Reklama

Reklama

Emily in Paris

(seriál)
  • USA Emily in Paris (více)
Trailer 2
USA, (2020–2024), 20 h 58 min (Minutáž: 24–39 min)

Tvůrci:

Darren Star

Hrají:

Lily Collins, Samuel Arnold, Lucas Bravo, Philippine Leroy-Beaulieu, Ashley Park, Camille Razat, Kate Walsh, Charles Martins, Bruno Gouery, Roe Hartrampf (více)
(další profese)

VOD (1)

Série(4) / Epizody(40)

Videa (5)

Trailer 2

Recenze (141)

NinadeL 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

20/40 Vcelku milý, zábavný a roztomilý moderní seriál, který je přesně takový, jaký byl Sex ve městě v 90. letech. Neskutečně trendy. Doba se ale změnila a místo sloupkařky v novinách je hybnou silou kreativní holčina na sociálních sítích. Primární žánr je ovšem komedie a na to někteří diváci poněkud zapomínají. Čili Emily in Paris není a ani nikdy neměla být semidokumentární sondou do života skutečné komunity cizinců  žijících v Paříži. Spíš je to takové Scaris: City of Frights pro dospělé. 3. série bude :) ()

Xpensive 

všechny recenze uživatele

Připadá mi, že to psala 12letá holka. Hlavní hrdinka se chová jako ten nejnesnesitelnější americký teenager, přesto jí vždycky všechno vyjde, protože na všechny hází americký úsměv? Asi? Protrpěla jsem to, ale myslím, že mi u toho odešlo dost mozkových buněk. A ano, je to jako Sex ve městě, ale jen ty díly v Paříži. A ty se asi shodneme, že byly docela děsný. ()

Reklama

Pajky3 

všechny recenze uživatele

1. série - Můžete si říkat, že je to klišé. Můžete si říkat, že je to guilty pleasure. Můžete si říkat, co chcete, ale důležité je, že to funguje a vy se u toho bavíte a chcete sledovat dál. Emily in Paris je milá, barevná a zábavná záležitost. Lily Collins je krásná a je radost sledovat, jak se zamilovává do Paříže a vyrovnává se stereotypy Francie. A vůbec nevadí, že všichni jsou krásní, talentovaní a perfektně oblečení, ba naopak tady vás to baví. Je to příjemná pohádka v krásném prostředí, kterou si člověk čas od času potřebuje dopřát a jsem rád, že přesně takhle to s Emily in Paris dopadlo. 2. série - I když jsem si u sledování druhé řady často stěžoval, že Emily je tentokrát mnohem otravnější, tak mi to nezabránilo v tom, abych ji opět rychle zhltnul a na konci si vlastně říkal, že takových seriálů by mi nevadilo víc. Šarm první řady založení na objevování nového místa se vytratil a nepodařilo se ho nahradit a i to je jeden z důvodů, proč byla Emily otravnější. I když ten hlavní je její trojúhelník s Camille a Gabrielem. Finále dopadlo podle očekávání a vlastně to ani jinak nešlo, pokud se má vrátit třetí řada. 3. série - Docela jsem se těšil na to, až se zase s Emily vypravíme do Paříže a třetí řada nezklamala. Opět to byla příjemná oddychová pohodička, plná krásných lidí, barev a módních doplňků. I když je pravda, že na začátku to tak nevypadalo. První dva díly nějak neměly ten spád (nejspíš díky Američance), ale pak se vrátilo do těch snových francouzských kolejí a vše bylo zachráněno. Závěr samozřejmě otevřený dokořád pro další pokračování a docela se těším, až se těch dalších deset dílů příští Vánoce zase pustím. ()

BarryLyndon 

všechny recenze uživatele

Seriál od tvůrce Sexu ve městě a je to hodně poznat, je to v podstatě Sex ve městě akorát s jinými herci a v jiném městě. A je to špatně? Určitě ne. Je to pro ženský, ale i já se v podstatě bavil celou dobu. Lily Collins je strašně fajn a neotravná jako jiné herečky, které prošly Starovými seriály. A občas jsem z ní měl prostě hepburnovský vibe. :) Ze začátku mne akorát rozčilovalo karikaturní zobrazení Francouzů, mám pocit že tyhle stereotypy si nedovoloval ani Wilder po válce. Ale čase mi to nějak začalo být jedno. Má to fajn přesah do marketingu a influencer businessu 8/10 ()

Paulka 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Moje guily pleasure jsou serialy pro holky a taky pouštění si těchto skvostů furt dokola. Proto jsem se těšila na tuto celkem slibně znějíci novinku. Škoda že byla hodně nemastná. Jak příběh, tak postavy, vtipy, a hodně na blití mi bylo z většiny Emily outfitů. Nedoporučím dál, a ani si nikdy nepustím znovu (leda jako špatný nápad po flašce roséčka) ()

Galerie (587)

Zajímavosti (12)

  • O popularite seriálu svedčí aj to, že Mapy Google pridali značku pre lokalizovanie Emilynho (Collins) bytu v Paríži. (krasomama)

Reklama

Reklama