Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Výhra balíku peněz v loterii člověku rozhodně změní život. Otázka je, jak... Čenda s Janou nemají v životě na růžích ustláno. Oba jsou nezaměstnaní, Čenda má dluhy všude, kam se podívá, a nejčastější návštěvou u nich je exekutor. To ale změní farářem požehnaný loterijní tiket. Pohádková výhra 176 milionů korun otevírá dvojici dveře do velkého světa neomezených možností. Ale také ke spoustě nových kamarádů, kteří by si z výhry rádi ukrojili pořádný kus. A i když se to některým podaří a vztah téhle dvojice to nabourá, přece jen na konci zjistí, že největší výhrou v životě je láska... (Bioscop)

(více)

Videa (3)

Trailer

Recenze (157)

Aniki 

všechny recenze uživatele

Celé se to potácí někde na pomezí Kameňáku a Babovřesků a jistě jde o jasnou odpadní záležitost, nicméně se tu objevují celkem zajímavá herecká jména (halt covid - jinde se nenatáčelo, v divadlech nehrálo) a i to téma samotné je takové vděčné. Mimo jiné se mi moc líbila replika s dinosaury: „Žili u nás na vsi taky dinosauři?” „Tak určitě.” „I ty velký?” „Né, jenom ty malý, čumáčku, ty velký byli v Praze!” Takže za tuhle povedenou hlášku - hvězdička alespoň jedna. ()

Dogfish 

všechny recenze uživatele

Scénář těchto letních komedii je vždy stejný. Hodíte do hrnce pár osvědčených herců, kteří jsou momentálně populární (Hřebíčková, Langmajer nebo Vetchý), naivní scénář okořeněný rádoby vtipy a hlavně to krásné letní počasí. Je to prostě bída a pořádná komedie v nedohlednu. 1* za pár obíbených herců a druhou za hlášky Godly. ()

Reklama

njuska odpad!

všechny recenze uživatele

Osobně mě otravují filmy, kde se postavy chovají naprosto nepřirozeně, jako totální dementi. A ani moc nerozumím, kdo se tomu může smát (spoiler: třeba té stupidní scéně, kdy buranka zmuchlá výherní tiket se 160 milionama a na truc ho hodí do rybníka...). Neskutečný, že na tohle jdou prachy ze státního rozpočtu :-/ ()

Spiker01 

všechny recenze uživatele

Podle synopse a výběru vesměs béčkových herců (možná krom Hřebíčkové) jsem čekal úplné dno, ale výsledek nakonec byl klasický průměr, který místy iritoval svou hloupostí, ale místy zase naopak pobavil. Klasická česká výplachovka druhého (kino)sledu (tím myšleno, že neudělá taková set-tisícová čísla jako Po čem muži touží), jako stvořená pro Netflix. ()

klukluka 

všechny recenze uživatele

To téma má potenciál, proto se o něm tak často někde píše. Lidi přijdou k velkejm penězům a můžou s nimi naložit na milión způsobů. Ten, který si zvolil Čenda, mi přišel mimořádně nešťastnej. Iritovalo mě to a hnětlo a přebilo to všechny ostatní hrůzy, který se tu odehrávaly. Pořád věřím, že to mohlo být i dobrý. Ale nebylo. ()

Galerie (20)

Zajímavosti (13)

  • Herečka Eva Leinweberová má v úvodních titulcích uvedené jméno Ewa. V závěrečných titulcích už má jméno uvedené správně. (dopita)
  • Auto s penězi, které bylo ukradeno hlavnímu hrdinovy, mělo GPS satelitní vyhledáváník, podle kterého mohl snadno dohledat auto i s penězi, tak jak ho našla spolužačka v hotelu. (cmenda)

Reklama

Reklama