Reklama

Reklama

Bliss

(festivalový název)
Trailer 1

Obsahy(1)

Kreatívna maliarka Dezzy (Dora Madison) zažíva ťažké obdobie, keďže sa jej minuli nápady pre jej obrazy a jej agent potrebuje, aby svoju prácu čo najskôr dokončila. Rozhodne sa pomôcť svojej fantázii zakázanými látkami, ale postupne začína čoraz viac upadať do svojich halucinogénnych snov a prestáva byť schopná rozoznať čo je skutočné a čo nie. (Marceloo)

(více)

Videa (2)

Trailer 1

Recenze (48)

Kudly4 

všechny recenze uživatele

Vůbec mi to nesedlo a nebavilo. Hlavní postava (ošklivá) celou dobu jenom fetuje, blikání mi vadilo, hraje otřesná hudba, ostatní postavy taky otřesný, celé je to takový hnusný, feťácký. Půl hodiny před koncem dojde na slušný masakr, ale už jsem byl natolik otrávený, že ani to Gore už nepomohlo. (34. hodnocení) ()

ricci.s 

všechny recenze uživatele

Príbeh o maliarke feťáčke, ktorá dokáže maľovať iba vtedy, keď si poriadne šľahne. A keď sa tak stane, krv strieka na všetky strany a ja skáčem od radosti. Zatiaľ najkrvavejší horor tohto roka, a pravdepodobne aj ťažko prekonateľný. Tu sa v mojich očiach môže skryť aj taký preceňovaný Climax, ktorý mi sem tam behal po rozume - akurát, zatiaľ čo ten oblboval iba tanečkami, tento sa brutalitky nebojí. Pre mnohých to bude sračka pre duševne chorých, pre mňa istý článok do tohtoročnej TOP 10 (aj keby sa to ocitlo v čiernych číslach). ()

Reklama

JFL 

všechny recenze uživatele

Skvěle natočená a stylově vtahující podívaná je stejně jako všechny metalácké horory, které se berou tuze vážně, zároveň tuze směšná. Naštěstí na rozdíl od v mnoha ohledech podobného "The Devil's Candy" může být výsměch součástí po všech stranách intenzivního diváckého zážitku. Sebezahleděný mýtus o rozervané umělkyni a její velkolepé vizi se prolíná s hyperstimulující antitezí "Přežijí jen milenci" a tupě přízemní variací na Ferrarovu "Závislost", což je jako celek střídavě otravné i sympatické. Ale právě když se člověk přenese přes nesnesitelnost hlavní postavy a s ní provázaný étos celého díla, může to být zábavná jízda i pokud nepatříte do zjevné cílové skupiny, která film bude brát jako stvrzení vlastní výjimečnosti a nepochopenosti. Black Panther by řekl "evacuate all logic, engage all senses and next time get this man a proper screenplay," protože Begos je viditelně perfektní filmař, který by konečně měl přestat jen kopírovat své oblíbené vzory - byť to dělá úchvatně. ()

Goldbeater 

všechny recenze uživatele

Bliss je film, u něhož bych uvítal možnost vypnout dialogovou stopu a ponechat jen ostatní zvuky a hudbu. Ono totiž poslouchat od začátku do konce neustálé fuckování a všemožné stěžování sice hezké, ale extrémně nesympatické hlavní „hrdinky“ (Dora Madison) hodně rychle začne štvát. Nemluvě o tom, že kromě jejích nočních eskapád zde moc děje nenajdete. Pro mě jde o čistě vizuální gorefest, jehož výrazná barevná stylizace v kombinaci s až groteskním násilím a četnými proudy krve dokáží uspokojit zrak hororového diváka, nicméně mozek u toho raději co nejrychleji vypněte. ()

Flipnic-RE 

všechny recenze uživatele

Jo tak tohle byl nádhernej film!! Parádní věc ... wooowww!!! U toho mi bylo fakt skvěle... Jako je to hodně intenzivní. Krásná nádherná sexy Dora Madison chlastá, fetuje, šuká, ...a maluje fakt hezkej obraz. A tak furt dokola, hlavně teda fetuje. Ukazuje kozy, nipples, vlastně furt je zde nahoře bez ... A takhle na jedný párty jí známí nakazí a stane se z ní upírka. No a začíná mít šílenej craving na krev, tak začne mordovat lidi kolem a chlemtat jejich krev. A i když z toho moudrá není, tak celej tento kolotoč se furt zhušťuje a zintenzivňuje až do závěrečný centrifugy, kde rudá stříká všady kde to jde a Dora je od hlavy k patě rudá, jen v malinkejch tangáčích a jinak úplně celá oblečená jen do tý krve ... Super, intenzivní, vizuálně parádní, snový, ... no a hlavně ta sexy Dora ... Úžasnej horor!! Ale většina to asi vůbec nepobere ... Tím vizuálem to dost připomínalo Climax, Irreversible od Gaspara. Spíš ten Climax. ()

Galerie (67)

Reklama

Reklama