Reklama

Reklama

Beckett

  • Itálie Beckett (více)
Trailer

VOD (1)

Po tragické dopravní nehodě v Řecku se americký turista Beckett ocitne uprostřed nebezpečného politického spiknutí. A aby si zachránil život, musí se dát na útěk. (Netflix)

Videa (1)

Trailer

Recenze (129)

Malarkey 

všechny recenze uživatele

S námětem a prostředím jsem trošku doufal v nějaký ten pomalý thriller na způsob Američana. Nakonec se tak ale úplně nestalo. Musím tedy říct, že Beckett není špatný film. je to taková alternativní evropská thrillerová minimalistická filmařina s pár hollywoodskými herci, která umí sem tam bavit. Minimálně teda řeckým prostředím, které tu vypadá trošku jako když se v Donbasu dostanou k moci proruští separatisté. Pár pěkných záběrů tu ale je a kdyby z hlavního hrdiny na konci neudělali borce, co zastaví kulku pohledem, možná bych byl i spokojenější. Na konci se evropský minimalismus střetnul s americkým akčním béčkem a celé to trošku spadlo kvalitou k řecko-turecké zdi. ()

Mrkvič 

všechny recenze uživatele

Trochu lepší thriller. Hlavně ale svou odlišnosti od hollywoodu. Sice se pár zámořských hvězd objeví, ale hlavně akce je takový syrová, evropská. Lidi okolo, prostředí nebo nechtěné průstřely. Všechno takové skutečné. Dokud nepřijde na řadu řeč těla hlavního hrdiny. Od první minuty jsme pohyby mladýho Washingtona absolutně nechápal. Nic rasistického v tom není, ale to jeho ploužení bylo jak u opic v nejstarším filmu Planety opic. Dobře, nějakej ajťák, ale pořád shrbený, sice zraněná ruka, ale to její držená taky strašně divný. Že se hlavní hrdina někdy chová nelogicky, k danému žánru tak trochu patří. Ve výsledku jde ale o nečekaně příjemný a lehce nadprůměrný kousek. ()

Reklama

Figu 

všechny recenze uživatele

Né vždy se sejde špatný hodnocení z ČSFD, s výsledkem filmu po jeho projekci. Zde se mě to potvrdilo. Film mě solidně polapil a kolikrát jsem byl naplej jak strunka. Díky spárům pana Becketta, který mě držely v napětí, jsem minul nějaký hluchý pasáže a rozhodně bijáku napomohlo i to, že byl natočenej opravdu dost realisticky. No každýmu sedne něco jinýho, ovšem mě to fakt bavilo! 75% ()

Flakotaso 

všechny recenze uživatele

Bucket přetékající zpěněným klišé, který neobsahuje snad ani jedinou scénu s nápadem. Zajímavostí je možná to, že scenárista Kevin A. Rice podle všeho nenávidí Becketta, a proto po něm pojmenoval nejen film, ale zejména hloupého hlavního hrdinu, aby bylo středoškolskému komplexu učiněno zadost. Avšak líbilo se mi, že řečtí herci očividně rychle pochopili, že se účastní natáčení čistého béčka a přizpůsobili tomu své herecké polohy, takže hodný lovec se o našeho hrdinu stará doslova s mateřskou něžností, zatímco "bad cop" neváhá projevovat svůj sadismus i ve vlaku plném cestujících. ()

M.i.k.e 

všechny recenze uživatele

těžko říct jestli tvůrci chtěli něčemu skládat poctu,nicméně celkem se jim to povedlo a Beckett působí a vypadá jako poctivý old-school thriller,který jako kdyby utekl z přelomu sedmdesátek a osmdesátek.To se koneckonců taky odráží na jeho nezaslouženě nízkém hodnocení,jelikož je evidentní,že takhle starosvětský kousek dnes neosloví každého.Já se každopádně bavil a i když JDW stále není Denzel a bude to mít v tomhle ohledu vždycky těžké,zlepšuje se film od filmu.Pomalu,ale zlepšuje...70% ()

Galerie (18)

Zajímavosti (1)

  • Natáčení filmu probíhalo v Řecku ve městech Athény a Trikala. Dalším filmovacím místem byl region Zagori – vesnice Tsepelovo a region Epirus – město Metsovo a Ioánnina. (SONY_)

Reklama

Reklama