Reklama

Reklama

Mařenka a Jeníček v lese hrůzy

  • USA Gretel & Hansel
Trailer 2

VOD (1)

Kdesi daleko v zemi pohádek vede mladá dívka svého malého bratra do temného lesa. Zoufale shání jídlo i dřevo. Narazí ovšem na děsivé ztělesnění zla. (Filmbox)

Videa (2)

Trailer 2

Recenze (184)

Jaro.Krafcik 

všechny recenze uživatele

Chápem že film nebol v kinách, keďže je vírus, tak sme si ho dali zase oddelene s veľkým fanúšikom, ktorého som nachvilku predbehol v počte hodnotení. Janko a Marienka, ich príbeh pozná skoro každý. Herečka z IT sa dala aj jej menší brat. Film je priemerný. No tých 50% má, že sa v ňom nič neudeje? To asi pozerali komentujúci iný film. Temný vizual ale treba pochváliť. Išlo o netradičné prevedenie, také mierne psycho. 3* ()

HorrFi 

všechny recenze uživatele

Pohádka o Jeníčkovi a Mařence byla v dětství jedna z mejch nejoblíbenějších, takže jsem byl na tohle dílo hodně zvědavej, ale bez ohledu na zdejší hodnocení je to pro mě zklamání.. film má pěknej vizuál, ale z hororovýho žánru tam toho bylo podle mě pramálo, je to spíš fantasy a z thrilleru tam toho taky moc nebylo, tohle mohlo dopadnout prostě líp už jenom protože tuhle pohádku slyšel téměř každej.. ()

Reklama

Makky 

všechny recenze uživatele

Ťažký náraz a precitnutie... to tak človek dopadne, keď uverí traileru. Technická stránka filmu je prvotriedna a Lillis sa usilovne snaží zaujať v inak nikam sa neposúvajúcom príbehu dvoch súrodencov, ktorí zažívali pre diváka najzaujímavejšie situácie úvodných niekoľko minút, kým sa dostali k osudovej chalúpke. Odvtedy všetko smeruje len k finále, ktoré nestojí za tých 87 minút. Striga absolútne nevyužitá. Sklamanie. ()

Arsenal83 

všechny recenze uživatele

Lovci čarodejníc neboli vďaka Gemme Arterton ani zďaleka hororom. Ani tu si na hororové chúťky nenapravíme, skôr je to taká rozprávka podľa skutočnej udalosti? Tak to niekedy vyzerá. Takže ako horor síce nové prevedenie Gréty a Hajzla neuspeje, ale ako alternatíva k rozprávke podľa mňa celkom áno. Takže slušný priemer. ()

lykan9 

všechny recenze uživatele

Mařenka a Jeníček v lese hrůzy je velice zvláštním a podmanivým zpracováním klasické pohádky opředený nádhernou kamerou a uhrančivým použitím zvuky. Pokud se divák do ledování ponoří, tak v něm film přiměje použít nejen zrakový a sluchový smysl, ale i ty ostatní, kdy máte pocit, že i cítíte a dotýkáte se toho, co je vám prezentováno. Tento film je spíše uměleckým dílem a rozhodně není nejen pro každého diváka, ale ani pro každého fandu hororu. Přesto pokud vydržíte a ponoříte se do příběhu, tak i když tento horor nenabízí žádné lekačky nebo litry krve, tak máte pocit mrazení. Jednu velkou chybu však tento film má a tím je mladý protagonista Samuel Leakey, jehož mizerný a protivný výkon, mě doslova vytrhával ze zaujetí celku a kvůli němu jsem si celý film nemohl užít tak, jak by si zasloužil. A je to velká škoda, protože jen kvůli němu jsem nucen hodnocení snížit, protože jeho přičiněním jsem měl po celou dobu sledování i drobný pocit, že je něco špatně. ()

Galerie (26)

Zajímavosti (1)

Reklama

Reklama