Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Výhra balíku peněz v loterii člověku rozhodně změní život. Otázka je, jak... Čenda s Janou nemají v životě na růžích ustláno. Oba jsou nezaměstnaní, Čenda má dluhy všude, kam se podívá, a nejčastější návštěvou u nich je exekutor. To ale změní farářem požehnaný loterijní tiket. Pohádková výhra 176 milionů korun otevírá dvojici dveře do velkého světa neomezených možností. Ale také ke spoustě nových kamarádů, kteří by si z výhry rádi ukrojili pořádný kus. A i když se to některým podaří a vztah téhle dvojice to nabourá, přece jen na konci zjistí, že největší výhrou v životě je láska... (Bioscop)

(více)

Videa (3)

Trailer

Recenze (159)

rigby odpad!

všechny recenze uživatele

Při spatření obsazení jsem se začal těšit na příjemný večer s lehkým filmem, u kterého si odpočinu. Ale co jsem spatřil, to nebylo v mé moci duševně zvládnout. Legrace nulová, nebo maximálně pro opožděné. Dialogy příšerné a výkony silně přehrávané. Přirozeně nepřirozené až do té míry, že to působí silně odpudivě. Zlatý Kameňák proti tomuhle... ()

allegria 

všechny recenze uživatele

Zcela souhlasím s recenzí od Big Bear, včetně vztahu ke Karlovi Zimovi, kterého znám osobně. Jinak ale trapnej pokus a hodně přestřelenej rádoby "humor". Jen jednou jsem se za celej film zasmála (spíš pousmála), a to kecům toho romského taxikáře. Třeba když komentoval fakt, že se někdo "ptá černýho, jestli to umí s krumpáčem". Hlavní myšlenka příběhu mi trochu připomíná zkazku o knížeti Rohanovi (pamětníci budou vědět), jinak to ale všechno vyznělo nějak naprázdno. ()

Reklama

klukluka 

všechny recenze uživatele

To téma má potenciál, proto se o něm tak často někde píše. Lidi přijdou k velkejm penězům a můžou s nimi naložit na milión způsobů. Ten, který si zvolil Čenda, mi přišel mimořádně nešťastnej. Iritovalo mě to a hnětlo a přebilo to všechny ostatní hrůzy, který se tu odehrávaly. Pořád věřím, že to mohlo být i dobrý. Ale nebylo. ()

LexBarker 

všechny recenze uživatele

Už dlouho jsem se při sledování filmu necítil tak trapně. Ten styl a trapný humor jakoby vypadly ze začátku devadesátek. Z doby, kdy se točily skvosty jako Ještě větší blbec než jsme doufali, nebo Playgirls apod. Když tak nad tím přemýšlím, tak ani nevím, za co dávám tu jednu hvězdu. Snad proto, že dno může být ještě níže, než si kolikrát dovedeme představit... ()

zette 

všechny recenze uživatele

Jak blbci prisli k penezum... To je vdecne tema. Divim se, ze je celkem malo vyuzivane. Samozrejme to ma natolik velky potencial, ze divak ma okamzite pocit, ze namet nebyl dostatecne vyuzity. Ale tak, sranda to je. Nebudu rikat, ze ne. Film se nebere vazne, libil se mi herecky pristup a nadhled. Myslim, ze jedna z tech lepsich ceskych komedii posledni doby. I kdyz ta latka je bohuzel fakt nizko. ()

Galerie (20)

Zajímavosti (13)

  • Herci ve filmu mnohdy improvizovali. „Nedržíme se úplně stoprocentně předlohy. Občas k ní něco dodáme, jak se to zrovna hodí,“ přiznal během natáčení Zdeněk Godla (Patrik). [Zdroj: iDnes.cz] (rakovnik)
  • „Dostal jsem roli Patrika. Je to kluk, kterému exekutoři sebrali taxíka, a tak pracuje pro obec. Nakonec peníze na toho taxíka dostane, tak s ním jezdí,“ popisuje svoji filmovou postavu Zdeněk Godla. (SONY_)

Reklama

Reklama