Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Výhra balíku peněz v loterii člověku rozhodně změní život. Otázka je, jak... Čenda s Janou nemají v životě na růžích ustláno. Oba jsou nezaměstnaní, Čenda má dluhy všude, kam se podívá, a nejčastější návštěvou u nich je exekutor. To ale změní farářem požehnaný loterijní tiket. Pohádková výhra 176 milionů korun otevírá dvojici dveře do velkého světa neomezených možností. Ale také ke spoustě nových kamarádů, kteří by si z výhry rádi ukrojili pořádný kus. A i když se to některým podaří a vztah téhle dvojice to nabourá, přece jen na konci zjistí, že největší výhrou v životě je láska... (Bioscop)

(více)

Videa (3)

Trailer

Recenze (157)

oveckaoa 

všechny recenze uživatele

Když je na celém filmu nejvtipnější postižený kluk na vozíčku za , kterého mluví počítač a jakýsi cigán, který hrál v takové sračce jako je Most je to smutné. Přitom potenciál to mělo podle mě vysoký klidně to mohlo být i nové Dědictví bohužel se to zmohlo jen na cca minutu zpívajícího Petra Kotvalda a dál už jsem vše zapomněl. Navíc na to, že to byly vidláci z vesnice tak si těch peněz moc nevážily 40 procent. ()

rublik05 

všechny recenze uživatele

Silně podprůměrná komedie, která absolutně ničím nepřekvapí, nijak zvlášť ani nepobaví, zato zaujme v první řadě krásným českým prostředím a sympatickou ústřední dvojicí. Příběh je jednoduchý, tvůrci se ani nesnaží o nějaké hlubší emoce či poselství, sází především na výkony Petry Hřebíčkové a Karla Zimy, na kterých je celý film de facto postavený. Chemie mezi nimi sice funguje, nicméně jsem od nich očekával trochu lepší (chytřejší) přednes, ale to je patrně dáno laciným a přihlouplým scénářem. Nemohu říct, že bych se vyloženě nudil, ale pobavený jsem také zrovna dvakrát nebyl. Humoru je zde poskrovnu, žádné válení se po zemi opravdu nečekejte. Na jedno zkouknutí se to dá, ale příště už raději zvolím něco jiného. 3/10. ()

Reklama

Warlukyn 

všechny recenze uživatele

Střihli jsme si mezi Šarlatánem a Štěstím, měli jsme štěstí, že jsme si vybrali Štěstí. Po delší době pořádná česká komedie, můžeme jenom doporučit. A z toho hejtu a komentářů negativních níže, je mi na blití, hlavně z těch lidí, co se musej ukájet jenom nad Deadpoolem...viz. komentář Slepejsek, popíše jak je to vlastně super a dá 1* buzerant. Občas mi ty komentáře připomínaj lidi s IQ 10, viz. oveckaoa - " Navíc na to, že to byly vidláci z vesnice tak si těch peněz moc nevážily 40 procent. " Ty degene nevíš, že na vesnicích je menší finanční gramotnost? Proč nedokážou bejt lidi objektivní a hodnotěj jen kolikrát se chytali za břicho.... ()

M.i.k.e odpad!

všechny recenze uživatele

první asi 3 minuty to vypadalo,že by mohlo jít - na české poměry posledních let - o slušnou komedii.leč zdání klame.Postupem času se z toho totiž stane skoro až agresivně tupá záležitost,která se snaží sázet na buranský humor ,ale v reálu uráží inteligenci všech diváků.Možná je to jen můj problém,ale osobně mě uráželo to,že se tahle rádoby komedie snaží vyvolat dojem,že všichni kdo bydlí na vesnici jsou automaticky jednoduchá (Hřebíčková,Zima)zlá (Jeřábek) a omezená (Taclík) hovada.Asi by mi navíc mělo připadat vtipné,že se rodina rozhodne splnit poslední přání otci a hodlá ho pohřbít na zahradě,přičemž je farář udá,přijede policie a rakev i s nebožtíkem si odveze a nechá si jí na služebně jako "důkazní materiál"Really?Jako vážně takhle vypadá současná představa scénáristů o humoru?Sorry jako ale tohle fakt ne.Dlouho sem si myslel,že současné česká komedie nemůže klesnout níž,ale evidentně nalezla nové dno.Jediným plusem tady je Zdeněk Godla,který je tu sice jen chvilku a nezachrání tak tu bídu okolo,ale jeho postava je jediná normální a navíc je vtipná...0% ()

njuska odpad!

všechny recenze uživatele

Osobně mě otravují filmy, kde se postavy chovají naprosto nepřirozeně, jako totální dementi. A ani moc nerozumím, kdo se tomu může smát (spoiler: třeba té stupidní scéně, kdy buranka zmuchlá výherní tiket se 160 milionama a na truc ho hodí do rybníka...). Neskutečný, že na tohle jdou prachy ze státního rozpočtu :-/ ()

Galerie (20)

Zajímavosti (13)

  • Když Čenda (Karel Zima) začne přenášet peníze z auta do baráku pomocí kýblů, vezme si nejprve bílý a odnese ho do baráku a hnědý nechá u auta. V dalších záběrech hnědý kýbl u auta už ale není. (SONY_)
  • Když hlavního hrdinu brácha vytáhne do baru, nechá oběma nalít pět panáků. Když si přiťuknou, mají pořad čtyři plné, ale hned poté sahají oba po třetím panáku a druhý je prázdný, přesto se ho nikdo nedotkl. (cmenda)

Reklama

Reklama