Reklama

Reklama

VOD (1)

Obsahy(1)

Sestry Lynn a Sue si zavedly malou rodinou firmu v oblasti nájemných vražd. Lynn, dosud obstarávající "špinavou" práci, se ale rozhodne začít nový život, což se ovšem Sue ani za mák nelíbí. Situaci jim komplikuje i dotěrná policistka Hong. (oficiální text distributora)

Videa (1)

Trailer

Recenze (62)

TomikZlesa 

všechny recenze uživatele

První hodina absolutně zabitá a nudná. Většina filmu je zabitá nevkusnou a nepasující hudbou. Film navíc působí dojmem jako jeden velký počítačový trik a úpravy z něj prosakujou všude kde jen můžou, no a v první hodine navíc ty trapný zpomalovačky, no lol. Naprosto nechápu jak se poslední cca 40 minutovka mohla tak fatálně změnit ve skvělou akci, podtrženou zavěrečnym fajtem Wei Zhao = naprostej luxus pro oči :) . ()

MickeyStuma 

všechny recenze uživatele

Dvě sestry po vraždě rodičů dělají na objednávku špinavou práci. To by pro jednoduchý akční film mohlo stačit, ale to by to nesmělo být z produkce HK. Příběh s okouzlujícími asijskými Femme fatale, který kromě pro HK typických bojových scén přináší i plnohodnotný a stále jednoduchý příběh pojednávajíc také o hledání vzájemného vztahu obou sester a vlivu policistky na jejich práci, která svou pozicí hodně překvapí. A samozřejmě nechybí ani citová a romantická stránka. Krvavé rošambo se však v žádném případě nekoná. Celkově to dokonce vypadá, že je snímek daleko více zaměřen na ženskou část diváků. Vizuální stránka by se dala snést, nebýt určitých nelogických CGI efektů. Např. scény se střepy jsou skutečně přehnané. Vyloženě pecka to není, ale na druhou stránku, proč ne? ()

Reklama

Idaho 

všechny recenze uživatele

Utrpení patosu i akční. Na holkách je bohužel znát, že bojové umění viděly jen z vlaku a zdánlivě líbivé akční scény jsou i přes celkem zdařilou choreografii mága Coreyho Yuena nepřesvědčivé v každém pohybu – kupříkladu za špatné držení katany by je praštil přes přes prsty každý, kdo se o japonský šerm byť jen otřel. Yasuaki Kurata si naštěstí ostudu neuřízl. Tyto akční scény neladící mému oku se ke všemu střídají s nudným dějem, kdy to mezi postavami nejiskří s výjimkou trochu excentrické policistky Hong, jež jako jediná má šťávu. Jeffrey Lau, autor scénáře, se opět ukázal jako romantik schopný splácat všechny styly dohromady, ale tentokrát podle mého neúspěšně. 30 % ()

Quido 

všechny recenze uživatele

Musí se nechat, jsou zde opravdu pěkně provedené bojové scény a film nezapře svůj asijský původ. Pokud si chcete oddychnout od psychologických filmů, které se snaží být logické a podobně tak si užijte tento film. Moc se mi líbil a po shlédnutí několika amerických filmů u kterých lituji, že jsem jim věnoval čas, jsem konečně odcházel od filmu s pocitem normálního filmu. ()

2Pac 

všechny recenze uživatele

Pre mna sa jedna len o dalsie potvrdenie mojho tusaku, ze azijske filmy sa u mna predieraju na prve priecky oblubenosti. Vynikajuco ladeny pribeh so silnymi prvkami manga, dokonale prehnanymi akcnymi scenami, krasnymi zenami, prekvapivymi vztahmi a pomerne dojemnymi emociami....ASIA RULES ()

Galerie (18)

Zajímavosti (1)

  • Yen (Seung Song) nosí hodinky značky Omega Speedmaster Broad Arrow. (dyfur)

Reklama

Reklama

Časové pásmo bylo změněno