Odpadlík (od r. 1992), a to jako 20., 21. a 22. díl druhé řady. (CANNIBAL)
  • Hlavného záporáka, Donalda "Dutcha" Dixona, si zahral autor a producent seriálu Stephen J. Cannell. (m.a.t.o.)

Reklama

Reklama