Reklama

Reklama

Obsahy(1)

"Pan Tau", řada 2, 10/13. Dalo se čekat, že Alfonsovy meteorologické úspěchy vzbudí pozornost. Gangsterská banda zahájila hon na rosničku Jůlinku, neboť tuší, že ona je pravou příčinou Alfonsova úspěchu a mohla by jim vydělat spousty peněz. Nic netušící Alfons (O. Šimánek) jejich nástrahy neprohlédne, o Jůlinku přijde a jako úspěšný meteorolog končí. (Česká televize)

(více)

Recenze (12)

fimler

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Asi hodně dobrý díl ale né kvůli němu má tolik hvězdiček, protože si myslím že čtvrtka co to viděla dala o pár hvězdiček navíc jenom kvůli obsazení takže tento díl by byl bez Bohdalky(nesnáším ji!),Menšíka a mnoho dalších úplně ztracený. ()

blackrain 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Pan Tau nám trošku zabrousil do sci-fi žánru. Taková zajímavá věcička by se určitě hodila i dnes. Ovšem, muselo by se to používat jen v dobrém úmyslu. Neuškodilo by, kdyby se pár lidí alespoň na čtvrt hoďky prospalo. Někteří tuto věcičku ani nepotřebují. Bohatě postačí, když někdo mele nesmysly. Pak šlofík příjde úplně sám a fotečka taky. ()

Yarwen 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Alfons coby mistr předpovědi počasí září, což ale vytváří závist jeho kolegů. Rovněž se o jeho úspěch začíná zajímat italská mafie. Nikdo ovšem dlouho netuší, že středobodem všeho je rosnička Jůlinka... (61%) ()

Ozzy2 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Tenhle díl je příšerně debilní, stačilo, aby Bláha mluvil normálně a bylo by to lepší.Když se to neumí, tak se nemá takhle hloupě blábolit-skatula, skatula..strašný.Ale chápu, je to pro ,malé děti, těžké to hodnotit v mém věku ()

Reklama

Reklama