Reklama

Reklama

VOD (1)

Obsahy(1)

Dva největší a nejhrůznější predátoři se střetávají v akci bitvě plné jedu z jejich zubů. Gigantický hroznýš se dostane na svobodu a FBI musí vypustit stejně velkého škrtiče, aby ho sledoval a chytil. Navíc se skupina bohatých lovců hledajících nebezpečí a zábavu pokouší hroznýše získat pro sebe! (Bontonfilm)

Recenze (56)

hippyman 

všechny recenze uživatele

samozřejmě naprostá slátanina, z níž stojí za zmínku snad jen plakát (značně zavádějící, jelikož vlastně nic z toho, co je na něm, ve filmu prakticky nenajdete), ambiciózní slizounek reportér, strategické popelářské oranžové vesty lovců na maskáčích a dotkorčiny blonďaté implantáty za deset mega... odplaz se, kdo můžeš! 20%. [6. PFF Čakovická Be(´)čka] ()

Pecival odpad!

všechny recenze uživatele

Nebýt nasvalených, ultra macho tvrďáků a relativně hezkých (rámcově odhalených) slečen, posílal bych film do horoucích pekel. Takto mu dám jenom odpad :) Až na pár nesmyslných scén (převážně v začátku), jako je příchod hlavního lovce s kuší a následná spomalovčka celé party tvrdých chlapců, je to bohužel neskutečně nudné a není se ani nad čím pošklebovat. Takže jediným světlým bodem zůstáva hlavní "záporák" mafoš, který si na konci s gustem roztrhne triko, ukáže vypracovaný pekáč buchet a ..... zařve :) ()

Reklama

igi B. odpad!

všechny recenze uživatele

Hady hady dohromady, jedny jedný bloncky vnady... No tak co toto teda je? :-o . . . Sssssnad bizarní béčko vs. potroublá pitomost - nebo že by bezduchost vs. parodie - či dokonce nakonec blbost vs. pičovina... (?!?) . . . Dosti do hadů ;-)... A, B, i C je asi správně. A když tak jen tak ještě tedy blondýna vs. pošuk... I když zpočátku se film rozjíždí (obsahem ale i formou) jako docela zábavně svižná béčková parodie s jakýmsi genrovým mixem nadsázky a semtam i podařenou suchou hláškou, postupem času se rychle promění v neskutečně topornou snahu o akci a křečovitě skončí jako nějaký ten v hadí polévce vyvařený slizajs blivajs páně Ssssimandla čí kýho hada... :-( . . . Doktorka Blondeena Blonckovská má sice nepochybně rozkošnou pus(sy)inku i sladká kukadla a háďátka jsou správně plastelínová a mají směšná kukadla, leč ve výsledku se pak všechny postavy chovají (než skonají) neskonale imbecilně a hromada laciných a ne zcela povedených >speciálních< efektů se kupí v neschopnosti tvůrců to celé včas stopnout, do mrtě sestříhat a v prozření za neustálého míchání to i s hady bez hádání vylít do hajzlu... Tenhle kousek je prostě ryzí >odpadoffka< a nezachrání to ani asi nejpovedenější (i na film tohoto ražení vskutku pikantně ujetá ;-) scénka s hadím jazykem v kundičce na zadním sedadle auta se miliskující slečny (s do obrazu vloženým dramatickým podtitulkem "4 miles outside Philadelphia"! :--) poté, co plíživec sežral jejího milého a tato samozřejmě (!) nic netuše (!!) se i nadále oddává (!!!) dosud nepoznané slasti (8-P), aby nakonec i ona sama skončila jako sousto... ;-) Hu!!! . . . Co dodat? Tož tak teda ajta krajta a hroznejše slizejše... :o))) - - - - - (Poprvé viděno 7.9.2008 na dvd, komentář sssssde jako čtrnáctý - 7.9.2008) ()

Dubro 

všechny recenze uživatele

Okúzľujúci a sofistikovaný snímok pojednávajúci o boji medzi kusom modrého plastu ( rozumej "pytón" ) a kusom hnedého plastu ( rozumej "boa" ) za účasti vojska, polície, inteligentnej prsnatej blondíny, vedca nadčloveka a odvážnych lovcov, ktorý vám určite rozšíri obzor o mnoho nových skúseností, pokiaľ to však nevypnete v 27 minúte. ()

Prochy38 odpad!

všechny recenze uživatele

Tak tohle byl hodně špatný vtip. Naštěstí jsem s tím počítal a jen jsem byl zvědavý. Tento snímek je výsměch filmu, armádě, herpetologům a herpetologii. Nepochopitelné řešení situací, nepochopitelné všechno. Dal bych hvězdičku za pěkné ženy (A. Boris je fakt kus), ale to bych filmu moc lichotil. Tohle ani B-čko nebylo. Zlatá Anakonda s J.Lo... Zhnusen tím, jak někoho může jen napadnout, něco takového natočit. ()

Galerie (14)

Reklama

Reklama