Reklama

Reklama

Na společné večeři se sejde několik párů a po pár sklenkách se rozhodnou, že svoje telefony položí na stůl a všechny zprávy, vzkazy i telefonáty budou ten večer sdílet. Zprávy se přečtou nahlas, hovory budou nahlas. Vždyť o nic nejde, bude zábava. Jenže právě naši chytří a mobilní kamarádi o nás vědí úplně všechno, znají naše tajnosti, druhé životy, drobné lži, milenky i milence. Nevinná hra se nejdříve vyvíjí jako báječná legrace, pak ale začnou chodit zprávy, které se svými partnery či přáteli raději nesdílíte. Rozjede se série šílených situací a trapasů, někomu u stolu bude nepříjemně horko a brzo bude horko úplně všem. Odejdou domů partnerské páry, které přišly, nebo budou v jiném složení nebo budou po večeři všichni single? (Bontonfilm)

(více)

Videa (3)

Trailer 3

Recenze (183)

Autogram 

všechny recenze uživatele

Po origináli som v krátkom čase videl aj česko-slovenskú verziu a bol som spokojný, a tak som neodolal aj nemeckej. No a znovu som spokojný a sám sa čudujem, ako dokážem so záujmom pozerať znovu to isté. Asi to svedčí o kvalite predlohy a každý tvorca do toho dá niečo svojho, aj herci boli sympatickí, aj ten nový záver má niečo do seba. –––– Želali ste si niečo? – Aby to všetko bolo na niečo dobré. Aby pravda nebola zbytočná. ()

Arsenal83 

všechny recenze uživatele

Kopírka vynikajúceho filmu, kde v podstate nič nebolo menené, a tak nešlo nič pokaziť, až na jedno. V talianskej verzii hrá 17-ročná pubertiačka a tej dal otec kondómy. Ok, ale v nemeckej verzii sa bavíme o 14-ročnom decku a dokonca to nikomu naokolo nevadí. To je v Nemecku nejaký nový štandard? U nás by ešte aj predseda parlamentu Boris Kollár píše slečnám až od 15 rokov a slušný chlap by pri čo len i zmienke, že jeho 14 dcéru obrába nejaký chlapec alebo muž zošedivel a bral by guľovnicu. V Reichu majú pedofili asi raj. ()

Reklama

Ryuuhei 

všechny recenze uživatele

Tento film je příkladem, jak dokáže německá kinematografie vyprodukovat vážně zajímavé a dobře zpracované nápady. Zde téma večeře party přátel a nápad okrýt všechna tajemství tím, že si navzájem čtou přijaté zprávy. Jasně, realisticky není úplně možné, aby se v jeden večer provalilo tolik nevěr, orientací, atd. Už jen proto, že přece nemohou všem náraz chodit zprávy jak o závod. Ale v rámci tohoto snímku to funguje, představitele člověk dostatečně pozná, udělá si k nim i nějaký ten vztah, potažmo názor, a je pak jednodušší vnímat váhu jejich vzájemného přátelství, ale i zášti, nepochopení, či přijetí i přes životní chyby. Film jsem si užil, pobavil jsem se skvělým humorem, ale i dramatickou stránkou, která postupem času příjemně a přirozeně gradovala. Prezentace atraktivního nápadu zde vyšla na jedničku! ()

Lachtaan 

všechny recenze uživatele

Nejsilnější jádro veleúspěšné trilogie Fakjů pane učiteli je zpět v další nevyhnutelné předělávce neuvěřitelně poutavých italských Naprostých cizinců a třebaže je kopíruje ve většině scén až okázale přesně, já se znovu výborně bavil, hážu za hlavu všechna srovnávání a právě proto, že mám tak blízko k Elyasovi "Zekimu" M'Barekovi i oběma dámám, se kterými nás provedl už předchozí Borovou sérií, tak jsem si další přírůstek do rodinky mých oblíbených konverzaček náramně užil. Už teď se těším na Dagtekinův další kousek. ()

octopuska 

všechny recenze uživatele

Tohle se moc povedlo a obsazení nemohlo být lepší. Konverzační lahůdka a musím hned vzpomenout na Vorname, protože to je ještě o fous lepší. Škoda, že nešlo také do kin. Vyvolená rasa má jeden lepší zářez do pažby, jak druhý. Elyas a Florian jsou na vrcholu sil a hrají, jak o život. Nebojí se žádného žánru a v Německu plní kina o sto šest. Tuhle telefonní taškařici, by si měl zahrát každý se svým okruhem blízkých přátel a asi by se nestačil divit, co by vyplulo na povrch za průsery. V kině je to paráda a dabing povedený, ale v originále je to ještě lepší. Ta konverzačka v němčině prostě nemá chybu. Všichni mají velmi příjemné hlasy, takže to lahodí ouškám. ()

Galerie (26)

Zajímavosti (3)

  • Po závěrečných titulcích následují nepovedené scény z filmu. (ČSFD)

Reklama

Reklama