Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Při budování nejdokonalejší věznice v Antarktidě se z podzemních prostor nečekaně dostane prehistorický plaz a začne ohrožovat vše živé kolem sebe. Všichni se rozhodnou z věznice uprchnout a zatím propustit vězně, aby sloužili jako obrana. Jenže obrovského netvora nelze zastavit... Ve vězení pro největší zločince na světě - v Novém Alcatrazu v Antarktidě - skupina trestanců vykope údajně mrtvého prehistorického netvora, který není až tak mrtvý. A ten teď začne všechny brutálně zabíjet. Přežijí jen dva bývalí přátelé, kteří se pokusí obrovského prehistorického hada zastavit. (oficiální text distributora)

(více)

Recenze (57)

MM_Ramone 

všechny recenze uživatele

Na území Antarktídy postavili medzinárodnú super zabezpečenú väznicu. Majú tam byť izolovaní najväčší a najnebezpečeneší zločinci z celej Zeme. Vďaka najmodernejším technológiam a krutým klimatickým podmienkam je tento objekt považovaný za dokonalé väzenie z ktorého sa nedá uniknúť. Má to byť nový aktický Alcatraz. Lenže počas dokončovacích prác sa hlboko pod ľadom prebudí obrovský prehistorický had, ktorý začne zabíjať personál, väzňov i členov záchranného teamu. * ()

Snagleo 

všechny recenze uživatele

Já jsem člověk, který filmy nikdy neodsuzuje podle hodnocení. Stejně tak tomu bylo i u tohoto. Příběh vypadal docela zajímavě a tak jsem si řekl, že bych si to mohl pustit. Sice 15% a místo mezi nejhoršími filmy nevypadá hezky, ale dal jsem tomu šanci. Občas mám chuť vypnout a kouknout na špatný film. No......to hodnocení mluví asi za vše. Celý ten příběh je sice docela zajímavý, ale špatně zobrazený. O grafické stránce ani nemluvím, ale ta k filmům podobného typu prostě patří, takže asi nemá cenu komentovat. Nejhorší jsou však dialogy, které se jednoduše nedají skoro vůbec poslouchat. Postavy (které jsou mimochodem úplně normální a skoro ničím zajímavé) mezi sebou vedou tak trapné a stupidní rozhovory, že to až bolí. Já ale dokážu i na špatně věci najít něco dobrého a i u tohoto jsem něco málo (opravdu málo) našel. Příběh je, když přehlédnu jeho zobrazení, fajn (docela). Film je i místy celkem napínavý. Tímto to vše dobré končí. Asi se najdou horší filmy, , ale to nic nemění na tom, že Únik z Alcatrazu je dost špatný film. 20% a to jsem ještě hodnej.... ()

Reklama

Juto 

všechny recenze uživatele

Ďalší klinec do rakvy filmu kariéry Deana Caina! Tento lacno vyzerajúci zbytočný sci-fi thriller hrá Dean Cain ako veľmi nepresvedčivého geológa uväzneného spolu so svojou kolegyňou geologičkou a niekoľkými nebezpečnými väzňami vo futuristickom väzení, ktorí bojujú s 8-metrovým hadom na odľahlej časti južného pólu. 1/10 ()

korbitch22 odpad!

všechny recenze uživatele

má vůbec tyhle filmy cenu komentovat?nebo spíš,má cenu tyhle filmy vůbec natáčet?velice hloupoučké dialogy,příšerné efekty,herci jak z ústavu pro mentálně retardované,plus totalně na hlavu postavený děj.tyhle filmy se řadí na to nejspodnější dno filmového žánru.hned kousek nad ním se krčí steven seagal a jeho brutální:-) novodobé akční ságy. ()

RypavaDvojka 

všechny recenze uživatele

Inu, nature horory já rád a velkej had, to jsem si nemohl nechat ujít. Začátek vcelku šel, ale pak od příletu těch dvou paleontologů se film začal strašně vléct. Velitel věznice měl scénář na facku a film začal ztrácet. Konec to jen úplně zabil. Po slibném začátku, kde jsem očekával takových 50%, spadl na slabých 20% a ještě může být rád. ()

Galerie (9)

Zajímavosti (1)

  • Fïlm se natáčel v Santa Claritě v Kalifornii. (rafix)

Reklama

Reklama