Reklama

Reklama

Epizody(5)

Obsahy(1)

Království, tajuplná nemocnice postavená na místě, kde kdysi byly jen mokřiny a stará bělidla. Lékaři zde dennodenně zápolí s limity medicíny i vlastními kolegy, Švédové tu proklínají Dány a záhady a hrůzy se zde mísí s nadsázkou a humorem. Enfant terrible evropského filmu, Lars von Trier, pokračuje tam, kde v polovině devadesátých letech začal, a dvě řady kultovního seriálu Království korunuje řadou třetí s názvem Království Exodus. Nově se zde setkáváme s náměsíčnou Karen, čipernou dámou a milovnicí původních dvou seriálových řad, které hlasy z Království nedají spát a volají po vysvobození. Brána do Království se tak po letech znovu otevírá. (KVIFF.TV)

(více)

Filmotéka

Uživatel Formát Jazyky Přidáno Pozn.
jpos digitální kopie
09.07.2024
Nazghul Jiné
05.03.2023

Související novinky

NEJ roku dle TOP uživatelů a adminů ČSFD

NEJ roku dle TOP uživatelů a adminů ČSFD

29.12.2022

Opět se nám blíží konec roku, ale ještě před tím, než se všichni ČSFĎáci rozutečou do víru silvestrovských oslav, máme tu tradiční ohlédnutí za nejlepšími filmy a seriály roku podle nejoblíbenějších… (více)

KVIFF.TV exkluzivně uvádí Trojúhelník smutku

KVIFF.TV exkluzivně uvádí Trojúhelník smutku

20.12.2022

Streamovací platformu KVIFF.TV nemohli fanoušci filmu v uplynulém roce přehlédnout. Jako jediná přinesla do České republiky poslední počin režisérské legendy Larse von Triera – třetí sérii Království… (více)

Reklama

Reklama